2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kzılar ben size bir şey sorcam 24 haftalık hamileyim babe çatlak kremi ve bio oil kullanıyorum lierac phytolastil jel'e geçmek istiyorum babe çatlak kremim bitmek üzere aranızda kullanan yada etrafında kullanıp memnun kalan var mı :)

Canım bişey soracam sen bu biberonun 120 ml olanından mı aldın yoksa 60 ml olanında mı? 120 büyük gelmez değilmi yenidoğana
Ben 120 lik aldim canm sonucta tutus flnda onemli sen verirken rahat etmelisin ilk baslarda 120 buyuk olur ama tam doldurmak zorunda degilsin

Ben kullaniyorum ama memnun kalip kalmamk neyle alakali onu bilmiyorum cildim cok kuru henuz bise olmadi ama cok erken vatlamasi icinde

Canim ben hic uykumdan uyanmiyorum ya

Canim ankarada hangi hastaneye gidiyosun

yok cnm, hani doğunca ilk nefes alınca ağlıyorlar ya, onu demek istemiş, ciğerleri gelişior anlamında sanırım.. nefes alıp ağlayabilir gibisinden. ben öyle anladım

ne biliyim gün gün ne olduğunu yazıyor ya birden okuyunca dedim çocuk karnımda nasıl ağlayacak
hoş içimizde bir canlı yaşaması bile mucize ama heralde ağlamaz ya
ordan başlıyorsak ağlamaya zaten yaşadık
diyorum zaten duygusalım herşeye ağlıyorum oğluşumda benle ağlar o zaman

ay kıyamam cnm ya hormonlardan oluyo hep.. olumlu şeyler düşün ben öyle yapıyorum, canım bir şeye sıkılınca bişeye kızınca ya da kendi kendime duygusallaşınca bebişko ben burdayım üzülme dercesine hareketleniyor.. Allah'ımın mucizesi hepsi...

ben odayı komple ikeadan alıcam ama önce ev boyanıcak inşallah. bu ay ev boyansa sonra temizlik işi halledilir halılar falan filan sonra odayı alıp kurarız aldıklarımızı en geç eylülün ortasına kadar yıkayıp odasını yerleştirmiş olurum inşallah. bebek arabası vs hiç bakmadım bile daha arkadaşlar hediye alır tahminen içlerinde tecrübeli annede var sen nasıl bişi istersen diyip yırtmayı bile düşünüyorum almanyadan getirebilir kendi arabasıda çok güzeldi çünkü.

örgü için eğer düşünürsen annemin yaptırttığı bi yer var. bende kızıma yaptırıyıorum yelek hırka falan. çokta hesaplıya yapıyo kadın işide güzel.battaniyeleri hazır zaten

süsleme içinde abartılı bişi düşünmüyorum ben zaten kapı süsünü kendim hazırladım birleştirmesi kaldı sadece. hediyelik olarakta şişe içine inci ve nazar boncuğu koyucam onada karar verdik bu ay içinde bi eminönü yapıp alıcam hepsini kalabalık olunca çabuk biter evde halledicez. mevlüt içinde minik lavanta keseleri düşünüyorum kv dikiş biliyo ona yaptırıcam keseleri falan oohh olduda bitti maşallah :)

tabiii banyo malzemeleri derece falan eksik henüz ama onlarada karar verdim. derece eczaneden kol altından olanlardan alıcam, alından falan ölçenler bazen hatalı ölçebiliyo üst üste ölçtüklerinde o yüzden onlardan aliyim dedim bide çokta pahalı bişi değil onlar

canım o elde olan port bebeler çok kullanışlı değil gibi geliyo bana. 40günden sonra bebek büyümeye başlayınca zor olabilir taşıması aklında olsun. ağız bezlerinin hepsini ben mermerşahi bezinden annemlere yaptırdım. kv de havlu içine hazırlıyım ıslaklığı alması kolay olur dedi tamam dedim bende

NisanFRM bi arkadaşım sadece sudokrem kullandı çok memnundu bende ondan düşünüyorum

Ben kullaniyorum ama memnun kalip kalmamk neyle alakali onu bilmiyorum cildim cok kuru henuz bise olmadi ama cok erken vatlamasi icinde

yani kaşıntı giderme konusunda şuanlık bendede öyle deli gibi kaşınma olmasada krem sürmediğim zaman daha yoğun kaşıntım oluyor... evet çatlamak için çok erken ama şimdiden tedbir almak lazım benimde normalde yağlı bir cildim vardır ama bacaklarımın yanlarında ufak ufak bi kaç çatlağım var ergenlikten kalma, sanırım bende çatlamaya müsait bir yapıya sahibim..

hmm tamam canım ben bi daha gözden geçireyim o zaman bu fikrimi
sana da kaburga batması gibi ağrı oluyor mu 2 gündür çok ağrım var kaburgalarım batıyo sanki
bacaklarım çok ağrıyo kramp gibi de değil tam anlamadım eğilip kalkmak bacaklarımın üstünde çok zorluyor
sanki kemiklerim kırılacak nasıl acıyo kalkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…