- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Tesekkur ederim canim. Bebegimi gormek ayri bir mutluluktu. Doktor tum organlarina heryerine bakti sirada dudak ve damak yapisini incelemek kalmisti ama Benim minik yavrum bir turlu yuzunu donmedi bize. Bir saga bir sola dondum kar etmedi. Minimum yarim saat ugrastik donsun diye. Hatta doktor ilk defa boyle biseyle karşilasiyorum 2. Kez cagirmak da istemiyorum dondurmek zorundayim deyip rahatsiz etmeye calisti sonunda yuz cemalini gosterdi ama bikac saniyelikGunaydinlar hanimlar
Onunadimutluluk canim ayrintilinin iyi gecmesine sevindim.bebislerin yerleri cok genis donup duruyorlardir,hatta benimkinin ayaklari asagi niye diye panik yaptim doktor o o doguma kadar yerleri genis donup dururlar dedi.
Çok teşekkür ediyorum canım
Ben koyacam Allah nasip ederse şimdiden Yiğit diye sesleniyoruz Yiğit Ali olacak adı :)Ekim annelerinden oğluna YİĞİT ismini koyacak var mı bakalım ? benim ilk oğlumun adı YAĞIZ 3 yaşında Allah nasip ederse bu yıl ekim annesi olucam 2.oğlumun adınıda YİĞİT koyucaz inşALLAH ..
15 bin filadı ben bi ara aramıştımCanım ben asm ne gidiyorum ama sigorta indirim yapıyordur heralde biraz. Fiyat almak lazım bide tabiki odaları falan gezmek gerekiyor
15 bin filadı ben bi ara aramıştımdoğum sigortası yaptırmadığıma çok pişmanım
ne güzel şanslısınBende yaptırmadım ama farklı bir sigortam vsr yarı yarıya düşürüyor neredeyse.
Doktorum orda mecbur dogumu orda yapıcam kısmet olursa
Sonucun iyi çıkar inşallah benimde bayramdan sonra yapılacak idrar yolu enfeksiyonu haricinde iyiyim bendeselam hanımlar. uzun süredir giremedim. malum sağlık sorunlarımız vardı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. simdi hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum. öğleden sonra da ultrason var. bakalım umarım sıkıntı çıkmaz. toz şeker ve su karışımı yerine gazlı kutu içecek gibi glikoz yapmışlar. ondan içtim. daha kolay oldu.
herkes iyidir umuyorum..
İnşallah olmaz canım...Bizde de var kan uyuşmazlığı. Doktor kanama olmadıktan sonra sorun olmaz inşallah dedi. Birde ilk bebekte değilde 2. bebekte dikkat etmek geekmiş öyle biliyorum. İnşallah sarılık filan olmazlar yaaaa..Ama şanmedde yenidoğan ünitesi varmı bilemiyorum canım gidersem sorarım senin için.Aynen canım annem şeker hastası ordan biliyorum hastahane kalmadı nerdeyseben hep osm de doğum yaparım diye düşünüyordum orasının kapanması çok ama çok kötü oldu çok soru soruyorum ama sanmed de Yenidoğan yoğun bakımı var mı bizim kan uyusmazligimiz var o nedenle bebek de sarılık olma ihtimali yüksek... insallah olmaz ama... tedbir amaçlı eğer varsa sanmeddi tercih edebilirim...
maşallah canım miniğinde pek minik değilmiş kocaman olmuş annesi baksana tekrar maşallah sübhanallah böle güzel haberlerini hep alırız inş canımsağolun kızlar çıktım hastaneden. sonuçlar iyi çok şükür. açlık kan şekeri 72 çıktı 1 saat sonra 104 çıktı. normal dedi doktor. ultrasonla da bakıldı. 25+1 deyiz bugün. 815 gr olmuş miniğim. doktor günde 7 kere oynuyor mu dedi 77 kere oynuyor dedim.. :) makat pozisyonlu imiş şu anda ama daha doğuma çok zaman var döner değişir muhakkak dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı.
umarım herkes iyi haberler alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?