- 21 Kasım 2011
- 1.373
- 982
- 333
tamam canım zaten kendim için alışverişe çıkıcam bakıyım o zaman fazla alırım doğuma kadar kullanırımemzirme sütyenini istersen şimdiden al .
Süngerli emzirme sütyeni H&M de var
sağol canım alışverişe çıkınca bakıyım hemen ondan ya emzirme südyeni alıyım ya genişleticiArkasına sütyen genişletici alıp basitçe dikebilirsin. Her iç çamaşırcıda satılıyor ben de öyle yapıcam :)
ben ben ben dondurmadan vazgeçemiyorum kesinlikle sürekli yiyorum :)Kızlar her öğle yemeğinden sonra canım dondurma istiyor ama çok kalorili diye tereddütte kalıyorum. Her gün dondurma yiyen var mı ya anormal bir istek mi buYeme içmeme çok dikkat ediyorum, 5,5 - 6 kilo civarı aldım şimdiye kadar, şekerim de normal çıktı ama hep diyet modundayım kendimi engelleyemiyorum. Kahvaltıda kontrollü yiyorum, öğlen kontrollü yiyorum, akşam da kısmaya çalışıyorum kendimi ama şu dondurma isteği geçmiyor bir türlü. Bir dondurma da 250 kalori
Ayy canım o sıkılma bir benimkin de var sanıyorum ve çok canım sıkılıp kavga ediyorum, bense o anda herşeyi bırakıp dakikalarca hareketini bekliyorum Yiğidimin , en son geçen ikna ettim elini hemen çekmeyeceksin diye benim ki sert vurunca çok şaşırdı kaldı aaa nasıl ellerimde sanki diye şimdi en azından bir kerede olsa elini karnıma koyup bekliyoryaa :) senin kızın babasına nazlanıyor heralde :)
bizimki nazlı değil pek, babasına da çat çut geçiriyo, geçen hıçkırık tuttuğunda da gösterdim babasna şaşırdı baya:)
ama sıkılıyo hemen.. aa evet nası vuruyo aa hareketli aaa falan diyo, sonra sen açsın diye böyle oluyo git bişiler ye diyo, çekiyo elini tv ye dönüyo bi zaman sonra :)
ben hiç sıkılmıyorum mesela saatlerce elimi karnıma koyup hareketlerini hayal edebilirim, ama erkeklerde o kod yok :):)
Ayy aynı ben olsada şimdi yine yesemKızlar her öğle yemeğinden sonra canım dondurma istiyor ama çok kalorili diye tereddütte kalıyorum. Her gün dondurma yiyen var mı ya anormal bir istek mi buYeme içmeme çok dikkat ediyorum, 5,5 - 6 kilo civarı aldım şimdiye kadar, şekerim de normal çıktı ama hep diyet modundayım kendimi engelleyemiyorum. Kahvaltıda kontrollü yiyorum, öğlen kontrollü yiyorum, akşam da kısmaya çalışıyorum kendimi ama şu dondurma isteği geçmiyor bir türlü. Bir dondurma da 250 kalori
evet evet aynen, biraz elleri karnımızda beklemeleri gerekiyor, bak beklemiş beklediğine değmiş:):):) benim koca da önce beklemiyodu hani vurmuyo kandırıyosn diyodu, biraz sabret diye diye alıştırdımAyy canım o sıkılma bir benimkin de var sanıyorum ve çok canım sıkılıp kavga ediyorum, bense o anda herşeyi bırakıp dakikalarca hareketini bekliyorum Yiğidimin , en son geçen ikna ettim elini hemen çekmeyeceksin diye benim ki sert vurunca çok şaşırdı kaldı aaa nasıl ellerimde sanki diye şimdi en azından bir kerede olsa elini karnıma koyup bekliyor
cnm 2 günde 1 ye benceee :)Kızlar her öğle yemeğinden sonra canım dondurma istiyor ama çok kalorili diye tereddütte kalıyorum. Her gün dondurma yiyen var mı ya anormal bir istek mi buYeme içmeme çok dikkat ediyorum, 5,5 - 6 kilo civarı aldım şimdiye kadar, şekerim de normal çıktı ama hep diyet modundayım kendimi engelleyemiyorum. Kahvaltıda kontrollü yiyorum, öğlen kontrollü yiyorum, akşam da kısmaya çalışıyorum kendimi ama şu dondurma isteği geçmiyor bir türlü. Bir dondurma da 250 kalori
balensiz sütyen dene bence. Ben göbeğim sıkıştırmaya başladığından beri kullanıyorum çok daha rahat oluyor. O teller resmen eziyet gibi oluyor. Zorunlu olarak bazen eskilerden kullanıyorum o kadar çok batıyor ki ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Birde sporcu sutyenleri oluyor lastikli falan ama bir süre sonra onlarda sıkıyor sankikızlar acil bir öneri istiyorum
südyen takamıyorum çok canım yanıyo sıkıyor sözde büyük ama sırt kısmı çok sıkıyor
ve bebişim artık çok yukarda göğüs kafesim batıyo resmen
süngerli yarım atlet tarzı bişey bulsam diyorum onu en azından kullanmaya başlasam diyorum sizce
başka basit önerisi olan var mı?
