2016 Aralık Anneleri

Anladım canım benim yüksek çıkarsa 100lük yükleme yaptırmıcam aslına bakarsan hiç yaptırmak istemiyorum sonuçta diyet vercek ve ben de ciddi kansızlık var bu diyete uyamıcam bi konuşcam bakalım doktorla kabul ederse açlık tokluk verip geçicem

cnm günaydın araya tatil girince giremedm nete . sadece diyet olmuyor ama sınırda çıkarsa diyet yüksek çıkarsa ilaç ve insulün kullanmaya kadar gidebiliyor. allah korusun böyle bir şey olmaz inş. ama biz bebeişlerin sağlığı için en kötüsünü düşünerek hareket etmemiz gerekli. sen yinede bana kalırsa dr un nederse yap. o zaten sende bir risk göremese istemezdi diye düşünüyorum .
yine haberdar et bizi merak ederim. sağlıklı günler.

kızlar facebooktan gördüğüme göre birçok kişi alışverişi neredeyse tamamlamış. benim ilk bebeğim olacak hiç tecrübem ve bilgim yok. öncelikle sormak istiyorum oyun parkı alacağım hangilerini önerirsiniz ve yatak olarak binlerce seçenek var. visko mu yoksa normal yaylı yatak mı daha iyi bebeğin sağlığı açısından? para kısmı önemli değil bence bu konuda. çünkü bizler için bile yatak çok önemli hem uyku kalitesi hem sağlık olarak

Günaydın kızlar
Bugün şeker yüklemesi var inşallah değerlerim olması gerektiği gibidir inşallah aç aç o şekerli su kusturmaz dualarınızı bekliyorum
BEN de geldim şeker yüklemesine. Yükleme yapıldı. Soda glikoz, çilekli gibi bi içecek aldırıldı eczaneden güzeldi, hoşuma gitti :) Pek bulantım yok ama midem yanıyor. Içeceğin özelliği mi acaba, bulantı yapmıyor olabilir. 10da kan vereceğim. BEKLiyorum...

BEN de geldim şeker yüklemesine. Yükleme yapıldı. Soda glikoz, çilekli gibi bi içecek aldırıldı eczaneden güzeldi, hoşuma gitti :) Pek bulantım yok ama midem yanıyor. Içeceğin özelliği mi acaba, bulantı yapmıyor olabilir. 10da kan vereceğim. BEKLiyorum...

Ben de gidiyorum seker yüklemesi icin. Insallah benimki de güzel bisey icirir :)

kızlar doğum iznine Allah nasip ederse 1 kasım itibariyle çıkmayı düşünüyorum. iş yeri ile konuşsam doğum izninden sonra toplu alacağım parayı size vereceğim siz bana aylık ödeme yapar mısınız desem onaylarlar mı acaba ya da şimdiden konuşmak için erken mi ki ?

kızlar doğum iznine Allah nasip ederse 1 kasım itibariyle çıkmayı düşünüyorum. iş yeri ile konuşsam doğum izninden sonra toplu alacağım parayı size vereceğim siz bana aylık ödeme yapar mısınız desem onaylarlar mı acaba ya da şimdiden konuşmak için erken mi ki ?
başta verseler ne güzel olur
memurların maaşı hiç kesilmiyor bile
bizimkinide bari başta verseler

Saol canim. Testi yaptirsam nolck yuksek ciksa nolck diyetisyene gondercek . Gerek yok ben varmis gbi davranir dikkat ederim. Haftaya cumartesi kontrole gtcem zaten sorarim kg nasi gidiyo normalmi diye. Kendime eziyet edemem zaten acikinca hala mide bulantisi yasayabiliyorum. O yuzden kendime eziyet edemem. Gtcm oralara ac zaten kan almadan etmeden kusarim ben ac duramiyorum . Alirlar bayilirim. Icirirler kusarim. Kusunca 3 gun sonra tekrarlaniyomus. Ohoo cesetim cikar. Cocugumuda o suyun icinde bogamam. Dikkat ederim varmis gbi davranirim. Sonuc olarak yuksekde cikssa onnda yine diycegi sey ayni. Seker zaten tuketmiyorum. Ekmek fazla yemiyorum. Makarna sik sik tukettigim bse degil.
canım ben de aynı fikirdeyim varmış gibi davranıp perhize girdim zaten on kilo aldığım için:işsiz::işsiz:
ekmek makarna pilav hamur işi kızartma bunlar tamamen yokmuş gibi davranıyorum kilo alımım durdu çok şükür bebeğin de gelişimi önde değil suyu fazla değil böle dikkat ederek geçircem hep son ayları:KK49:

canım ben de aynı fikirdeyim varmış gibi davranıp perhize girdim zaten on kilo aldığım için:işsiz::işsiz:
ekmek makarna pilav hamur işi kızartma bunlar tamamen yokmuş gibi davranıyorum kilo alımım durdu çok şükür bebeğin de gelişimi önde değil suyu fazla değil böle dikkat ederek geçircem hep son ayları:KK49:
Ewt dogru. Ben zaten ilk 4 ay 5 kg verdigim icin 5 inci aydan sonra ancak hamile kaldigim kg ya donebildim. Kg alimi soz konusu olmadi son 3 ay . Eger olursa olur diyorum. Olursada zaten en fazla 60 tas catlasa 63 65 olur diyorum zaten 54 le hamile kalmistim. Yemem icmem normal ilerledi bnm hep halada ayni. Asiri yeme istegi yok bnde onceden neyse smside ayni

Eki Görüntüle 1877606 Eki Görüntüle 1877607 Eki Görüntüle 1877609 Eki Görüntüle 1877610 Eki Görüntüle 1877616 Eki Görüntüle 1877612 Eki Görüntüle 1877614 Eki Görüntüle 1877615

Teyzeleri merhabalar ben bi parca alim diye ciktim bebisin nerdeyse tum disari gezmelik kiyafetini tamamladim.
Bi sonraki cikmada ev icin kiyafet alicam
Begendinizmi cool olumun cicilerini
canım çok tatlı şeyler almışsın güle güle kullansın yakışıklı oğluşun:KK46:

Ewt dogru. Ben zaten ilk 4 ay 5 kg verdigim icin 5 inci aydan sonra ancak hamile kaldigim kg ya donebildim. Kg alimi soz konusu olmadi son 3 ay . Eger olursa olur diyorum. Olursada zaten en fazla 60 tas catlasa 63 65 olur diyorum zaten 54 le hamile kalmistim. Yemem icmem normal ilerledi bnm hep halada ayni. Asiri yeme istegi yok bnde onceden neyse smside ayni
ben ilk aylarda her gün bi büyük boy cips bitirirdim bardaklarca kola içerdim abur cuburun haddi hesabı yoktu şimdi öğünler dışında ceviz badem süt meyve tüketmeye başladım:kk77:

çıkış verme nedenleri neden
gıcıklık içinse baştan da para vermeyebilirler
iyi bari tazminat da alırsın
iş yerinde bir çok kişi çıkarıldı zaten beni de hamile olduğum için çıkartamadılar. Daha önce şirkette doğum izni bitince hiç bir arkadaşım geri dönmedi nasıl olsa bu da geri dönmez hem çocuğuna bakar düşüncesi ile çıkartacaklarmış öyle duyumlar alıyorum

iş yerinde bir çok kişi çıkarıldı zaten beni de hamile olduğum için çıkartamadılar. Daha önce şirkette doğum izni bitince hiç bir arkadaşım geri dönmedi nasıl olsa bu da geri dönmez hem çocuğuna bakar düşüncesi ile çıkartacaklarmış öyle duyumlar alıyorum
senin niyetin nedir peki canım

İlk çocuk mu senın beynim ıkıncı
yok canım benim de 2.

Yarın seminer den sonra bebeğimi görcez. Çoook heyecanlıym. Bir aydan fazla oldu. Kan uyusmazlgi bizde de var.
Ha bu arada kızlar kardeşim de vardı kan uyuşmazlığı 28. haftasında tatilde küçük bir kanaması olmuş o gün doktora gitmeyip ertesi gün gitmişti. Gittiği doktor çok kızmıştı haklı olarak 72 saat içinde iğne yapılmasa idi anne bebeğe antikor üretip onun hayatını sonlandirabilirms. Aman dikkatli olalım. kanama olduğu an gidelim
Ay Can'ım oğlum da 9. Hafta da yapmışlar dı sarımsı akıntı gelmıstı bunda ise tam 28. Se gideceğim kısmet se aşlah esirgesın anne bebeğin kanını reddedermiş

Back
X