2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

ay ben de bakmay abaşladım ama hiç bişey beğenemeidm hem rahat hem şık olsun istiyorum sabahlıklı filan terliği takım olsun diyorum ama yok bulursan bana da söyle

Canım gönderdiğin linkler için teşekkürler, yalnız bunlarda yıkama süresi olarak max. 15 dk gösteriyor bu kafamı karıştırdı biraz

annem memnun ben kullanmadım hiç ama modeli farklı onun.Kaç dakika yıkaması sormadım,annem titizdir 15 dk olsa çöpe atardı :)

hiç duymadım canım bu markayı. arkadaşlar amway ürünlerini falan kullanıyolar olmadı onlardan alırım belki düşük ihtimalde olsa sıkıntı yaşarsam denerim yani
bu özel bir ürünmüş kendi sayfasınada girdim baktım.Birde 1lt ama tasarrufluymuş 50 yıkama.diğerleri ile aynı fiyat.
kendi orjinal sayfasında 29TL
bebeklerin cildi çok hassas özellikle ilk ay düşünsene cildine amniyo sıvı harici birşey değmemiş,su bile yabancı ona,çok dikkat etmek gerekiyor.

Icerden itekleme degil o zaman da sertlesiyo ama kasilma degil o.karin kaslarin bi anda geriliyo.sepesert oluyo bölgesel olarak.krampa benzer ama kramp gibi degil.anlatabildim mi bilemiyorum.
Insallah Allahbi avazda dogurmayi nasip eder belli olmaz son ana kadar dönme ihtimali var.dogum aninda bile dönebiliyo.
Kizlar nts ye ne zaman alio doktor bir de normal ya da sezeryan icin çati kontrolu ne zaman yapiliyor tecrube sahibi arkadaşlar yardimci olabilirler mi?
Cati kontrolu anca nts de sanci ciktiginda filan yada 38 de.senin bi sikayetin olursa da bakiyolar.igrenc bisey ama

inşallah kuzucum inşallah

Annen Doğru Demiş sakınan Göze ÇÖP batar misali ... ben 4-5 ay kullandım Haci Şakir toz sonra Bizimkilerle attım gitti
Geçen yan komşumun 4.5 yaşındaki oğlu para yuttu , kadın ne doktora götürdü ne takip etti para çıktı mı diye 2 oğlunun da maşallahı var, hırka Çorap nadiren giyerler maşallah hasta olduklarını görmedim

Şansa bak yaaaaa Herşeyde var bi hayır inşallah gönlünce olur herşey

Canım ben şu an enfeksiyonla mücadele ediyorum mesela.daha once de 2 kez oldu.benim de idrarda yanma şikayetim olmadı hiç.benim kasıklarım agriyodu sadece.idrarda yanma acı tek belirti değil yani

Kizlar gun icerisinde karnim aşiri sert oluyor. Yani bebegim vucudunu oyle bir ittiriyor ki. Bazen sag bazen sol tarafimda oluyor 10 saniye falan şiş ve semsert duruyor sonra yer degistiriyor. Sizde boyle bi durum var mi ben mi aşiri tedirginim

Bendede var bir haftadir. Oturmak cok etkili, elinden geldigince oturma uzan dediler. Çatılara baski yapiyormus bebek, doktoruma soyledim normal bugunlerde ama kasilmalarin baslarsa hemen gel dedi çok kotu bi aci, yatakta saga sola donmek, yurumek baya zor oldu Rabbim yardimcimiz olsun, bu gunler iyi gunlerimizmis gibi gelio bana

Canim bence telefon edip doktoruna soyle cunku benim doktorum bana ayni sende olanlari sordu, bebek biyerde toplanip sertlesiyormu karninin bir yeri fln diye sordu. Senin anlattigin durumu tarif etti. Neden sordu bilmiorum ama sen bi ara doktorunu anlat bence

Canim bende de 16. Haftalardaydi sanirim enfeksiyon cikmisti. Cuma ogrendim hemen su icimini artirdim 4 lt falan iciyordum. C.tesi suya karisan toz munorol ictim, pazartesi idrar kulturum temiz cikti ureme gorulmedi. Antibiyotige de gecmedim. Bence sende once toz icip tekrar tahlil yaptirabilirsin. su icimi cok etkiliyor ihmal etme.

Bu hafta zor gecio bana..adet agrisi gibi kasiklarimda agrılarda oluyor.dr'a da haftaya gidicem 32. Hafta raporu icin merak ediyorum nst'de sancı çıkacak mı die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…