daha önce defalarca doğuma girmiş biri olarak (fotoğrafçılık yapıyodum) aslında eşin yanında olmasının doğum yapan iç daah güç verici bir şey olduğunu söyleyebilirim. şahsen dayanabileceek olsaydı girmesini isterdim doğuma. o an yanımda olup kızımızı ilk anda görmesini kucağına almasını isterdim. eşten soğumak gibi durumlar olabilir tabikide ama eğer doğum yapan git senin yüzünden hep bunlar vs vs derse kim olsa soğur bence. kadınlık anne olsakta her zaman içimizde olucak, eşlerimizede bunu anlatabilmeyliyizki akıllarında farklı düşünceler olmasın, bende böyle düşünüyorum
1.58 boyundayım ve 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 oldum 8 kilo almam rağmen millet çok zayıfsin doğum yapınca çocuğuna bakmazsin ye ye ye diyorlar daha ne kadar yiyimmmmKızlar kaçar kilo oldunuz ben 16 kilo aldımşuan 75 kiloyum 59 la hamile kaldım
1.58 boyundayım ve 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 oldum 8 kilo almam rağmen millet çok zayıfsin doğum yapınca çocuğuna bakmazsin ye ye ye diyorlar daha ne kadar yiyimmmmzaten boyda kısa top gibi oldum yakinda gideceğim yere yuvarlanarak gidecem
Canım ben 28. Hafta içinde gittiğimde baş aşağı yani doğum pozisyonunda idi ama bu değişebiliyormuş, hatta geçen biriyle konuştum çocuk 40. Haftada makat pozisyon una geçmiş o zaman a kadar da çok dönmüş, en son doktor alalım artık demişKızlar bebişlerimiz acaba ne zaman doğum pozisyonuna dönecek 32. hafta biliyorum da daha erken ve daha geç olanlar da varmış
o kadar eski dr bi leyla hanımdır sanırım ama orda bide eski olan hakan bey ver, erkek dr düşünürsen eğer. benimkide bayılır sordum ciddi ciddi yok tabikide girmem dedi :)
eşime dedim ben geçen akşam şu kızına bişi söyle o kadar tepinmesin diye adamda elini koydu karnıma bi heves kız sakinledi hemen. bu seferde diyoki benimi kandırıyosun. utanıyo bizim kız babasından adam ne zaman elini koysa duruyo hemen o da beklemiyo çok bastırır canımız acır diye. ama uzaktan belli oluyo ya karnımın hareketleri ona mutlu oluyo garibim anca
aynen benimde çıktı kaburgama yine sancı girdi ama iyi olsun önemli değil :)bak şimdi dayadı bi yerini sağ tarafıma sanırsın çıkıcak ordan nasıl canımı yakıyo anlatamam ama iyi olsunda
İnşallah canım yavaş yavaş veririz. Çevredeki insanlar çok can sıkıyor aslında beni gören nolmuş sana çok şişmişsin çok kilo almışsın bu ne hal falan diyen diyene. Sanki keyfimizden alıyoruz hamileyiz yani sonuçtaBende 1.64 bende gösteriyorum ama benim karnim çıktı böyle sivri dik öne doğru bakalım doğum dan sonra veriliyor cnm takma kafana
Zayıf hamile kalmışsın canım ne güzel :) kilo verme derdin olmayacak1.58 boyundayım ve 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 oldum 8 kilo almam rağmen millet çok zayıfsin doğum yapınca çocuğuna bakmazsin ye ye ye diyorlar daha ne kadar yiyimmmmzaten boyda kısa top gibi oldum yakinda gideceğim yere yuvarlanarak gidecem
Ayy istersen keyfinden al ne demek şişmişsin hiç sevmem bu tarz konuşmaları ben de normalde kalın bacaklıyım son 3 yıldırda şişko olma yolunda ilerledim bana da hamile kalırsan seni düşünemiyorum ayy o bacaklar nasıl olur hemen önlem al, göğüsler şöyle olur diyorlardı çok şükür 29. haftadayım ve 5 kg aldım önemli olan süt verirken çok yememek o dönem beslenmeye dikkat edildi mi 1 yılda hatta 6 ayda bütün doğum kiloları gidiyormuş boşver tadını çıkar canım :)İnşallah canım yavaş yavaş veririz. Çevredeki insanlar çok can sıkıyor aslında beni gören nolmuş sana çok şişmişsin çok kilo almışsın bu ne hal falan diyen diyene. Sanki keyfimizden alıyoruz hamileyiz yani sonuçta
Aynı ağrı bir haftadır bende de var doktoruma sordum bebeğin ayağı geldiği için oluyormuşkesinlikle öyle sağ kaburga kemiğim benim 2 haftadır sancıyor bazen sanırım oraya gelince oğlum öyle oluyor
altta zaten hissediyorum ben eli kolu bacağı bi yeri de ordadır sonuçta çok büyük alanları yok
yara yara çıkıyorlar yukarı sonra her yer onların tabi
Aynen canım ağız tadıyla bi hamilelik geçirtmiyorlar yediğimde kursağımda kalıyor :)Ayy istersen keyfinden al ne demek şişmişsin hiç sevmem bu tarz konuşmaları ben de normalde kalın bacaklıyım son 3 yıldırda şişko olma yolunda ilerledim bana da hamile kalırsan seni düşünemiyorum ayy o bacaklar nasıl olur hemen önlem al, göğüsler şöyle olur diyorlardı çok şükür 29. haftadayım ve 5 kg aldım önemli olan süt verirken çok yememek o dönem beslenmeye dikkat edildi mi 1 yılda hatta 6 ayda bütün doğum kiloları gidiyormuş boşver tadını çıkar canım :)
Hadi ya bende doğum için medipolü düşünüyorumdum hatta gidip hastaneye odaları falan gezdik eşimle fiyat aldık medipolün yeni doğan doktorunu çok övüyorlar onun için istiyorum sırf.şimdi araştırdım medipol de o cemaatin miş malesef ,gideceğim yerin son anda kapatılma korkusu sardı.
Hadi ya bende doğum için medipolü düşünüyorumdum hatta gidip hastaneye odaları falan gezdik eşimle fiyat aldık medipolün yeni doğan doktorunu çok övüyorlar onun için istiyorum sırf.
oturup ağlayacam ,oh buldum bir yer diyorum sonra araştırınca birşeyler çıkıyor.
Şüphe bile geriyor.
1.58 boyundayım ve 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 oldum 8 kilo almam rağmen millet çok zayıfsin doğum yapınca çocuğuna bakmazsin ye ye ye diyorlar daha ne kadar yiyimmmmzaten boyda kısa top gibi oldum yakinda gideceğim yere yuvarlanarak gidecem
şimdi araştırdım medipol de o cemaatin miş malesef ,gideceğim yerin son anda kapatılma korkusu sardı.
bizimkide çok ilginçtir hareket etti dokun diyorum o an duruyo
ama kendiliğinden elini koyuyorsa o zaman hareket ediyo
sıpam baktığımı bile anlıyo resmen ya hareket çok ediyo bende bakıyorum karnıma pat duruyo :)
kızlar kim yazdı bulamadım şimdi de aklıma takıldı, decavitle gynoferrol aynı şey diil ,
biri demir hapı bri multivitamin. birini içiyorum diye diğerini bırakmayın ha aman diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?