Ben ondan aldım hatta mothercare anne eğitimi vardı orda %25 lik hediye çeki vermişlerdi indirim de olmuş oldu. Çok istiyordum pahalı diye emin olamıyordum ama aldım gitti:))Canim ben chicko next2 me alicam. Bayagi kullanisli gibi geldi
göğüs ucu çatlağınada iyi geliyormuş.Ne kadarlık almalıyız ki 60gr ve 120gr lık var.
stoklamak gerekiyor mu? :)
Kizlar sizde var mi bilmiyorum ama ben sanki bebegime iyi bakamayacakmişim yeterli olamayacakmişim gibi hisse kapiliyorum. Ilk bebegim olacak ve çalisiyorum bu sebeplerle cok tedirginim. Benim gibi olan var mibu his beni üzüyor
Benim ikinci gebeligim,bende de ya bana bisey olursa korkusu çok oluyo..surekli aglamakli oluyorum. Bu ara acayip duygusalim zaten esim ilgilenmiyo gibi geliyo surekli aglayasim geliyo
bende dokunarak almayı seviyorum :)
genel olarak hep e-bebek mağzasından aldım.
Ama bahsettiğim krem mothercare de var e- bebekte yok. Ve internette uygun geldi fiyatı.Ama mağzadanda alınabilinir :)
Kizlar sizde var mi bilmiyorum ama ben sanki bebegime iyi bakamayacakmişim yeterli olamayacakmişim gibi hisse kapiliyorum. Ilk bebegim olacak ve çalisiyorum bu sebeplerle cok tedirginim. Benim gibi olan var mibu his beni üzüyor
ah canm kıyamam :):) bende de oluyo bazen hormonel şeyler, birileri fotoğraf paylaşıyo bebeğinin mesela, bakıp ağlıyorum çok tatlııııı dyebendede ben bakabilirimde ben işe başlayınca annemmi kv mi bakıcak karmaşası var ve bu beni tedirgin ediyo. ikisininde kendine göre yöntemleri var tabiki biri 2 biri 3 tane büyütmüş ama yinede bakabileceklermi bilmiyorum arada düşününce tedirgin oluyorum ve işten ayrılmam söz konusu bile olamaz maddi olarak
duygusallık deme bana canım yaa, geçen eşim yoktu evde ütü yapıyodum bi yandanda kemal sunal-metin akpınar ın oynadığı propaganda filmini izledim. ütü bitti sonra film bitti derken ben bi ağlamaya başladım film sonunda susamadım bi türlü. eşim bi geldi gözler kan çanağı ağlamaktan bişimi oldu diye yok diyorum ama burnumu çekiyorum falan adamcağızda napıcağını bilemedi sarıldı güldü geçti sadece
bendede ben bakabilirimde ben işe başlayınca annemmi kv mi bakıcak karmaşası var ve bu beni tedirgin ediyo. ikisininde kendine göre yöntemleri var tabiki biri 2 biri 3 tane büyütmüş ama yinede bakabileceklermi bilmiyorum arada düşününce tedirgin oluyorum ve işten ayrılmam söz konusu bile olamaz maddi olarak duygusallık deme bana canım yaa, geçen eşim yoktu evde ütü yapıyodum bi yandanda kemal sunal-metin akpınar ın oynadığı propaganda filmini izledim. ütü bitti sonra film bitti derken ben bi ağlamaya başladım film sonunda susamadım bi türlü. eşim bi geldi gözler kan çanağı ağlamaktan bişimi oldu diye yok diyorum ama burnumu çekiyorum falan adamcağızda napıcağını bilemedi sarıldı güldü geçti sadece
canım söyleriz annelere bunları bence sıkıntı olmaz :) ayakta sallama olayına ben de çok kılım.. çok istiyorum kızım kendiliğinden uyusun ya da ana kucağında müzik açayım uyusun falan :) bunlar hayal olabilir tabi.. çevremde gördüğüm kucakta sarılarak ninni söylerek uyutmak, uyuyunca da yatağına koymak şeklindeanneler elbette iyi bakar,
ama şöyle bir durum var şuanda birçok yeni şey çıktı,ne bileyim kundak bacak sarılmaz sadece kol sarılır ,
banyoda suyuna derece koyuluyor onlar dirsekle ölçüyor ,onlar ayakta deli gibi sallıyor ama yeni sakinleştirme tutuşu var,onlar emzik pirinçunu mama ve su veriyordu ama şimdi ilk başta sadece süt olmaması durumunda mama veriliyor ....vs yöntemler farklı.Bunları düşününce çakışırız gibi geliiyor :))
