2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bu istek bende de var canım dondurma cok ıstıyoru kaç gundur hep istiyorum istiyorum sonra işer güçler karısıınca aklımdan gıdıverıyor ama eve lt lık dondurma aldım kasık kasık yıyorum aksam ltlık dondurma bıtmek uzereymıs aldım olduğu gıbı onume kaşıkladım kaşıkladım yedım sonra uyudum cok canım ıstıyor dondurma.ye gıtsın o kadar almışsın bırsey olmaz.gitti artık bizde...

Eyvahh eyvaahhh

Benim bebegimin suan bası yukarıda :)
Dönmezse sezaryen dedi doktor.
Bunu okuyunca donmese mi acaba dedim resmen :))

Çok hoş bi yazı :) ayy yaşayalım biran önce :) zaten eşim ve annem kesin yanımda olsun istiyorum :) ikisi de çok güzel sakinlestirirler beni :)

Kendi adıma söyleyeyim son dönemde sancıları ayırt edebilme,hastane mesafe ayarlama,zamanı doğru kullanma adına bilmek benim icin daha mantıklı.
Allaha şükür doğumun ağrı kısmındansa mucize kısmına odaklıyım daha çok.
Korkan anneler için tabi doğum sancı ayrıntısını bilmek belki rahatsız edici olabilir.

ben dün aksam farkettim göbek deliğimin yanında iki tane kahverengı cızgı belırmısss.catlamayan yerım kalmadı
Canim çatlaklar eskiden geçmiyormus,şimdiki beslenmeye spor yapmaya falan hiç dayanmiyorlar gidiyorlar üzme kendini... hem kakao yağı oluşmuş çatlakları yok ediyor diye biliyorum... üzme kendini bebişlerimize sagsalim bi kavusalim da... şimdi yapacağın şey artmasın diye kremleyip ve kaşımamak... ınanki çok pahalı kremler de gerek yok zeytinyağlı losyon vazelin falan yeter... bak ben bi ara birden kilo alınca kolumda oluşmuştu... Spor yapmıştım bayagi düzenli geçti nerdeyse görünmüyor çok dikkatli bakmam lazım. ..

Di mi gerçekten mucize :) Candan can kopuyor oluşuyor resmen :) rabbimin güzel hikmeti :) benim tek korkum var doğuma dair o da erken doğum olursa hazırlıksız yakalanirsam diye... Çünkü burda kimse mız yok bi ben bi eşim... Annem olmadan olursa çok endiselenirim herhalde...

Canım kremlen bol bol ilerlemesin. Üzme kendini minnoşlar iyi olsunda
MarV-el sıkmıyorum canımı sadece gördükçe göz zevkimi bozuyor kendimi böyle görmeye alışmadığım için biraz moralim bozuluyor ama nereye kadar takabilirim artık onlarda vücudumun bı parçası olucaklar. tabikide önceliiğim yavrumun iyi olması zaten yavaş yavaş alıştım sayılır.once kalçalarımda başladı sonra göğüslerimde şimdide göbek deliğimin yanında cıktı vazelin kullanıyorum suanlık sadece.olsun onlarda nazarlık dursun napalım gülü seven dikenine katlanır rabbim sağlık versın yeterki bunlar faso fisoo..

rabbime emanet olun inşallah vakti gelince gelir bebitonuz korkma stres yapma stresi bile etkiler seni allah korusun..

düşünsene eskiden tarlalarda dağbaşında köylerde doğuruyorlamış.
Şehir merkezinde oturup halen evde tek başına doğuran annelerde var.
Beni endişlendiren doğum kısmı değilde,bebekle beraberiz sürekli,doğumdan sonra hemşire alıp götürecek,kısa sürelide olsa ayırması düşüncesi bir tuhaf geliyor.Özlerim :)

Amin canım benim :)

Ayy deme öyle aklıma geldikçe çok duygulaniyorum :) sürekli benimleydi bizi ayiracaklar an gelecek çok kötü ve mutlu olurum herhalde :) zıt duygular iç içe :)

Doğumdan sonra hemşire götürünce ya bebekler karışırsa korkusu var bende Geri getirdiğinde tanıyabilecek miyiz acaba

Canım tanırız heralde ya :))
Her gece rüyamda bebegimin dogdugunu ve ona hiç iyi bakamadıgımı görüyorum.
Evde arabada falan unutuyorum sürekli :)
Sürekli aklımızda minikler olunca bilinçaltımız oyun oynuyor bize

Çok güzel bir yazı bilinçli olmak güzel :) yazıyı okudukça bi heyecan bastı böyle derin nefes almaya başlamışım eşim çok güldü yi biraz daha uzun olsa dogururdun diyor. Çok heyecan verici korkutucu mucizevi bi o kadar da mutluluk verici bi olay herseyi aynı anda yaşamak Rabbime şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…