2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım sezeryan doğum normal olmama durumund ayapılıyor zaten amaç anne ve bebeğin sağlığı. sen keyfi bir şekilde istemiyorsun ki kaldı ki keyfi de isteyebilirsin bu senin en doğal hakkın. annesi ve onu dünyaya getirecek kişi sensin senin seçimin ve kararın önemli. kendine hiç baskı yapma. en az stressiz nasıl olacaksa öyle yap. bebeğin hakkı normal diye bir zorunluluk yok milyon tane sezaryan bebeği var. sen kendini rahatlat.

normal doğum şart diye bir şey yok. annede bebekte sağlıklı olsunda doğum ne şekilde olursa olsun. eğer cesaretini ölçmek istersen doğum sancın başlayana kadar bekle sancı başlayınca muaynede edebiliyo doktorlar bunu bi konuş istersen. o anda baktın yapamıyosun o zaman sezeryana gidersin. ama kendini strese sokup sürekli düşünüp durucaksan bebeğinede yazık içerde sıkma çocuğu sezeryana git olsun bitsin. zaten yaşadığın zor bir süreçtir önceden, 1 kere aşabilmişsin, yine aşarsın anne oluyosun artık daha güçlü bir kadınsın sakın unutma

Canm ben zaten yurumeyi cok sewen bi insanim o yuzden hamile kaldigimdan beri hic ara vermedim yurumeye evim 5. Katta esimle birlikte hic ara vermeden cikiyorum daha dinc tutuyo cok yurumek
oy maşallah size. ben 3. kata çıkana kadar pancar gibi oluıyorum çoğunluklada çıkmıyorum ama inerken kullanmıyorum asansörü :) yürüyüşte yoğunluktan yorulmadıysam gün aşırı yapmaya çalışıyoruz genelde

Psikolog yok olduğum yerde ama internette bu hastaların normal doğum yapmasının çok sağlıklı olmadığını yazmış uzmanlar ben çok şükür yendim sayılır da tam değil işte

ay kızlar öğlen yemeklerden sonra hatta bazen akşamları acaip uyku bastırıyor. şuan işyerindeyim ama felakkeett uykum var. girdim iki satır sizlere yazayım da uykum açılsın diye

bende aynı oluyorum bazen ya sanırım şekerler tansiyonlar oynuyo sürekli

Canım benim ik departmanım ise tam tersini söyledi izin yasal hakkın olduğu için izinli döneminde çaışıyor gibi kabul edilirsin bu doğum sonrasına aktarılanizinleri etkilemiyor sadece raporu 2 günden fazla alamıyorsun, hamilelikle ilgili rapor aldığın anda raporun bozuluyor.

kızlar haftasonu boya işlerine ucundan kıyısından başladı eşim. bebişkonun beşiğini kurduk bi yandan odamızda olacak küçük beşiği. hediyeliklerimiz tamamdır bi tek üzerlerine etiket yapılıcak onlarıda bu hafta toparlarım zaten ben. haftaya boyanın çoğu biter belki az bi kısım kalır 13ünde kontrolden sonra gidip ikeadan odamızıda alırız diye düşünüyoruz :) beşik kurulunca bi garip hissettim halbuki hiç bişeyi yok içinde yatak haricinde ama olsun odasına gidip boş beşiğe bakıp hayal kurmakta çok güzel oda gelince ben hiç çıkmam heralde ordan :)

aynen. ben de sennile ayn durumdayım 12 günüm gidior..

seinn 24 ağustosmuş belki o zaman 1 hafta falan alırsın izin yasak kalkarsa haftaya falan... benim 16sı.. umudum yok
bizim şirkette yanacak izinler için ek süre verilecek ama benim bebitoma kadar uzatmazlar sanırım

ayy fenalrdayım vallahi. revire gidip uyicam şimdi zor tutuyorum kendimi.
bu arada benim tansiyon 8-6 filan sen de nasıl ölçüyo musun?
bn ne zaman ölçüyosam 9-6 çıkıyo uyku hali bundan daha düşük olunca oluyo genelde. git dinlen yarım saat bile o kadar iyi geliyoki anlatamam

Evet canım ben de keyfimden yapmadığımı düşünerek rahatlamaya çalışıyorum, sonuçta diğer sezeryan olanlarınki gibi benim ki de özel bir durum sedabk canım ben de sancıları beklemeyi de düşündüm ama etrafımdaki hiç kimse durumumu bilmiyor o an doktorum olmaz bi aksilik olur ortaya çıkar diye korkuyorum, hatta doktoruma da dedim kimse bilmiyor durumumu, o zaman bi bahane bulurum sezeryan için dedim de sen merak etme biz buluruz bahane dedi gülerek, bilmiyorum belki doğru bişey değil ama o an bi rahatladım ki anlatamam kızlar

Canım bizde beşiği arkadaştan aldık aynı durum eşimde oldu evde beşiği görünce heyecanlandı ve bu haftasonu bebek alışverişine çıkabildik sonunda hiç itiraz etmedi normalde ne gerek var daha erken derdi elimden tutup çekerdi ama bu defa ağız ucuyla söyleyip hiçbirşey demedi

ay kızlar öğlen yemeklerden sonra hatta bazen akşamları acaip uyku bastırıyor. şuan işyerindeyim ama felakkeett uykum var. girdim iki satır sizlere yazayım da uykum açılsın diye
Canım bana da oluyor, hamilelikten önce de olurdu hatta o yüzden acaba şeker mi var diye yükleme yaptırdım çıkmadı şükür

ayy maşallaahh bizde anne yanı yatağından başla bişey yok bir de birkaç kıyafet. mobilyaları nereden aldın?

canım doktor uygun değil der o anda olu rbiter kime ne, ayrıca utanıp sıkılacağın bir rahatsızlığın yok hepimizin başına gelebilecek şeyler. bak ne güzel ki bebeğin oluyor :) belki doğumdan sonra çok daha iyi olursun

Insallah oyledir. arastiriyorum ama buna benzer bir vakada ne gibi bir uygulama oldugunu bulamadim hala.

Dün epey gezdik dışarıda, eve gelince şimdiye kadar hiç hissetmediğim türde hafif bir sancı hissettim. Sol kasığımda 5 saniye süren bir sızı, ama periyodik gidip geldi saatlerce. 5 dkda bir gelip sızlatıp gitti. Sabaha bu sızı kalmadı ama çamaşırımda epey ıslaklık var avuç içi kadar geniş. Böyle hisseden oldu mu hiç? Yalancı sancı mıydı acaba?

canım bence doktoruna sor. bana 5 sn süren ve günde 3-4 kere olan sancılar normal demişti ama sen de ıslıklık da varmış istersen rahatlat kendini sor bi.

canım ben öyle biliyorum, bana herkes öyle söylüyor, hatta nette benzer yazılar da okudum.
ama umarım dediğin gibidir değişmiştir.
ben de sorup öğreneyim yazayım inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…