cok zordu canım benimde 4,5 ay yattım evde , kanamam oldu 6 gece hastane yattım amniyosentez oldum artık güzel seyler duymak beni mutlu ediyor ama yinede elime almadan bebegimi rahat edemicem.. ALLAH bebişlerimizi korusuunOlsun o bile yeter allahım sağlıkla almayı nasip etsin hepimize inşallah:) benimde erken doğum riskim var 2 buçuk aylıkken kanamam olmuştu çok şiddetli allahıma şükür bebeğime birşey olmadı o yüzden doktor en ufak birşeyde ara diyor hep. Daha çok küçükler zamanında gelirler inşallah sağlıklı bir şekilde
Amin canım cümlemizin inşallah..cok zordu canım benimde 4,5 ay yattım evde , kanamam oldu 6 gece hastane yattım amniyosentez oldum artık güzel seyler duymak beni mutlu ediyor ama yinede elime almadan bebegimi rahat edemicem.. ALLAH bebişlerimizi korusuun
Çok tatlisiniz ve çok beğendimKızlar dış çekimimizi de yaptırdık çok şükür
kızlar ben bugün ilkdefa ntsye girdim ntsyi ck merak ederdim sahsen :))bebişim 1875grm olmuş masalalh
ASM Tuzlada merkezi ataşehirde de vardı sanırım daha küçüktü galiba.Gidip bakmadım ama yakınlarımın tedavileri olmuştu .
Cnm çok tatlıymış :):) ama onlar 28 haftalık diiller imkansız göbeklere baksana hem kocaman hem göbek deliği pörtlemiş 34 falan bence
ama çok tatlılar biz de böyle yapsak burdaki kızlarla
valla cnm sizi bilmemde benim gobus bu kadar var yani artik zorlaniyorum cok yürürken otururken penguenler gibi oldum
Ayy maşallah kocaman olmuş kuzu :)kızlar ben bugün ilkdefa ntsye girdim ntsyi ck merak ederdim sahsen :))bebişim 1875grm olmuş masalalh
Dr un zaten çok bilinçli canım senin belli ne güzel seni yormamis, riske atacak birşeye yapmaz zaten en güzelini yapıyorsun maşallah@triton-x evet cnm doktoruma sordum ben diabet çıksam ne gibi tedaviler uygulanıyor diye sadece diyet mi veriyosunuz dedim o da onun yanı sıra insülin ilavesi de yapabiliyoruz dedi, o yüzden insülinime baktırdım,
yoksa yaptırmadım ya kendimi diabetmiş gibi diyette tutuyorum işte, neyse genetik yatkınlığın varsa zaten mutlaka baktır inş sonuçların güzel gelir bekliyorum merakla,Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Ben kendime yürüyen patates diyorum :)valla cnm sizi bilmemde benim gobus bu kadar var yani artik zorlaniyorum cok yürürken otururken penguenler gibi oldum
oy maşallah senin bi de ikiz düşünemiyorum şu an seni :)Aynen öyle yapıyorlar ikizlerim büyüdükçe daha çok çekeceğim sanırım bu ağrılari
Cnm takma millet herşeye bi kulp buluyor benim cevremde 33 kilo alip veren var. Hamilelikte alinan kilolarin cogu veriliyor cnm hamileliğinin keyfini çıkar bebeğini düşün Cnmİnşallah canım yavaş yavaş veririz. Çevredeki insanlar çok can sıkıyor aslında beni gören nolmuş sana çok şişmişsin çok kilo almışsın bu ne hal falan diyen diyene. Sanki keyfimizden alıyoruz hamileyiz yani sonuçta
Amin inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun canım hep medipol diyoruz ama bakalım ayrıca gidip hastaneyi falan gezdik odalara baktık fiyat araştırdık nasip
ALLAH'a sukur cok korkutmuştu bizi ama şükür suan kilosu falan iyiay nts nts deidkleri sey :))senin nabzın bebegin kalp atısı ve sancıları belirten bi ekran var , kemerlerle göbegini sıkıyorlar makinaya baglanıosun ama20 dk bebişi dinlemek güzell tek eksik görüntüsü oda olsa tamm olurr
Canımm asıl sana maşalahh nasıl büyütmüşsün kuzuyu :) maşalah Sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah subhanallah ikinize deALLAH'a sukur cok korkutmuştu bizi ama şükür suan kilosu falan iyiay nts nts deidkleri sey :))senin nabzın bebegin kalp atısı ve sancıları belirten bi ekran var , kemerlerle göbegini sıkıyorlar makinaya baglanıosun ama20 dk bebişi dinlemek güzell tek eksik görüntüsü oda olsa tamm olurr
valla canım bir arkadaşım 25 kilo aldım dedi ki, ben çok şaşırdım, öyle gözükmüyordu sanki.ya sen ne bakıyosun millete canım benim ye gitsin istediğini. dr yavaşş diyene kadar yemeye devammm :) isteyen istediğini söylesin, canım bunu istiyo (.) yok balık ye yok cevizini aksatma yok hamur işi yeme eee canım istiyo o nolucak e o zaman ye tabii ama yinede çok yeme sonra veremezsin. kendi yemiş afedersin öküz gibi hamileyken ne bulduysa sonra doğumdan sonrada süt yapar diye inek muamelesi görmüş şimdi sana yeme diyo. yok yaaa oldu canım görürsem söylerim :) doğuma kadar geçen süre boyunca doğum sonrası zamanda kilo vermek durumu var. yani 9 ayda alınan 9 ayda veriliyomuş. e tabii bu süreçte emziriyorum yerim mantığı olmamalı. yeticek kadar besleyici bişiler yenmeli ve bol su içmeli. arkadaşın dediği gibi sadece su süt yapar doktorların dediğide bu zaten
cnm çok güzel olmuş.Kızlar dış çekimimizi de yaptırdık çok şükür
Caniko nts ye be kadarda bir gireceksinannesi bayabüyümüştür ozaman senin minnoşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?