Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Şimdi yeni bir sorum var 😂 bu hastaneye gelecek olan insanlara bir şey ikram edecek misiniz? Ben isimli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum odayı da süsletmeyeceğim hevesim yok hiç.

İkinci sorum da eve gelen herkese ikram hazırlayacak mısınız? Pasta börek falan diyorlar o toplara girmek mantıklı mı ya
ben hastaneye sadece kolonya + isimli kutuda çikolata yaptırıcam.
eve gelenlere de buzluğa attığım poğaça , sigara böreği filan var onlardan veririm. (çok gelenim olmaz zaten )
zaten lohusa insandan bi şey beklemesinler
odayı kendim olsam süslemem ama doğum paketinin içinde oda süsleme varmış. artık hastane ne yapıyorsa onu yapacaklar

kızlar tüpleri bağlatma konusunda ne düşünüyorsunuz ?
kimisi manevi olarak iyi değil diyor. ben düşünmüyorum ama bazende hazır sezeryan olmuşken bağlatsam mı diyorum
tabi ki hiç biri kesin değil , bağlatıp hamile kalanı duydum

Kızlar bu korunma işini nasıl edicem bilmiyorum acaba diyorum doktorumla konuşayımmı bu konuyu
bende çok düşünüyorum. 1.den sonra olursa da nasılsa düşünüyoruz diyordum ama şimdi allah izin verirse artık 2 olacak. korkuyorum

kimisi manevi olarak iyi değil diyor. ben düşünmüyorum ama bazende hazır sezeryan olmuşken bağlatsam mı diyorum
Bende istiyorum eşim diyor gerek yok başka çözüm buluruz ama ben ondan başkasına inanmıyorum ya hiç duymadım onunla hamile kalan olsun

bende çok düşünüyorum. 1.den sonra olursa da nasılsa düşünüyoruz diyordum ama şimdi allah izin verirse artık 2 olacak. korkuyorum
Haklısın bende bunu çok düşünüyorum deri altı bir şeyler varmış takılıyormuş ağrısız bilmiyorum Türkiye'de varmı

Bende istiyorum eşim diyor gerek yok başka çözüm buluruz ama ben ondan başkasına inanmıyorum ya hiç duymadım onunla hamile kalan olsun
ya birini duydum nasıl olmuşsa olmuş, hamile kalmış
hatta anlatan doktormuş kendi bile şok olmuş
bağlatmakta geri dönüşü yok ya ne bileyim bi gereklilik olur bi şey olur.

Haklısın bende bunu çok düşünüyorum deri altı bir şeyler varmış takılıyormuş ağrısız bilmiyorum Türkiye'de varmı
var var kola takılanı diyorsun. oda regl düzensizliği, erken menapoz gibi yan etkileri varmış. düzensizlik olunca da ruhsal olarak sıkıntı yaşatıyormuş. o yüzden onu eledim
hap içsen oda hormonları bozuyor.
bi kondom var işte oda ne kadar güvenilirse

ya birini duydum nasıl olmuşsa olmuş, hamile kalmış
hatta anlatan doktormuş kendi bile şok olmuş
bağlatmakta geri dönüşü yok ya ne bileyim bi gereklilik olur bi şey olur.
Geri dönüşü varmış geçen ben baya araştırdım amaliyatla açılıyormuş

var var kola takılanı diyorsun. oda regl düzensizliği, erken menapoz gibi yan etkileri varmış. düzensizlik olunca da ruhsal olarak sıkıntı yaşatıyormuş. o yüzden onu eledim
Bizim memleketin ünlü doktorlar hep onu tavsiye ediyor regl düzensizliyi yapıyor evet erken menapoz için bir söz demiyorlar ama bilemedimki..hap kesin istemiyorum..ben doktoruma kesin sorucam ya sonuçta doktorların kendileri bile korunuyor illaki bakalım ne söylicek bana

Ben düşünüyorum canım hazır sezeryan olacakken halletsinler diyorum. Tabi cevremdekiler yaşın genç pişman olursun belki 3.ü ye niyet edersin diyorlar ama benim karar kesin

Geri dönüşü varmış geçen ben baya araştırdım amaliyatla açılıyormuş
evet işte ameliyatta kolay değil ki
Bizim memleketin ünlü doktorlar hep onu tavsiye ediyor regl düzensizliyi yapıyor evet erken menapoz için bir söz demiyorlar ama bilemedimki..hap kesin istemiyorum..ben doktoruma kesin sorucam ya sonuçta doktorların kendileri bile korunuyor illaki bakalım ne söylicek bana
evet doğru diyorsun , ben hiç sormadım doktoruma bende bi sorarım
bende hap kullanmam.

Kondomla çok şükür biz dört sene korunabildik ama hep korkuyordum ya kondom delikse hamile kalırsam diye

Ben düşünüyorum canım hazır sezeryan olacakken halletsinler diyorum. Tabi cevremdekiler yaşın genç pişman olursun belki 3.ü ye niyet edersin diyorlar ama benim karar kesin
işte bende bilemiyorum. herhalde bağlatmam ama başka ne yaparım bilmiyorum

Şimdi yeni bir sorum var 😂 bu hastaneye gelecek olan insanlara bir şey ikram edecek misiniz? Ben isimli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum odayı da süsletmeyeceğim hevesim yok hiç.

İkinci sorum da eve gelen herkese ikram hazırlayacak mısınız? Pasta börek falan diyorlar o toplara girmek mantıklı mı ya
Hastane için isimli kolanya ve çikolata yaptırdım ev içinde hiç düşünemedim evdekiler yapar annem ve kardeşlerim evde olur kaynamamlar yukarda onlar halleder diye düşünüyorum bi iki haftaya temizliğe gelecekler o zman dolap hazırlığı yapılır heralde

Back
X