2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hadi ya bende doğum için medipolü düşünüyorumdum hatta gidip hastaneye odaları falan gezdik eşimle fiyat aldık medipolün yeni doğan doktorunu çok övüyorlar onun için istiyorum sırf.

medipol eskiden cemaatindi canım doğru ama artık değil. şimdilerde yok öyle bi durum, bilgin olsun

Aynen canım ağız tadıyla bi hamilelik geçirtmiyorlar yediğimde kursağımda kalıyor :)

ya sen ne bakıyosun millete canım benim ye gitsin istediğini. dr yavaşş diyene kadar yemeye devammm :) isteyen istediğini söylesin, canım bunu istiyo (.) yok balık ye yok cevizini aksatma yok hamur işi yeme eee canım istiyo o nolucak e o zaman ye tabii ama yinede çok yeme sonra veremezsin. kendi yemiş afedersin öküz gibi hamileyken ne bulduysa sonra doğumdan sonrada süt yapar diye inek muamelesi görmüş şimdi sana yeme diyo. yok yaaa oldu canım görürsem söylerim :) doğuma kadar geçen süre boyunca doğum sonrası zamanda kilo vermek durumu var. yani 9 ayda alınan 9 ayda veriliyomuş. e tabii bu süreçte emziriyorum yerim mantığı olmamalı. yeticek kadar besleyici bişiler yenmeli ve bol su içmeli. arkadaşın dediği gibi sadece su süt yapar doktorların dediğide bu zaten

benle konuşmuştun canım :) dr bana ferro sanolu verdiğinde artık decavite gerek yok zaten benzer şeyler demişti. aynı değil tabikide ama ferroyu alıyosan decavite ihtiyaç olmuyomuş
aa öyle mi dedi. şaşırdım cnm, birinde sadece demir var ama diğerinde diğer vitamin ve mineraller var.. bilemedim sen nasıl uygun görüyorsan öyle yap :)

sahanda yumurta da mı şekeri etkiliyor canım:s

Canım dikkat etmekte fayda varmış ya allah korusun bizde olmasada bebekte çeşitli sıkıntılar meydana gelebiliyormuş. Bende inş. dayanmaya çalışaağım bakalım, sonuçlara gör e az da çokta olsa yinede dikkatli olacağım inş.
Canım allah yardımcın olsun. Biz annemde yaşadık bu durumu kardeşimle aramda 10 yaş var benim hatırlıyorum annem 5.5 aylıkken hastaneye yattı ve orada düzenli beslenme ve insülin ile hamileliği boyunca toplam 4 kilo aldı. Kardeşim 1 ay erken geldi ama çok şükür çok sağlıklıydı. 2.5 ay daha dişimizi sıkacağız herşey bebeklerimiz için...Ben düşük bile çıksa dikkatli olacağım. Dün hemen yürüyüşe başladım. İnş. cuma yaptıracağım. dr.um izinli pazartesi yorumlayıp söyleyecek bana bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş.
İşte gizli şeker dediğimiz ne yazıkki açlık tokluk şekeri ile tam anlaşılamıyor. Ben 3 haftadır ölçüyordum. Tüm değerlerim normal çıkıyordu ama yükleme fazla çıktı mesela, sen yine de dikkatli olmaya çalış derim ben. Tek başıma gitmeyeceğim hastaneye

Canım çok güzel açıklayıcı bilgiler vermişsin çok teşekkür ederim. Dediklerini not alacağım ve elimden geldiğince uygulayacağım inş.
Ama uzmanların görüşü gizli şekerin ve gestasyonel diyabetin yüklemeyle anlaşılacağı yönünde...Yukarıda da yazmıştım, benim açlık tokluk değerlerim hep normal çıkıyordu ancak yükleme de fazla çıktı. Ama sen güzel besleniyorsun zaten bu dikkatle şekerinin yükseleceğini düşünmüyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum.

bazen oynuyo benimle valla bakınca duruyo kafamı çeviriyorum başlıyo yada eşimin elini sıkıyorum hiç hareket etmeden o zaman bile anlıyoda duruyo annesinin kuzusu oyuncu olucak sanırım bizim sıpalar :)

aynen akıllı bıdıklar

Off bilemiyorum erken doğum olma ihtimalim var medipol kosuyolundaki yeni doğan doktorunun çok iyi olduğunu duyduk o yüzden orayı istiyorum ama bakalim nasip kısmet.

hayırlısı olsun canım ya kısmet tabii ama bir an önce karar versen daha iyi olur tabii beğenmezsen değiştirme fırsatın olsun

sahanda yumurta da mı şekeri etkiliyor canım:s

Yag kisitlamasi da var canim. Onun icin haslanmis yumurta yeniyor. Salata sinirsiz ama o da yagsiz. Bazen biraz limon veya sirkeli yiyorum. Cogu zamansa dilimleyip domates biber oyle yiyorum.

Çok doğru söylüyorsun canımm aynen çevrede konuşanlarda kendi kilosuna bakmadan konuşanlar zaten. Emzirirken dikkat edersek yavaş yavaş gider inşallah kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…