2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar her öğle yemeğinden sonra canım dondurma istiyor ama çok kalorili diye tereddütte kalıyorum. Her gün dondurma yiyen var mı ya anormal bir istek mi bu Yeme içmeme çok dikkat ediyorum, 5,5 - 6 kilo civarı aldım şimdiye kadar, şekerim de normal çıktı ama hep diyet modundayım kendimi engelleyemiyorum. Kahvaltıda kontrollü yiyorum, öğlen kontrollü yiyorum, akşam da kısmaya çalışıyorum kendimi ama şu dondurma isteği geçmiyor bir türlü. Bir dondurma da 250 kalori

ben ben ben dondurmadan vazgeçemiyorum kesinlikle sürekli yiyorum :)

Ayy canım o sıkılma bir benimkin de var sanıyorum ve çok canım sıkılıp kavga ediyorum, bense o anda herşeyi bırakıp dakikalarca hareketini bekliyorum Yiğidimin , en son geçen ikna ettim elini hemen çekmeyeceksin diye benim ki sert vurunca çok şaşırdı kaldı aaa nasıl ellerimde sanki diye şimdi en azından bir kerede olsa elini karnıma koyup bekliyor

Ayy aynı ben olsada şimdi yine yesem birde mısırdan vazgeçemiyorum :)

evet evet aynen, biraz elleri karnımızda beklemeleri gerekiyor, bak beklemiş beklediğine değmiş:):):) benim koca da önce beklemiyodu hani vurmuyo kandırıyosn diyodu, biraz sabret diye diye alıştırdım

sedabk siz de bekleyin o zaman yetişir belki, sen de sırtüstü yatıyo pozisyonda ol, biz en çok öyle hissediyoruz, gözle de görülüyo zaten dalgalanıyo içerde hatun :)

cnm 2 günde 1 ye benceee :)
hiç yememek olmaz,
hergün de ağır geleblir. ya da mesela o gün başka hiç tatlı yemiyceksen dondurma yiyebilirsin tabi :)

balensiz sütyen dene bence. Ben göbeğim sıkıştırmaya başladığından beri kullanıyorum çok daha rahat oluyor. O teller resmen eziyet gibi oluyor. Zorunlu olarak bazen eskilerden kullanıyorum o kadar çok batıyor ki ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Birde sporcu sutyenleri oluyor lastikli falan ama bir süre sonra onlarda sıkıyor sanki

her gün bir tane yiyorum valla kendini sık sık nereye kadar. Hamileyiz biz canımızın istediğini şimdi yemeyeceksek ne zaman yicez yani.

ben ben ben dondurmadan vazgeçemiyorum kesinlikle sürekli yiyorum :)

Çok fena bir istek ya :) Hamileliğimin başında tatlıdan tiksinirken şimdi dondurma nutella çok canım istiyo :)

Ayy aynı ben olsada şimdi yine yesem birde mısırdan vazgeçemiyorum :)

Mısır yiyemedim bir türlü bu ara iyi hatırlattın pazardan alıp kaynatayım.

cnm 2 günde 1 ye benceee :)
hiç yememek olmaz,
hergün de ağır geleblir. ya da mesela o gün başka hiç tatlı yemiyceksen dondurma yiyebilirsin tabi :)

Sabah yarım dilim buğday ekmeğine nutella sürüp yiyorum. Sonradan canım dondurma isteyince vicdan azabına kapılıyorum. Şimdi yine çoook canım çekti ama kendimi tuttum, gittim yarım simit ayran yedim en azından sağlıklı beslendim diye geziniyorum ortalıkta

her gün bir tane yiyorum valla kendini sık sık nereye kadar. Hamileyiz biz canımızın istediğini şimdi yemeyeceksek ne zaman yicez yani.

Ya valla ben hamile değilken kendimi bu kadar sıkmadım yemek konusunda. Şimdi acaip sıkıyorum iyi mi kötü mü bilemedim. Aniden kilo alıcam korkusu oluştu. Hep bi onu yemiyim bunu yemiyim sıkıntısı var üstümde, bayramda halamın baklavasını reddettim korkudan doya doya yiyemedim Ömrümde hiç böyle dikkat etmemiştim ama artık dayanamıyorum.

canım emzirme atletleri gördüm 1-2 yerde mağaza. göğüs kısmı süngerli olduğu için göğüs ucu falan görünmüyodu hoş görünüyolar

sırt üstü yatınca hıçkırıklarını hissediyorum mutlaka, görünüyoda eşimde öyle farkediyo ama kalp atışıdır ya buu diyo çok uzun tutmuyo elini. bide zarar veririm korkusu var, elini kuş tüyü gibi tutuyo karnımda hiç bastırmıyo ben bastırıyorum bu seferde napiyosuunn yavaş yaa diyip duruyo :)

şekerin falan normalse, kilo alımında azsa ye gitsin ya abartmadan. bugün bir arkadaşla konuştuk eskiden hamileyken 30 kilo alıyormuş millet. Şimdiki doktorlar çok korkutuyor tabi 30 kilo çok ama korkudan resmen yemek yiyemez duruma getirdiler hamileleri canının çektiğini azda olsa ye.

O kadar direndim dondurma yemeyeceğim diye, masama yaş pasta koymuş kötülüğümü isteyen bir arkadaş Yedim gitti

canım neden öyle bir korku oldu? yeni mi kilo vermiştin hamilelik öncesi? tekrar almaktan mı korkuyorsun? sebebi ne bu korkunun?

canının çektiğ şeyi ye muhakkak, asıl yemezsek daha kötü, günahmış öyle der babanem.
hatta canın bişiy çekti yemedin, bi yerine dokundun o sırada, bebeğin orasında leke olur diyen de var. kadınlar klübünde birisi yazmıştı canı çilek istemiş eşi almamış o sırada kafasını kaşımış heralde, bebeğinin kafasında çilek gibi iz varmış doğduğnda.. tabi batıl da olabilir de, yine de sen kendin için nefsini köreltecek şekilde yemelisin bence.. k

aç kere hamile olcaz ve kaç kere canımız bişiy isticek ki öyle düşün:)

canım emzirme atletleri gördüm 1-2 yerde mağaza. göğüs kısmı süngerli olduğu için göğüs ucu falan görünmüyodu hoş görünüyolar
tamam canım bakarım o tarz bişeyde olmadı sıcaklardan kendimi sokağa çıkaramıyorum ev iş o da arabayla zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…