Tecrübeli anneden bunu duymak iyi oldu. Çok teşekkür ederiz.selam anne adayları hepinize güzel hamilelikler dilerim, benimde 1 ekim 2015 doğumlu oğlum var 7 ekimdi normalde ancak dönmediği için sezaryan oldum gerçi şimdiki aklım olsa muhakkak gününü beklerdim çünkü son gün dönüp doğumu başlayan iki üç kişiden bire bir duydum. neyse kızlar şimdi sizde hazırlıklar varAllah hepinizin işini rast gidersin güzel alışverişler diliyorum. eşimin bana her zaman bir kısmını da çocuk doğduktan sonra alalımtavsiyelerini bende dinlemedim, bir buçuk ay öncesinden alışverişi internetten yaptım ve belki yüzde 25 zarar ettim herzaman pişman olurum, sıcaklara denk geldiğinden ve çalıştığımdan vaktim olmadığı için. ancak şimdiki aklım olsaydı bazı şeyleri muhakkak çocuk doğduktan sonraya bırakırdım. mesela göğüs pedi baya almışım ve benim sütüm akmadı hiç süt toplandığında göğüslerim şişerdi ama çocuk emmedikten sonra hiç akmazdı aynen öyle kaldılar, ağız mendili almıştım memerşahi adı varya işte neyse eşim denizliye gitmişti oradan 1 buçuk liraya pamuklu ağız mendili 5 lisini almış, kızlar özellikle eczanede rahatlıkla bulabileceğiniz şeyleri almayın, avent marka biberonlar çok sert ve camın ağırlığı nedeniyle şuan kullanmıyoruz wee babynin 4 lü süt kabına başlık aldım eczaneden onlar daha rahat çok şükür. oğlum emdi 5 aydan sonra da aklı başına geldiği için biberon ayırmadı, gazlı bebek ne yapsan gazı oluyor, benimki çok şükür gazlı değildi, bebek anne bakım çantasını sağlamlarından alın ben ucuz almıştım her yeri dağılmıştı. bazı şeyler çok önemli ama bazıları sonradan da alınabilir. 1 numara bebek bezlerinden fazla almayın 2 daha kullanışlı oluyor. 3-4 tane kundak lazım oluyor, 5 tanede altlı üstlü takım yeter. 15-20 tane almayın israf olur çünkü 1-2 ay sonra hiçbirisi kullanılmıyor. zaten yanınızda lohusalık döneminde eşiniz veya bir başkası olacağından çocuğun uyuduğu sırada yada bir yakınınız gerekli olan zıbın veya kıyafeti alabilir. bebek arabası gerçekten iyi oldu ben onu da internetten sipariş vermiştim iki aylıktan itibaren gezmelere gittiğimizde kullanıyorduk şimdide çok seviyor arabasını. yine aklıma geldikçe yazarım bizimkiler çok tatlı oldular artık yaramazlıklara başladılar, Allah size de erdirip göstersin.
ben aldım next to me diğer beşikler gibi cicili bicili değil ama bence çok kullanışlı ve ergonomik. yataktan kalkmadan bebeğini görebiliyorsun ve emzirebilirsin yan yana yatıyormussun gibiCanim ben chicko next2 me alicam. Bayagi kullanisli gibi geldi
Evet zaten odası süslü olacak bence kullanıslı birsey almak mantıklı dedigin gibi .ben aldım next to me diğer beşikler gibi cicili bicili değil ama bence çok kullanışlı ve ergonomik. yataktan kalkmadan bebeğini görebiliyorsun ve emzirebilirsin yan yana yatıyormussun gibi
Benim gecensene gorumcem kullanmıştı. çok tavsiye etti banada ve doğumda getirecekler sağolsunlar bende kullanacağım.Evet zaten odası süslü olacak bence kullanıslı birsey almak mantıklı dedigin gibi .
Cunku her an gozum üstünde olAbilecek
Benim gecensene gorumcem kullanmıştı. çok tavsiye etti banada ve doğumda getirecekler sağolsunlar bende kullanacağım.
evet canım aynısı bizdede oluyor ne zaman babası elini koysa hemen duruyorGünaydın arkadaşlar nasılsınız? Yazdıklarınızı okuyorum, ama buara yogundum baya, eşim dün ise başladı. ben annemin yazlikta kaldım. hergün 1 2 saat yüzmeye çalışıyorum. Sırt ağrım çok oluyor. onun için egzersiz yapıyorum. 10 gündür farketti, baya hareketlendim, gerçekten spor ise yarıyor. tabi abartmadan :)
Minik erkeğim de baya baya vuruyor şükür ama babası yada annanesi dokununca duruyor resmen sizdede öyle oluyormu?
Haha aklı sıra ben akıllı çocuğum diyorlar :)evet canım aynısı bizdede oluyor ne zaman babası elini koysa hemen duruyorneden acaba böyle yapıyorlar sanırsın dışarıda olan biteni görüorlar zamane çocukları çok fenaa eyvah diyorum
bende akropole gidiyorum. ama hala hastane arayısındayım. sız nerelere baktınızHimm ben hala ankarada hastane arastiriyorum da galiba etimedde karar kilacam
canım söyleriz annelere bunları bence sıkıntı olmaz :) ayakta sallama olayına ben de çok kılım.. çok istiyorum kızım kendiliğinden uyusun ya da ana kucağında müzik açayım uyusun falan :) bunlar hayal olabilir tabi.. çevremde gördüğüm kucakta sarılarak ninni söylerek uyutmak, uyuyunca da yatağına koymak şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?