güle güle kullan iyi gelmesi en önemli sey zatenn bende ,ilerki zamanlarda mantar taban terlik almayı düsünüyorumkızlar
şişmiş ayaklarıma rahatı bu ayakkabıyla buldum
tavsiye ederim
deichmann da buldum markası venice diye geçiyor
dün ağrıdan ağlayacaktım resmen ayaklarım çok şişti basarken ağrım vardı
bunlar cidden ağrımı da aldı rahat yürüyorum
ve markanın diğer modellerinde de tabanı çok güzel çok rahat
bakmanızı tavsiye ederim çok hafiflerEki Görüntüle 1850577
sağol canımgüle güle kullan iyi gelmesi en önemli sey zatenn bende ,ilerki zamanlarda mantar taban terlik almayı düsünüyorum
Zaten ilk önce sadece içerden elimle anlamadan hissetmeye başladım ben, sonra elimle de hissettim şimdi artık dışarıdan da farkediliyor oynadığı, belki de sen uyurken hareket ediyor çünkü ben de eşim içün sahura kadar oturuyorum, sonra bi yatıyorum kıpır kıpır maşallah, uyuyor olsam hiç ankamıcam belki de, gündüz de öğleden sonraları hareketli, sen hiç mi hissetmiyorsunKizlar hareket ve tekme durumlariniz nasil? Ellerini karnini koymadan hisseden varmi? Ben bi iki kere hissettim o sekilde ama sonra gitti hic tık yok. Korkuyorum, bugun doktora gidicem. Sizde durumlar nasil
ne güzel şanslısınbenim içim sıkılıyor valla şu hastane meselesin çok zor karar veremiyorum.
can tatlıdır:))) iyi olmuş aldıgın yoksa cok zorlanırdın sıcaklarda arttıı bi taraftan calışıorum diyosun birde iyi olmuş yani sevindim senin adına , bakalım bende terlik düşünüyorumsağol canım
benim hiç terlik alışkanlığım yok dışarda sandalet o da anca çok açık modeller değil
bi tuhaf hissediyorum kendimi :)
yoksa herkes bana terlik al dedi bi de iş yerinde bişey derler diye hiç kalkışmadım
dediğin gibi rahatlık en önemli şey almam bişey gerek yok diyordum ama dün o acıyı çekince hemen aldım
teşekkür ederim canım :)can tatlıdır:))) iyi olmuş aldıgın yoksa cok zorlanırdın sıcaklarda arttıı bi taraftan calışıorum diyosun birde iyi olmuş yani sevindim senin adına , bakalım bende terlik düşünüyorum
Tatlım kan değerlerine baktirmani tavsiye ederim. düştüğünde böyle durumlar olabiliyormuş.Kızlar siz de kalbinizin attığını şiddetli olarak hissediyor musunuz, ben bazen öyle oluyor ki ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum fena rahatsız ediyor atması, sanki tüm vücudumda hissediyorum, hamilelik yaşayan arkadaşlar ıma sordum onlar yapamamışlar, hani yemeği fazla kaçırınca ona bağlıyordum ama bazen açken de oluyor
Sağol canim benim allah razı olsun :) insallah canım bişeycık olmaz ama işte tedbir bizden gerisi Allahtan :)İnşallah olmaz canım...Bizde de var kan uyuşmazlığı. Doktor kanama olmadıktan sonra sorun olmaz inşallah dedi. Birde ilk bebekte değilde 2. bebekte dikkat etmek geekmiş öyle biliyorum. İnşallah sarılık filan olmazlar yaaaa..Ama şanmedde yenidoğan ünitesi varmı bilemiyorum canım gidersem sorarım senin için.
kan uyusmazlıgı bizdede var canım 28. haftadamı igne vurulucaz bana amniyosentezden sonrada yaptılar ama sanırım tekrar yapılacakSağol canim benim allah razı olsun :) insallah canım bişeycık olmaz ama işte tedbir bizden gerisi Allahtan :)
ben sankş tansiyona bagladım yasdadıgını ama olctürüyormsuun hiç tansıyonunu canım ?* bende de arada oluyor dedigin özellikle egilip kalktıgımda yasıyorum dediginiKızlar siz de kalbinizin attığını şiddetli olarak hissediyor musunuz, ben bazen öyle oluyor ki ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum fena rahatsız ediyor atması, sanki tüm vücudumda hissediyorum, hamilelik yaşayan arkadaşlar ıma sordum onlar yapamamışlar, hani yemeği fazla kaçırınca ona bağlıyordum ama bazen açken de oluyor
Canim benim doktorum bi sorun olmadıkça doğumdan sonra inen vurulucak dedi... bi arkadaşıma da doktoru önce bana dediği gibi demişti kanama yaşayınca vurmuşlardi İğneyi 7. ayda... sende başlarda kanama yaşadın dimi öyle hatırlıyorum... ondan asini yapcaktir doktorun... benim şimdilik korkum kan uyuşmazlığında sarılık oluyormuş bebeklerde inşallah olmaz hiçbir bebisimizde. .. topiğimizdeki bebişler sağlıklı olsunlar hepkan uyusmazlıgı bizdede var canım 28. haftadamı igne vurulucaz bana amniyosentezden sonrada yaptılar ama sanırım tekrar yapılacak
Evet canım aynı durum bende de oluyor bebişler büyüdüğü için mideyi bastırıyor hatta ben kahvaltıda soda içiyorum midemi rahatlatmak içinKizlar ben ne yersem yiyim arkasindan midem agriyo bulaniyo acaba midem mi eksimeye basladi anlamadim sizede oluyo mu
Merhaba kizlar. Benim ayaklarim cok sisti. Eni boyu ayni nerdeyse:)
Dr umu aradim idrar tahlili yaprir dedi watsaptan gonderdim ama henuz cevp vermedi. Korkuyorum . Korkutuyorlar zaten hep yuksek tansiyon riskin var diye
Panik atak vs var mı canım?Kızlar siz de kalbinizin attığını şiddetli olarak hissediyor musunuz, ben bazen öyle oluyor ki ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum fena rahatsız ediyor atması, sanki tüm vücudumda hissediyorum, hamilelik yaşayan arkadaşlar ıma sordum onlar yapamamışlar, hani yemeği fazla kaçırınca ona bağlıyordum ama bazen açken de oluyor
Kızlar kaçkg aldınız.
Ben tartıldım 7 kg almışım
Suan baya rahatsiz edici bi agri var mesela bi peynir zeytin agritmiyo galibaEvet canım aynı durum bende de oluyor bebişler büyüdüğü için mideyi bastırıyor hatta ben kahvaltıda soda içiyorum midemi rahatlatmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?