Geçmiş olsun canım, bunun bi belirtisi var mı, ben test yaptırmıştım doktor öyle bişey demedi ama az bakteri yazıyor kafam karıştıBugun doktordan geldim,üçüncü kez idrar yollari enfeksiyonu olmuşumnormalde doktorum monurol şase verirdi bu kez daha fazla sanırım infex antibiyotik verdi. Kızlar nasıl kurtulabiliriz bu sorundan? En az 3 litre su içiyorum her gün zaten
Kızlar aranızda midesi yanan ekşiyen var mı ben her yemekten sonra rahatsız oluyorum acaba neden olabilir
Kasıklarım ağrıyo canım ben o şikayetle gidiyorum ve enfeksiyon çıkıyor. Ama idrarda yanma da belirtiymis. Erken doğuma yol actigi icin tedirgin durumdayım.kurtulamadım bir türlüGeçmiş olsun canım, bunun bi belirtisi var mı, ben test yaptırmıştım doktor öyle bişey demedi ama az bakteri yazıyor kafam karıştı
Hepsini aynı anda yaşıyorum çok kötü bişey yayemekten sonra mide ekşimesi değilde,karnım azda yesem inanılmaz geriliyor ve acı mide suyu geliyor ağzıma (reflü)
Canım merak edip baktım internette çay, kahve yani kafein içeren içecekler, meyve suları içmemek gerektiği hatta kızılcık suyunun da iyi geldiği yazıyor enfeksiyon A,Kasıklarım ağrıyo canım ben o şikayetle gidiyorum ve enfeksiyon çıkıyor. Ama idrarda yanma da belirtiymis. Erken doğuma yol actigi icin te dirgin durumdayım.kurtulamadım bir türlü
Canım bebiş mideye baskı yaptığı için normalmiş, ben de menemen ya da domatesli ya da salçalı falan yediğimde oluyorKızlar aranızda midesi yanan ekşiyen var mı ben her yemekten sonra rahatsız oluyorum acaba neden olabilir
Şimdilik görmedim hiçbirşey de kullanmadım, yeni farmasi nin alma veralı masaj yağı nı kullanmaya başladım duşlardan sonra sürüyorum bilmiyorum fayda eder mi bitkisel diye güvendim başladımKızlar göbeği çatlayan var ni
Evett bende de hem ekşime hem yanma hemde üstüne bulantıda varKızlar aranızda midesi yanan ekşiyen var mı ben her yemekten sonra rahatsız oluyorum acaba neden olabilir
Benimm yanlardan 2 3 tane minik minik başladı çatlamaya. Bacaklarım daha fena ama üst tafafları çok fazla çatladı. Bio oil yağ var doktorum kullan dedi ama aklıma gelirse sürüyorum ayda 1 2 defa belki :) kendi elimle hazırladım sonumu :)Kızlar göbeği çatlayan var ni
Benimm yanlardan 2 3 tane minik minik başladı çatlamaya. Bacaklarım daha fena ama üst tafafları çok fazla çatladı. Bio oil yağ var doktorum kullan dedi ama aklıma gelirse sürüyorum ayda 1 2 defa belki :) kendi elimle hazırladım sonumu :)
Canım bende beyaz tenliyim kırmızı kırmızı çatlaklar oldu bide karnım aşırı kaşınıyor daha çok çatlayacak sanırım. Zaten annelerimiz nasılsa genelde onlara çekiyoruzCanim benim doktorda mustela onerdi. Ben sadece
Gobegime suruyorum.
Ama yinede asiri gergin sanirim catlayacagim.
Annemde catlamis zaten :/
Zaten haftada bir ya da iki bardak kullanıyorum ama iki gece klima acik uyudum,usutmeye bagliyorum bu sefer.su sureci kazasız belasız sağlıkla atlatsak insallahCanım merak edip baktım internette çay, kahve yani kafein içeren içecekler, meyve suları içmemek gerektiği hatta kızılcık suyunun da iyi geldiği yazıyor enfeksiyon A,
cANIM OLCAGI VARSA OLUYOR BENDECCOK CEKTİM ENFEKSİYONDAN COK KAPIYODUMZaten haftada bir ya da iki bardak kullanıyorum ama iki gece klima acik uyudum,usutmeye bagliyorum bu sefer.su sureci kazasız belasız sağlıkla atlatsak insallah
Hepsini aynı anda yaşıyorum çok kötü bişey ya
Canım merak edip baktım internette çay, kahve yani kafein içeren içecekler, meyve suları içmemek gerektiği hatta kızılcık suyunun da iyi geldiği yazıyor enfeksiyon A,
Canm doktora sordum cok normal yogun calisirken hareket eder sen hissetmezsin dedisakin olacak demekki
Canım bu durumu bende merak ediyorum. eylülde bu izin ve raporlarla geçirmek istiyorum.işe gitmek istemiyorum.
hamileligimin basindan beri cekiyorum ben canim surekki agri sizi iltihap akinti kullanmadigim ilac kalmadi antibiyotik sahil gecmiyor geri basliyorKasıklarım ağrıyo canım ben o şikayetle gidiyorum ve enfeksiyon çıkıyor. Ama idrarda yanma da belirtiymis. Erken doğuma yol actigi icin tedirgin durumdayım.kurtulamadım bir türlü
evet bu sitede gördüm akşam ama burdan nasıl alım yapılıyo bilmiyorumiki üç ay önce ikea da vardı bu.
genelde aynı ürünleri bir kaç ayda bir tekrar getiriyorlar.
bu ürün
https://www.amazon.com/Ikea-JATTESTOR-202-980-33-Elephant-Stuffed/dp/B006V25VNM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?