2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bizde dun gittik doktora benim minnoş kızım 1544 gramdı bi masallahınızı alırız teyzeleri
Maşallah prensese bende yarın devlete gidecegim ucak için rapor almaya inş. Ultrasona gireriz malum devlet hastanesinde ki doktorlarin çoğu çok uyuzda sirtlarini devlete dayadiklari için en kötü cumartesi randevumuz var ilk kez bu kadar uzun sürdü bebegimi gormeyeli

Kızlar yaaa. ? ne farkettim benim bebeğim müziğe karşı hassas sanırım. Ya da hep öyle oluyor bebekler ama ben yeni farkettim.. Geçen gün tatilden dönerken arabada yüksek sesle müzik açtık eşimle bir kaç saat, hep hareketliydi kızım deli gibi dönüyordu vuruyordu ben de dedim ki tam uzanamıyorum hep oturuyorum ya yolculukta rahat edemedi heralde falan dedim. Müzik olayı aklıma gelmemişti.

Sonra dün öğlen işyerindeyken uzun süre hareketsizdi endişelendim dedim sabahtan beri hissetmedim napsam napsam müzik açtım son ses, hemen bir kıpırtı başladı ohhh dedim şükür...

Derken bugun akşam yabancı dizi izliyorduk evde, sinema ortamı gibi yaptık sesi yüksek falan, 2 saat hiç durmadı ya sürekli vurdu kıpırdadı..
Benim jeton da böylelikle düşmüş oldu :)

Uzun lafın kısası , baya baya dış sesleri algıladıklarını tecrübe etmiş oldum,

saatlerdir hareket etmedi acaba iyimidir bebeğim diyen anneler, müzik açın son ses !!!

Artık heeep bizi duyuyorlar kızlar ona göre konuşalım onlara sevgimizi söyleyelim ninni söyleyelim şarkı türkü söyleyelim eminim ki dinliyolar ve tepki veriyolar miniklerimiz..

Kizlaaar simdi size can alici bi soru soruyorum.altina kaciran var mi?benimki artik kacirmayi gecti öksürünce yada hapsurunca ben bildiginiz şırıl şırıl işiyorum

Canim cok mu skisiyorsun acaba.
Oluyornuymus alta kacirma oyle. Don stogunu arttir canikom

Kizlar alisveriste abartiya kacmak isteniyorum.

Mesela kac tulum kac takim alacaksinjz?
Kac zibin birde..

Kac zibin birde..
ben henüz öyle çok şey almadım ama 2 takım 0-3 aylık alt üst aldım 1 tulum 0-3 aylık bir tulum 3-6 aylık aldım birde zıbın aldım ama şu var kayın validem şimdiden 1 yaş için elbisesini almış bile doğum günü için :) bohça yapacağı için her aydan her yaştan alacak sanırım. 0-3 ay çok almayın diyorlar... ama tam olarak ne kadar almamız gerektiğini de bilmiyorum sonuçta kusacak altını pisletecek taşacak bunları daha önce doğum yapmış bir arkadaş bizi ayınlatırsa daha iyi olur gibi geldi :)

Kizlaaar simdi size can alici bi soru soruyorum.altina kaciran var mi?benimki artik kacirmayi gecti öksürünce yada hapsurunca ben bildiginiz şırıl şırıl işiyorum
canım bazen bana da oluyo kegel egzersizi öneriyorlar onun için
bende midem bulanıp kusarken çok gülerken falan oluyor arada ama ufak kaçırma
sık sık tuvalete gitmeye bak bekleme çok fazla

Walla ben de bilmiyorum.. Kafam corba oldu su alisveris konularindA

Kac zibin birde..

canım herkesin tepkisi şu çevremde çok eşya alma hediye de gelecek
geçen konuya tecrübeli anne yazmıştı şimdiki aklım olsa kalanı doğumdan sonra alırım diye
4-5 takım al tabiki ama bakarsın bebek iri gelir onlarda olmaz doğumdan sonra tekrar almak zorunda kalırsın
çok abartmadan al bence ama kalanı doğumdan sonraya sakla

kızlaarr sabah sabah kafamda deli sorular yardım istiyorum
evimiz kendimizin bebek odası için 5 çekmeceli şifonyer yaptırdım şimdi hazır dolap alacağım
iki seçenek arasında kaldım
benim düşüncem bi kere alıp tam almak sürekli mobilya alacak halim yok o yüzden fikrinize ihtiyacım var
dolapları bi inceleyip fikir söyler misiniz benim gönlüm büyük olanda

Walla ben de bilmiyorum.. Kafam corba oldu su alisveris konularindA
aynen o yüzden şuan pek bişey almıyorum... kayınvalidem görümcem halam ve teyzemler bişey alacaklar onlara bi bakıp kıyafetleri öyle tamamlamayı düşünüyorum... Şuan alabileceğimiz şeyler

tırnak makası biberonu emziği anakucağı kangurusu bebek arabası şampuanı bebek kremi alt açması yatağı yorganı dolabı falan kbunlar bedensiz sorunsız kullanılacak başlıca şeyler ufak gibi görünselerde dünya pahası bi dolap parası eden şeyler... yavaş yavaş bunlarıda tamamlamak lazım...

ben olsam 489 tl olanı alırım bölmelerine kadar aynı gibi yerleri ve yerleşimleri farklı pek bi boy farkı olacağını sanmıyorum şuan ben bile girip bakacağım eşimi ikna edersem alırım herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…