- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
benim altlardan başlamış az ama küçük görünce çok kötü oldumKızlar göbeği çatlayan var ni
Canım bende beyaz tenliyim kırmızı kırmızı çatlaklar oldu bide karnım aşırı kaşınıyor daha çok çatlayacak sanırım. Zaten annelerimiz nasılsa genelde onlara çekiyoruz
kızlar bu fili bir çoğunuz görmüşsünüzdür
ben bundan çok istiyorum araştırmalarım sonucu ikea da varmış sitesinden baktım ama yok bulamadım
bulabileceğim başka yer var mı sizce hiç denk geldiniz miEki Görüntüle 1864934
Canım bebiş mideye baskı yaptığı için normalmiş, ben de menemen ya da domatesli ya da salçalı falan yediğimde oluyor
Benim her yediğim şeyde oluyor canım ya meyve bile yesem eksiyor.
Evett bende de hem ekşime hem yanma hemde üstüne bulantıda varilk aylara döndüm resmen. Bebek saç çıkarır ondan olur derler ama bilmiyorum ne kadar doğru
Eger saçindan dolayi ise benim kız rapunzel gibi olcakçünkü ben ne yersem yiyim
Yanıyor eksiyor.çok şükür bulantı yok.
Sungerli yarim atletler cok rahat ettirdi beni tavsiye ederimkızlar acil bir öneri istiyorum
südyen takamıyorum çok canım yanıyo sıkıyor sözde büyük ama sırt kısmı çok sıkıyor
ve bebişim artık çok yukarda göğüs kafesim batıyo resmen
süngerli yarım atlet tarzı bişey bulsam diyorum onu en azından kullanmaya başlasam diyorum sizce
başka basit önerisi olan var mı?
öylesi daha pahalıya gelir gibi geliyor bana onu da düşündüm ama elyafıydı kalıbıydı derkençok güzelmiiişşş. gidince bakarım canım görürsem söylerim sana mutlaka. kendin becerin varsa dikebilirsin yada terziye falan diktirebilirsinde :)
evet bu sitede gördüm akşam ama burdan nasıl alım yapılıyo bilmiyorum
dün instagramda birini satış yaparken gördüm sonra fiyatını sordum elinde de varmış 140 tl dedi kargo dahil
amazonun fiyatını görünce çok geldi tabi bana nasıl yapıcam bilmiyorum ama çokta istiyorum
bende çok feci fil hastalığı var alıp evime beslicem o derece bu fotoğrafı görünce de benimde olmalı dedim oğluşuma poz verdiririm ama bilemedim nasıl olacak
bugün bakacağım inşallah canım sağolSungerli yarim atletler cok rahat ettirdi beni tavsiye ederim
tamam canım sağol arkadaşım ikea ya yakın oturuyor bursada bi ona sorayım bakayım gidip bakarsa öyle de alabilirim belkiikea ya sormak lazım öncelikle ,tekrar getireceklerine eminim.O kadar çok vardı ki bu filden yumaşıkcı alıp bakmıştım bende bitmiş hepsi.Acele etmeyip biraz beklemede fayda var
Amazondan alışveriş için bu site aracılığı ile kolay alışveriş yapabiliyorsun direkt gönderimden uygun oluyor.
https://www.amerikadaniste.com orada birisine kargo gidiyor o gönderiyor türkiye ye
Eski toprak çok farklı oluyor valla onlar gibi olabilsek keşkeah anneme çekerim inşallah hiç çatlağı yok 3 doğum yapmış bi de biz son olarak ikiz gelmişiz yani gözle görülür doğru düzgün bir şey yok annemde ama ben şimdiden ufak ufak başlamışım çatlamaya
Kızlar aranızda midesi yanan ekşiyen var mı ben her yemekten sonra rahatsız oluyorum acaba neden olabilir
ben mide yanmasından dolayı kafamı yastığa koyamıyorumkızlar mide yanmaları başladı dimiokudum yazdıklarınızı.. benim de bazen oluyor..
ayran iyi geliyor, akşam yemeklerinde fln ayran tavsiye ediyorum.
bir de şurup alabilirsiniz eczaneden, rennie duo plus.. 5 tl bişiy.. iyi geliyo bi yudum içiyosunuz ferahlatıyo
geçmş olsun canım yaben mide yanmasından dolayı kafamı yastığa koyamıyorumkoltukta yarı oturur vaziyette yatıyorum rennie duo yu da baş ucuma koyuyorum 2 saatte bir kafama dikiyorum neredeyse, geceleri tam uyuyamadığım için gündüzleri de hiç bir şeye konsantre olamıyorum
ben mide yanmasından dolayı kafamı yastığa koyamıyorumkoltukta yarı oturur vaziyette yatıyorum rennie duo yu da baş ucuma koyuyorum 2 saatte bir kafama dikiyorum neredeyse, geceleri tam uyuyamadığım için gündüzleri de hiç bir şeye konsantre olamıyorum
saol canım hiç bişi tam etki etmiyorki sadece bi kaç saat rahatlatıyor sonrasında yine aynı.8geçmş olsun canım yayatmadan yourt mu yesen acaba belki faydası olur :/
Teşekkür ederim canım ama Karpuzu da şekerden dolayı yiyemiyorumkiiKarpuz da iyi geliyor bana deneseniz mi acaba akşamları? Hem faydalı da.
Ağrılar rahim kasılmalarını tetikleyebiliyor dediler.cok hareket etmemeye çalışıyorum ben deha
hamileligimin basindan beri cekiyorum ben canim surekki agri sizi iltihap akinti kullanmadigim ilac kalmadi antibiyotik sahil gecmiyor geri basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?