2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Bende bio oil var denedim fena değil
lierac phytolastil jel var kullananlar memnun o kadar çok nemlendiriyor gibi gelmiyor.
Ama vazelin ve palmers markasının coco butter yani kakao yağı da var
ve en çok bu iki markadan memnunum çok iyi nemlendirdiğini hissediyorum.

Ben kullaniyorum ama memnun kalip kalmamk neyle alakali onu bilmiyorum cildim cok kuru henuz bise olmadi ama cok erken vatlamasi icinde
çatlak görüntüsü doğumdan sonra net çıkıyormuş,her çatlağı hamilelikte gerginlik oldugu için görmüyormuşuz.
birçok hiç çatlağım yok diyen, doğum sonrası vucud gerginliği gidince çatlağı ortaya çıkmış .

Ben de 70 i gordum .. 75 ile bitirmek hedefim ama olur mu bilemiyorum :)

arkadaşlar hiç burnu kanayan oldu mu? gerçi o gün bayağı dolaştım sıcakta ona yordum. doktora gittim birşey çıkmadı çok şükür çocukla alakalı
benim şuan değil ama yurtdışı seyhattindeyken hem burun hem afedersin arkadan bir kanamam oldu aynı anda.
Doktora gidemediğim icin internetten bakmıştım.Hamilelikte damarlarda basınç oluyormuş normalmiş.

Kizlar sizde var mi bilmiyorum ama ben sanki bebegime iyi bakamayacakmişim yeterli olamayacakmişim gibi hisse kapiliyorum. Ilk bebegim olacak ve çalisiyorum bu sebeplerle cok tedirginim. Benim gibi olan var mi bu his beni üzüyor

Kizlar sizde var mi bilmiyorum ama ben sanki bebegime iyi bakamayacakmişim yeterli olamayacakmişim gibi hisse kapiliyorum. Ilk bebegim olacak ve çalisiyorum bu sebeplerle cok tedirginim. Benim gibi olan var mi bu his beni üzüyor
üzülme bebeğim hatta senden daha iyi hiiiiiiçççç kimse bakamaz bebişineee bende acaba dilinden anlarmıyım acıkınca altına yapınca falan diyorum ama eminimki onu bize veren rabbim bakma yetisinide verecektir

Benim ikinci gebeligim,bende de ya bana bisey olursa korkusu çok oluyo..surekli aglamakli oluyorum. Bu ara acayip duygusalim zaten esim ilgilenmiyo gibi geliyo surekli aglayasim geliyo

kızlar bende bişi sorcaktım şizinde çamaşırınız ıslak oluyomu benim bu aralar ıslak hep evdeyim öle aşırı sıcakta değil evim

Canm sebebini bende anlamadim ama gercekten hic bu kadar gerilmemisti

Zaten erkende asil buyuyecegi zamanlara yeni girdik

Canim benim doktor kakao yagi killanma yapar dedi aklinda bulunsun

Canim benim doktor kakao yagi killanma yapar dedi aklinda bulunsun
bu katı kako yağı değil losyon şeklinde palmar markası ingililizlerin hamilelikte en çok kullandığı marka.
Ama badem-kakao yağı evet kıllanma yapar doğru.Kıllanmanın çözümü var ama çatlağın yok böyle bir durumda var.

arkadaşlar hiç burnu kanayan oldu mu? gerçi o gün bayağı dolaştım sıcakta ona yordum. doktora gittim birşey çıkmadı çok şükür çocukla alakalı
ben de geçen gün güneşte kalınca gece kanadı daha öncede kanamıştı hamilelikte karşılaşılan bir durum

Canim ben hic uykumdan uyanmiyorum ya
ben bu aralar geceleri kabus gördüğüm için uyanıyorum sonra uyuyamıyorum tam uyuyacam benim paşa başlıyor oynamaya o kadar hoşuma gidiyor ki o anları kaçırmak istemiyorum çünkü dediğim gibi gündüzleri çok hareketli değil çoğu zamanda gece 5 den sonra ancak uyuyabliyorum, gece oynama sebebi sanırım ceviz kuru üzüm ve süt yatmadan önce bunları tüketiyorum dün gündüz yedim baktım yine kıpır kıpır bugünde gündüz tükettim ve şu anda mışıl mışıl uyuyor, bundan sobra şehzadeye geceleri enerji veren yiyecekler yok huyunu değitirmem gerek yoksa doğumdan sonra gece alemlere akacaz oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…