- 25 Ocak 2016
- 229
- 386
- 18
- 38
Slm kızlar ben de uzun zamandır giremedim.masallah büyümüş herkesin kuzuları..bi arkadasım 26 haftalık hamile simdiye kadar hep aynı doktora gitti.suyu azalmış sınırdaymıs.doktoru üniversiteye yönlendirmiş takibin orda yapılsın 10 güne bir gitmen lazım demiş..her neyse.kendi doktoru 25.haftaya kadar erkek demiş cinsiyet için.26.haftada yani pazartesi günü üniversite has.gitmiş ve doktor cinsiyet için kesin kız demiş.isimleri bile hazırdı.yani aynı seyi yasamaktan korkuyorum alisveris de yaptım biraz.
Selam kızlaaar , ben de yoktum Çoktandır ,hepiniz iyisinizdir inşallah .. Biz iyiyiz çok şükür. bu hafta sonu oğlumuzu görmeye gideceğim tam 47 gün oluyor görmeyeli
Bayram tatilinden anca döndük , hemen randevu ayarladım.
Evladıma a101 den yorgan yastık ve bir pikeden başka hiç bişey almadım .. Bendeki bu Rahatlık ne olacak bilmiyorum
Sizin alışverişlerinizi okudum ( son 20 sayfadakileri ) okudukça heyecanlandım , bu hafta sonu tekrar şehir dışına çıkıcaz , Ağustos Ayında bende başlarım inşallah .. 2. Çocuk olunca böyle oldum ben , kızımda herşeyi en ince detayına kadar araştırıp alıyordum , şimdi temelleri alıcam sonradan da alırım acelem yok
Akşama da oldukça hafif zeytinyağlı bi sebze Yaptım , ramazanda onca çeşit yemeklerden sonra şuan doymayacakmışım gibime geliyor gidip bişiler daha yapayım bari
Bu arada benim bayramdan beri iştahım bir açıldı pir açıldı, 72 ile ile hamile kalıp 70 e düşmüştüm , bayram sonrası tartılmadım inşallah 75 e dayanmamışımdır, hedefim 80 olmadan doğurmak inşallah ...
Bizde durumlar böyle ...
Hayırlı Akşamlar herkese
Bende kızımda erken olur ne olur ne olmaz diye 36. Haftada hazırlamıştım Çanta dahil herşeyi ama noldu 40. Haftada Doğdu prensesimsen tecrübeli annesin :) aslında evet çok heycanlıyız ne görsek almak istiyoruz.Ama işte erken doğum olur,kaç aylıkken dışarı çıkabiliriz bilemiyoruz o yuzden özellikle indirim görünce saldır saldırabildiğine modundayız ,ben genel olarak herzaman kendi işini kendi gören öyle olmaktanda mutlu bir insanım ,elim mahkum başkalarından birşey istemek hiç bana göre değil,bana kalsa doğuma bile tek gider,bebeği doğurur taksiye biner eve dönerim :))
Bende kızımda erken olur ne olur ne olmaz diye 36. Haftada hazırlamıştım Çanta dahil herşeyi ama noldu 40. Haftada Doğdu prensesim
Eğer çok kilo almadıysan son güne kadar alışveriş yapabilirsin hatta iyi bile olur normal doğuma Katkısı olur, doğuma tek gitme fikrini unut bence , ben o sıralar kayınvalidemle hiiiç anlaşamıyordum, sancılarım sırasında Yanımda sırtımı ovdu , yürüttü hep dua etti sesli ve çok rahatladım gelmiş geçmişine birsürü dua ettim kadıncağızın..
Bi de benim kızımdan bebek Arabası , ana kucağı , ateşölçer , park yatak vs var ondan herhalde bu Rahatlık
Sizde güle güle kullanın inşallah aldıklarınızı
KIYAFETLER 0-3 AYLIK
- 10 lu hastane çıkışı
- 5 li takım 2 adet
- 2 li takım 2 adet
- uzun, kısa ve yarım kollu çıtçıtlı zıbın toplam 8 9 adet.( zıbını çok alın diye uyarı geldi çok lazım oluyor kusuyo altına pisliyo zibin çabuk kirleniyor diye)
- eldiven ve şapka 3 er adet zaten 10 lu ve 5 li takımlarda da var toplam 6 7 tane yeter çünkü kış bebesi kafaları elleri üşür.
- örgü hırka yelek
- 2 Penye battaniye kundak için 1 pelus battaniye 1 tane hazır örgü battaniye aldım 1 tanede 10 takımda var fazla olması iyi çünkü kusuyo bebekler battaniye bile batıyor.
- ağız silme Mendili 12 adet - çorap 7 çift
KIYAFETLER 0-6 AYLIK
- uzun,kısa ve yarım kollu çıtçıtlı zıbın
- tulum 2 adet
- 2 li takım 1 adet
- mama önlüğü
Simdilik 6 aylık lar bu kadar zamanla alınır ne olur ne olmaz diye hazırlık yapmak gerek 6 aylıkdan da biraz.
DIGER ALINANLAR
- şampuan masaj yağ ikiside mustela
- pisik kremi sudokrem
- küvet takımı
- yenidogan ıslak Mendili unibayb
- yenidogan bezi (40 lı aldım molfix eğer cildine gelmez ise primaya geçerim diye)
- emzik ,biberon ,suluk, biberon temizleme fırçası, saç fırçası, tırnak makası, ateş ölçer temassız olanından.
- park yatak ve ana dizi
Aklıma gelen bunlar aldiklarimiz aslında genel olarak bitti ama işte tek tük çıkarsa eksik o şekilde alınır. Fikir olsun diye yazdım...
Aynen canım bir iki derken bi baktık hepsi bitmiş. Eşim tutturdu alalım bitsin iki gün sonra sıcakta karnın iyice büyüyecek rahatsız olursun gezip alisveris yapamayiz diye durdurmadı. Hepsini almış bulundukCanim sen bitirmissin yaa :))
Ya ne güzel benimki cok vsr cok var diye diye bitirdi beniAynen canım bir iki derken bi baktık hepsi bitmiş. Eşim tutturdu alalım bitsin iki gün sonra sıcakta karnın iyice büyüyecek rahatsız olursun gezip alisveris yapamayiz diye durdurmadı. Hepsini almış bulunduk
kızlarr tekzene gittim ama seçtiğim model sadece internete özelmiş ve ben güvenip almalı mıyım bilmiyorum
internetten mobilya alan var mı önerir misiniz?
kafayı yedim günlerdir dolap bakarken
Canım benım
Aldıklarım
0-3 ay 3 zıbın
3-6 ay 4 zıbın
0-3 ay tulum 4 adet
3-6 ay tulum 6 adet
Pijma altı :3 tane
Omuz bezi :2 tane
Agız bezi :5 tane
Corap:6 tane
2 battaniye
Birde bebek odasını aldık.
Baska birsey almadık daha. Yetişmeyecek sanırım
Canım ben bunları aldım.Yetisir ca
Yetisir canim merak etme. biz bugun bebek odasi icin gezdik kafam allak bullak oldu. Sen nasil aldin bebek odasini, paylasir misin?
Canım ben bunları aldım.
3 kapılı Dolap
Şifonyer
Büyüyebilir karyola
detaylıya gitmemiş mi?
en kesin sonuç detaylı usg de çıkıyormuş.
Çok güzelll çok şirin Güle güle kullanın inş.
Onu bi sorayım.bilmiyorum detaylıya gitti mi
Canım ben de internettenalacakçtım. Güvenemedim bellonadan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?