- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
Amin canım cümlemize :)Maşallah rabbim sağlıklı gelişim versin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım cümlemize :)Maşallah rabbim sağlıklı gelişim versin inşallah :)
Teşekkür ederim canım :)Bugün dra sordum ben kapıdan haftaya geleceğim 23 haftalık oluyorum dedim. Erken olur, 24-25 te yapalım dedi. Bende 1 ay izin alacağım dedim. Döndüğünde yaparız bi sıkıntı olmaz 29. Haftaya kadar yolu var dedi. Yani sıkıntı yapmayın arkadaşlar
Geçmiş olsun tatlım
esmaasya maşallah minnosa
Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bendeArkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?
ped ler mantarı yapıyor diye okumuştum,o yuzden günlük ped kullanmıyorum hiç.Çamaşır olarakta pamuklu çamaşır kullanmaya dikkat etmek gerekiyor.Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bendeyarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum
![]()
Evet canım ara ara sertlik hissediyorum, ya poposunu ya başını dalıyor, yani duruş pozisyonu na göre değişiyor, genelde gece öyle oluyordu, bugün nerdeyse bütün gün öyle sertti karnım, akşam düzeldiKuzlar bugun fark ettim de karnim sertleşmeye başlamis. Onceden yumusacikti ama simdi ozellikle yan taraflarima dokundugumda semsert hissediyorum
ped ler mantarı yapıyor diye okumuştum,o yuzden günlük ped kullanmıyorum hiç.Çamaşır olarakta pamuklu çamaşır kullanmaya dikkat etmek gerekiyor.
Gunluk ped sakincali canim kullanma[/QUOTE]Günlük pes sak ="esmaasya, post: 47008840, member: 730667"]Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bendeyarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum
![]()
Maalesef öyle ama inan ki daha ssaglikliben de şuan aayni sıkınti var ama günlükkullanmiorum ... Hatta utuleyin iç camasirlarinizi dioarlar ben onu yapmiorum ggerçi
Gunluk ped sakincali canim kullanma
Günlük ped kullanmayın kızlar kaşıntı yapar enfeksiyon oluşturur,tuvalet kağıdı kullanın,her tuvaletten sonra değiştirin daha iyi oluyo,benim de akıntım çok oluyo, ben adet olurken bile ped kullanamazdım hemen enfeksiyon oluşturuyodu mini boy çocuk bezi alıp kenar lastiklerini kesip ped gibi kullanıyodumcanım kotex pamuklu olanını kullanıyorum ona iyi diyorlar ama kullanmazsamda sürekli günde 4 5 çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum![]()
Evet bende de oluyordu kontrole gittiğimde vijanadan baktı. Ben allah korusun su geliyor diye korkmuştum ama sorun yok, olabiliyormuş. Çok az mantar olmuşum onun için ilaç, fitil filan verdi. Ama mantar için de belirtim vardı akıntım vardı suyun dışında.Arkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?
Sıcaklardandır canım ama gittikçe ısınırmışızı bir çok arkadaşım öyle dedi bana daCanim o ben de de oluyor ben de bazen çok korkuyorumbi de benim rahmim kalp seklinde o zaman rahim filmi çektirdikten sonra doktor erken doğum riskin oluşabilir demişti hamile kalınca o yüzden son zamanlarda çok stres oluyorum
ama sonra kontrol ediyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. .. bi de ben de iki gündür vücudumun ısısı çok ama çok yükseliyor ayaklarimin altı cayir cayir yanıyor resmen... kimse de var mı bu durum
![]()
Benim de öyle, çok hoşuma gitti ama kremi arttırdım çatlak olmasın diye. Bir de dünden bugüne karnım büyüdü birden büyüyor benimki sizinki de öyle mi?Kuzlar bugun fark ettim de karnim sertleşmeye başlamis. Onceden yumusacikti ama simdi ozellikle yan taraflarima dokundugumda semsert hissediyorum
Doğum yapan bir arkadaşın oldu mu canım orda ya da bildiğin kadın doktoru? Hşç biri içime sinmedi araştırırkenCanım evet ben biliyorum iyi bir hastane ve kaliteli . Sıkıntı yasamazsın yani
Canım içini ferah tut kötü şeyler getirme aklına inş. hepimizin bebisleri zamanında gelecek. Birde ayaklarimin altı yandigi gibi çok usuyen ben geceleri nerdeyse terden çıplak yatıyorum.Canim o ben de de oluyor ben de bazen çok korkuyorumbi de benim rahmim kalp seklinde o zaman rahim filmi çektirdikten sonra doktor erken doğum riskin oluşabilir demişti hamile kalınca o yüzden son zamanlarda çok stres oluyorum
ama sonra kontrol ediyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. .. bi de ben de iki gündür vücudumun ısısı çok ama çok yükseliyor ayaklarimin altı cayir cayir yanıyor resmen... kimse de var mı bu durum
![]()
Tatlım günlük Ped de yapıyor. Onun yerine ben her islandiginda tuvalet kağıdını rulo yapıp koyuyorum, herseferinde de degistiriyorum, tavsiye ederim.Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bendeyarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum
![]()
Yok mantar çok yaşadığım için biliyorum. sadece islaniyorum terleyince. . . geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineEvet bende de oluyordu kontrole gittiğimde vijanadan baktı. Ben allah korusun su geliyor diye korkmuştum ama sorun yok, olabiliyormuş. Çok az mantar olmuşum onun için ilaç, fitil filan verdi. Ama mantar için de belirtim vardı akıntım vardı suyun dışında.
Arkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?
Canim o ben de de oluyor ben de bazen çok korkuyorumbi de benim rahmim kalp seklinde o zaman rahim filmi çektirdikten sonra doktor erken doğum riskin oluşabilir demişti hamile kalınca o yüzden son zamanlarda çok stres oluyorum
![]()
Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bendeyarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum
![]()
Sıcaklardandır canım ama gittikçe ısınırmışızı bir çok arkadaşım öyle dedi bana da
Benim de öyle, çok hoşuma gitti ama kremi arttırdım çatlak olmasın diye. Bir de dünden bugüne karnım büyüdü birden büyüyor benimki sizinki de öyle mi?
Canım benimde aşırı oluyor beyaz akıntım var baya her günde 4 5 defa günlük ped değiştiriyorum tahriş kaşıntı yaptı bendeyarın idrar tahlili vereceğim idrar yollarından üşüttüğüm için olabilir mi acaba dedimde doktorum kaşıntı oluyorsa mantardır fitil yazarım dedi ama süreklide kuru tutmaya çalışıyorum iç çamaşırımı mantar nasıl oldu anlamıyorum
![]()