2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
güle güle kullan iyi gelmesi en önemli sey zatenn bende ,ilerki zamanlarda mantar taban terlik almayı düsünüyorum

güle güle kullan iyi gelmesi en önemli sey zatenn bende ,ilerki zamanlarda mantar taban terlik almayı düsünüyorum
sağol canım
benim hiç terlik alışkanlığım yok dışarda sandalet o da anca çok açık modeller değil
bi tuhaf hissediyorum kendimi :)
yoksa herkes bana terlik al dedi bi de iş yerinde bişey derler diye hiç kalkışmadım
dediğin gibi rahatlık en önemli şey almam bişey gerek yok diyordum ama dün o acıyı çekince hemen aldım

Kizlar hareket ve tekme durumlariniz nasil? Ellerini karnini koymadan hisseden varmi? Ben bi iki kere hissettim o sekilde ama sonra gitti hic tık yok. Korkuyorum, bugun doktora gidicem. Sizde durumlar nasil
Zaten ilk önce sadece içerden elimle anlamadan hissetmeye başladım ben, sonra elimle de hissettim şimdi artık dışarıdan da farkediliyor oynadığı, belki de sen uyurken hareket ediyor çünkü ben de eşim içün sahura kadar oturuyorum, sonra bi yatıyorum kıpır kıpır maşallah, uyuyor olsam hiç ankamıcam belki de, gündüz de öğleden sonraları hareketli, sen hiç mi hissetmiyorsun

can tatlıdır:))) iyi olmuş aldıgın yoksa cok zorlanırdın sıcaklarda arttıı bi taraftan calışıorum diyosun birde iyi olmuş yani sevindim senin adına , bakalım bende terlik düşünüyorum

Kızlar siz de kalbinizin attığını şiddetli olarak hissediyor musunuz, ben bazen öyle oluyor ki ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum fena rahatsız ediyor atması, sanki tüm vücudumda hissediyorum, hamilelik yaşayan arkadaşlar ıma sordum onlar yapamamışlar, hani yemeği fazla kaçırınca ona bağlıyordum ama bazen açken de oluyor

Tatlım kan değerlerine baktirmani tavsiye ederim. düştüğünde böyle durumlar olabiliyormuş.

Sağol canim benim allah razı olsun :) insallah canım bişeycık olmaz ama işte tedbir bizden gerisi Allahtan :)

ben sankş tansiyona bagladım yasdadıgını ama olctürüyormsuun hiç tansıyonunu canım ?* bende de arada oluyor dedigin özellikle egilip kalktıgımda yasıyorum dedigini

kan uyusmazlıgı bizdede var canım 28. haftadamı igne vurulucaz bana amniyosentezden sonrada yaptılar ama sanırım tekrar yapılacak
Canim benim doktorum bi sorun olmadıkça doğumdan sonra inen vurulucak dedi... bi arkadaşıma da doktoru önce bana dediği gibi demişti kanama yaşayınca vurmuşlardi İğneyi 7. ayda... sende başlarda kanama yaşadın dimi öyle hatırlıyorum... ondan asini yapcaktir doktorun... benim şimdilik korkum kan uyuşmazlığında sarılık oluyormuş bebeklerde inşallah olmaz hiçbir bebisimizde. .. topiğimizdeki bebişler sağlıklı olsunlar hep

Kizlar ben ne yersem yiyim arkasindan midem agriyo bulaniyo acaba midem mi eksimeye basladi anlamadim sizede oluyo mu
Evet canım aynı durum bende de oluyor bebişler büyüdüğü için mideyi bastırıyor hatta ben kahvaltıda soda içiyorum midemi rahatlatmak için

Merhaba kizlar. Benim ayaklarim cok sisti. Eni boyu ayni nerdeyse:)
Dr umu aradim idrar tahlili yaprir dedi watsaptan gonderdim ama henuz cevp vermedi. Korkuyorum . Korkutuyorlar zaten hep yuksek tansiyon riskin var diye

Canim daha oncede yazmistim. Benim doktorum bakti sadece bileklerde ise sislik sorun degil dedi. Sislik bilekten yukari bacaklarda ilerledikce sikintili dedi. Bacagina parmaginla nastir, cokme oluyor mu kontrol et. Ayaklarini kalp seviyesinden yukari kaldirip dinlendireceksin. Benimde bilekler sisiyor. Bugun kan ve idrar herseye baktirdim hersey normal. Ama aksama kadar isyerinde sisiyor.

Panik atak vs var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…