her gün bir tane yiyorum valla kendini sık sık nereye kadar. Hamileyiz biz canımızın istediğini şimdi yemeyeceksek ne zaman yicez yani.Kızlar her öğle yemeğinden sonra canım dondurma istiyor ama çok kalorili diye tereddütte kalıyorum. Her gün dondurma yiyen var mı ya anormal bir istek mi buYeme içmeme çok dikkat ediyorum, 5,5 - 6 kilo civarı aldım şimdiye kadar, şekerim de normal çıktı ama hep diyet modundayım kendimi engelleyemiyorum. Kahvaltıda kontrollü yiyorum, öğlen kontrollü yiyorum, akşam da kısmaya çalışıyorum kendimi ama şu dondurma isteği geçmiyor bir türlü. Bir dondurma da 250 kalori
ben ben ben dondurmadan vazgeçemiyorum kesinlikle sürekli yiyorum :)
Ayy aynı ben olsada şimdi yine yesembirde mısırdan vazgeçemiyorum :)
cnm 2 günde 1 ye benceee :)
hiç yememek olmaz,
hergün de ağır geleblir. ya da mesela o gün başka hiç tatlı yemiyceksen dondurma yiyebilirsin tabi :)
her gün bir tane yiyorum valla kendini sık sık nereye kadar. Hamileyiz biz canımızın istediğini şimdi yemeyeceksek ne zaman yicez yani.
kızlar acil bir öneri istiyorum
südyen takamıyorum çok canım yanıyo sıkıyor sözde büyük ama sırt kısmı çok sıkıyor
ve bebişim artık çok yukarda göğüs kafesim batıyo resmen
süngerli yarım atlet tarzı bişey bulsam diyorum onu en azından kullanmaya başlasam diyorum sizce
başka basit önerisi olan var mı?
evet evet aynen, biraz elleri karnımızda beklemeleri gerekiyor, bak beklemiş beklediğine değmiş:):):) benim koca da önce beklemiyodu hani vurmuyo kandırıyosn diyodu, biraz sabret diye diye alıştırdım
sedabk siz de bekleyin o zaman yetişir belki, sen de sırtüstü yatıyo pozisyonda ol, biz en çok öyle hissediyoruz, gözle de görülüyo zaten dalgalanıyo içerde hatun :)
şekerin falan normalse, kilo alımında azsa ye gitsin ya abartmadan. bugün bir arkadaşla konuştuk eskiden hamileyken 30 kilo alıyormuş millet. Şimdiki doktorlar çok korkutuyor tabi 30 kilo çok ama korkudan resmen yemek yiyemez duruma getirdiler hamileleri canının çektiğini azda olsa ye.Ya valla ben hamile değilken kendimi bu kadar sıkmadım yemek konusunda. Şimdi acaip sıkıyorum iyi mi kötü mü bilemedim. Aniden kilo alıcam korkusu oluştu. Hep bi onu yemiyim bunu yemiyim sıkıntısı var üstümde, bayramda halamın baklavasını reddettim korkudan doya doya yiyemedimÖmrümde hiç böyle dikkat etmemiştim ama artık dayanamıyorum.
şekerin falan normalse, kilo alımında azsa ye gitsin ya abartmadan. bugün bir arkadaşla konuştuk eskiden hamileyken 30 kilo alıyormuş millet. Şimdiki doktorlar çok korkutuyor tabi 30 kilo çok ama korkudan resmen yemek yiyemez duruma getirdiler hamileleri canının çektiğini azda olsa ye.
canım neden öyle bir korku oldu? yeni mi kilo vermiştin hamilelik öncesi? tekrar almaktan mı korkuyorsun? sebebi ne bu korkunun?Ya valla ben hamile değilken kendimi bu kadar sıkmadım yemek konusunda. Şimdi acaip sıkıyorum iyi mi kötü mü bilemedim. Aniden kilo alıcam korkusu oluştu. Hep bi onu yemiyim bunu yemiyim sıkıntısı var üstümde, bayramda halamın baklavasını reddettim korkudan doya doya yiyemedimÖmrümde hiç böyle dikkat etmemiştim ama artık dayanamıyorum.
ya canım ye nolcak, vicdan azabı çekersen de akşam yürüyüş yap bitti gitti :)O kadar direndim dondurma yemeyeceğim diye, masama yaş pasta koymuş kötülüğümü isteyen bir arkadaşYedim gitti
tamam canım bakarım o tarz bişeyde olmadı sıcaklardan kendimi sokağa çıkaramıyorum ev iş o da arabayla zaten :)canım emzirme atletleri gördüm 1-2 yerde mağaza. göğüs kısmı süngerli olduğu için göğüs ucu falan görünmüyodu hoş görünüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?