Anadolu saglik merkezine baktin mi canim
Cnm çok tatlıymış :):) ama onlar 28 haftalık diiller imkansız göbeklere baksana hem kocaman hem göbek deliği pörtlemiş 34 falan bencekızlar ya şu videonun güzelliğine bakarmısınız bayıldım ben
kızlar ben bugün ilkdefa ntsye girdim ntsyi ck merak ederdim sahsen :))bebişim 1875grm olmuş masalalh
Canımm asıl sana maşalahh nasıl büyütmüşsün kuzuyu :) maşalah Sağlıkla gelsin inşallah
valla cnm sizi bilmemde benim gobus bu kadar var yani artik zorlaniyorum cok yürürken otururken penguenler gibi oldumCnm çok tatlıymış :):) ama onlar 28 haftalık diiller imkansız göbeklere baksana hem kocaman hem göbek deliği pörtlemiş 34 falan bence
ama çok tatlılar biz de böyle yapsak burdaki kızlarla
masallah cnm allah nazarlardan saklasın kuzunukızlar ben bugün ilkdefa ntsye girdim ntsyi ck merak ederdim sahsen :))bebişim 1875grm olmuş masalalh
Atasehirdeki iyi degil canimASM Tuzlada merkezi ataşehirde de vardı sanırım daha küçüktü galiba.Gidip bakmadım ama yakınlarımın tedavileri olmuştu .
Aynen öyle yapıyorlar ikizlerim büyüdükçe daha çok çekeceğim sanırım bu ağrılaribebeğim tepe takla atıyo zaten içerde oh burası benim diyo bacağını da dayar hakkı tabi
Amin inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun canım hep medipol diyoruz ama bakalım ayrıca gidip hastaneyi falan gezdik odalara baktık fiyat araştırdık nasiphayırlısı olsun canım ya kısmet tabii ama bir an önce karar versen daha iyi olur tabii beğenmezsen değiştirme fırsatın olsun
masallahhhh coktatlısınız ama en tatlı olan göbişinnKızlar dış çekimimizi de yaptırdık çok şükür
masallahı var:)))toparlagınCanımm asıl sana maşalahh nasıl büyütmüşsün kuzuyu :) maşalah Sağlıkla gelsin inşallah
amin kuzumm sagolasınnmasallah cnm allah nazarlardan saklasın kuzunu
annesi bayabüyümüştür ozaman senin minnoşta
Teşekkür ederimm canımm aynen herşey onun için meleğimm için :))masallahhhh coktatlısınız ama en tatlı olan göbişinnbebişş
Canımm maşallah senin bebişte baya iyi allahım esirgesin :) nts nasıl birşey bende çok merak ediyorumkızlar ben bugün ilkdefa ntsye girdim ntsyi ck merak ederdim sahsen :))bebişim 1875grm olmuş masalalh
ALLAH'a sukur cok korkutmuştu bizi ama şükür suan kilosu falan iyiCanımm maşallah senin bebişte baya iyi allahım esirgesin :) nts nasıl birşey bende çok merak ediyorum
Olsun o bile yeter allahım sağlıkla almayı nasip etsin hepimize inşallah:) benimde erken doğum riskim var 2 buçuk aylıkken kanamam olmuştu çok şiddetli allahıma şükür bebeğime birşey olmadı o yüzden doktor en ufak birşeyde ara diyor hep. Daha çok küçükler zamanında gelirler inşallah sağlıklı bir şekildeALLAH'a sukur cok korkutmuştu bizi ama şükür suan kilosu falan iyiay nts nts deidkleri sey :))senin nabzın bebegin kalp atısı ve sancıları belirten bi ekran var , kemerlerle göbegini sıkıyorlar makinaya baglanıosun ama20 dk bebişi dinlemek güzell tek eksik görüntüsü oda olsa tamm olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?