• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
geçmiş olsun tekrar bana butun fastfood ların balık haric butun hamburgerleri dokunuyor, yedikten 30dk sonra şiddetli sancı ile wc koşuyorum ,afedersiniz cırcır,etin içindeki bir katkıyı vucudum kabul etmiyor.
ben daha önce de yedim ama demekki bebek büyüdükçe zararlı oluyor. Allah korusun dah abüyük bişey olmadı. bir daha yemeyeceğim zaten çok istersem evde yaparım ne yapayım.

kızlar doktorumu ve hastanemi değiştiriyorum :KK43: kurtköy taraflarında emsey var ama pek emin değilim duyan var mı aranızda?
Canım evet ben biliyorum iyi bir hastane ve kaliteli . Sıkıntı yasamazsın yani

canım ben ataşehir kadıköy şifaya gidiyorum ama doktorumu sevmiyorum üstelik doğumu da çok pahalı. başladım hastane aramaya ama emseyde doğum yapmak istiyorum yeni evime yakın olacak diye. sen nereye gidiyorsun?
Anladım canım ben de pendik remedye gidiyorum dr.unu sevmen ona güvenmen çok önemli tabi umarım bulursun :)

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum benim gibi hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olan varmı??

Canım olmadım ama dikkat etmek gerekiyor mutlaka doktorunla konusup ilaç kullan Allah korusun riskli olmasın

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum benim gibi hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olan varmı??
ben oldum canım. 20 haftalıkken idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı doktorda tedavi etmek gerek dedi ve antibiyotik ve buscopan verdi. Antibiyotiği bitirdim buscopanı kullanmadım bu hafta kontrole gittiğimde geçmişçi baktıracam. Bol su iç diyolar

ben oldum canım. 20 haftalıkken idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı doktorda tedavi etmek gerek dedi ve antibiyotik ve buscopan verdi. Antibiyotiği bitirdim buscopanı kullanmadım bu hafta kontrole gittiğimde geçmişçi baktıracam. Bol su iç diyolar
Bende bol su iciyorum bakalım inşallah geçer

kızlar ya, benim bugün ayaklarım aşırı derecede şişmiş.. sabah da öyle uyandım, normalde şişmez hiç,
dün akşam canım çok tuz istemişti bütün yediğim şeylere tuzu basmıştım ondan mı oldu ki :KK43: sabahtan beri 2 litre su içtim daha da içerim faydası olur mu ki.. ayakkabı ayağımı vuruyo o derece...

kızlar ya, benim bugün ayaklarım aşırı derecede şişmiş.. sabah da öyle uyandım, normalde şişmez hiç,
dün akşam canım çok tuz istemişti bütün yediğim şeylere tuzu basmıştım ondan mı oldu ki :KK43: sabahtan beri 2 litre su içtim daha da içerim faydası olur mu ki.. ayakkabı ayağımı vuruyo o derece...
Geçmiş olsun canım.Ayaklarını kalp hizasından yukarı kaldır,mümkünse yat dinlen.Tuzdan uzak dur,su da iç,bol bol idrara da çık.Toparlar inşallah:)benim de oldu,bundan sonra da olur gibi geliyor,valla Allah hepimizin yardımcısı olsun,bu sıcaklarla işimiz iş.

MRB cnm geçen de benim öyle olmuştu. ...suyu çok içtim ...hareketİ artırmaya çalıştım. Bi de kiraz yemistim...ödemi atsın diye anca aksama düzeldi. ..senin ki de gecer inslh ...

Geçmiş olsun canım.Ayaklarını kalp hizasından yukarı kaldır,mümkünse yat dinlen.Tuzdan uzak dur,su da iç,bol bol idrara da çık.Toparlar inşallah:)benim de oldu,bundan sonra da olur gibi geliyor,valla Allah hepimizin yardımcısı olsun,bu sıcaklarla işimiz iş.

MRB cnm geçen de benim öyle olmuştu. ...suyu çok içtim ...hareketİ artırmaya çalıştım. Bi de kiraz yemistim...ödemi atsın diye anca aksama düzeldi. ..senin ki de gecer inslh ...

teşekkürler kızlar.. valla hiç olmuyodu sevniyodum oh rahat geçicek diye :) bi uyandım sabah şiş ayakla.. işyerinde dinlenemiyorum uzatamıyorum ayağımı, akşam da evde olmyucam :( ama kesin kiraz yiycem ve suya ayyyynen devam :) teşekkür ederim düzelir inşallah

Urfa çoooook sıcak canımmm :KK43: Bugün özellikle başladı sıcaklarrr
allah yardımcımız olsun canım bugun maraşta da birden arttı sıcaklık :( maraşın tek farkı akşamları esintisi o da çok buyuk nimet gerçekten... bu arada canım urfada hangi doktora gidiyorsun malum hastahaneler falan kapandı :( bi ihtimal doğumumun urfada olma ihtimali var kimsem yok burda annem de evi çok bırakamaz bi de bayrama falan denk gelirse hepten gelmesi sorun olur... kafama yatan bi doktor hastahane bulursam urfada olsun istiyorum daha rahat olucak bize...

Back
X