2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sağol cnm faydalı oldu yazdkların. canım prima 1 yenidoğan içinmiş sanırım, 0 numarası erken doğan bebekler içnmiş. o yüzden herşey yolunda gidip normal zamanında gelirlerse 1 kullanılır heralde, 4 paket felan 1 numara almalıyız bence

evet çyle bi atmosfer oluştururlarsa bebeği alıp odamıza kaçalım bence de

Canim gecmis olsun yaaa. Of bir anda ne oldu bize boyle hicbiseyimiz yoktu grup olarak. Allah bol şifalar versin sana yapilan mudahalleer bana da yapildu simdi agrim yok cok sukur icini ferah tut hersey guzel olacak insallah.

kızlar iyi haftalar benim oğlan baya hareketli
bu ara karnıma ağrı giriyo bazen ama sancı mı hiç anlamıyorum ben ya
normal ağrı gibi
ikincide daha tecrübeli olucam inşallah

valla bu karar zor bir karar.
ben de ilk doğumumda düşündüm, sancılar başlayınca mı gitsem şeklinde.
gerçi ben normal doğumu denemeyi de düşündüm.
doktorum kararı bana bıraktı, istersen gel bir gün sancını da çek, her durumda o bebek normal yoldan doğmayacak dedi :)

ben de baya düşündüm.
Türkiye burası, acil sezeryana alınmak mı, yoksa planlı herkesin dinlenip geldiği sabah saatinde sezeryana alınmak mı,
kendimce planlı sezeryana karar verdim, yine de 39. hafta bittikten sonra oldum sezeryan ameliyatını.
sabah herkes güler yüzlü karşıladı, çok kolay bir ameliyat oldu.

her şey gönlünce olur umarım canım.

Yasinin Prensesi aynen cnm benim oğlan da acayip hareketli çılgınlar gibi hiç durmuyor, o dönüp durdukça karnım ağrıyor bazen, belim zaten sızlıyor geceleri sağa sola yastıkla bile yatamıyorum acayip tekmeliyor ve ağrı oluyor ,mecbur sırt üstü yatmaktan belim ağrımış artık, bu gece ayrı bi sıcaktı bizim için eşim gece uyandırdı su iç diye dilim damağım nasıl kurumuş anlatamam ve gecenin o vakti oğlan karnımda tepikleyip duruordu, sabahları sanki bütün gece mekik çekmişim gibi karnımda sızıyla kalkıyorum, çok şiddetli bi ağrım yok ama hangi ağrı acil ve önemli ben de kestiremiyorum

4 paket 1 numara cok cnm bence cunku cokcabuk 2 numaraya hatta 3e geçiyorlar o yuzden en kucugu ne kadar az alirsak o kadar kar diye dusunuyorum

çok geçmiş olsun canım, karşı komşumunda 2.doğumu olucak bizden ileride o bu ay sonuna doğru bekliyo doğumu. ama 30.haftasında akşam sancısı tutuyo acile gidiyo nst de hafif sancı çıkıyo ertesi gün doktoruna gitmiş doktor bebek için ciğer iğnesi yapmış, arkadaşımada ilaç vermiş doğumu durdursun diye şimdi iyi çok şükür riski atlatmış görünüyo en azından

benimkide tam göbek deliğimin oraya dayayı kendini bazen ama az sürmüyo sertleşme bende. 10-15dk sürebiliyo. biraz bastırarak okşuyorum falan sonra rahatlayabiliyo. ama bana ya bebek yada karnımın büyüme gerginliği gibi geliyo. cumartesi doktora gidince sorucam zaten aklımda çünkü bazen çok canım acıyo. yorulduğumda falanda sertleşiyo dinlenmeden geçmiyo

Tatlım neler olmus buralardaa hepsini okuyamadım aMa dengesizun biriyle ugrasmissiniz anladigim kDariyla geçmiş olsun hepinize

eğer derseki her şekilde sezeryan olucak o zaman tarihi belirler beklerim riske atmam zaten canım. bende şimdilik normal gibi görünüyo herşey ama daha erken tabii bişi demek için. en son 3 hafta önce gittiğimizde yan yatıyodu kızım keyfi yerindeydi. bu cumartesi gidince bakıcaz dönmüşmü napıyo diye ama dönüp duruyo anlıyorum döndüğünü falan zaten

kızlar herkese selam. haftasonu evde boya işi vardı bitti çok şükür, banada hiç kokmadı rahatsız olmadım yani. zaten her taraf açıktı havalandı ev güzelce. bu aralar kızım sağlam tekmeler atıyo beni yerimde sallıyo resmen. bu cumartesi kontrolümüz var heyecanla bekliyorum kuzumu görmeyi. haftaya pazarda tatile gidicez inşallah dönünce odasını alıp kurucaz, sonra eşyaları yıkanıp ütülenicek derken eylülün ortası olucak. sabırsızlanıyorum ama içimdeki kıpırtılarda gitsin istemiyorum

bu arada eşim artık göbeğimi büyük keyifle izliyo. önceden pek anlayamıyodu hissedemiyodu. şimdi güçlü tekmeler olduğu için elini koyunca yine yok bişi derken kız bi tekmeledi adam bastı kahkahayı. karnıma dokunmaktansa izlemeyi tercih ediyo, kız tekme attıkça o gülüyo aa vurdu yine diye. dün uyuya kalmışım bi açtım gözümü kız vuruyo o da izleyip gülüyo. hem komik geldi hemde gözlerim doldu onun bu hallerine :)

aynen cnm benimki de dönmelere devam :) hıçkırığı da bi sağımda hissediyorum mesela, akşam solumdan hissediyorum. hıçkırığını hissettiğimiz yerde kafası varsa sürekli dönüyo pozisyon almadı demektir :) bu kızlar yaramaz biraz :)

aynen yaa bazen oturduğum yerde sallanıyorum resmen biri dürtüklemiş gibi ama içerden kızım vuruyo :)
aynen beni de fena sallıyo
en çok merak ettiğim bazen bildiğin titretiyo karnımı onu nasıl başarıyo paşam çok gülüyorum
bazen öyle bir vuruyo ki eşime denk gelirse adam uhh diyo napıyon sen annene

aynen bizimkide öyle vuruyorki diyorum ben uyurken uyu oğlum ben uyanıkken uyan doğuncada öyle yap
benimde gece uykularım çok tuhaf bi kalkıp su içiyorum 1 buçuk lt şişe yanımda
pervane sabaha kadar ayak ucumda ama yine de habire kalkıyorum oğlanda vuruyo
bu akşam progestan içmiştim o beni çok güzel uyutuyo öyle uyumuşum biraz şükürler olsun ki
her akşam içicem nerdeyse o derece ama içilmez tabi

canim Allah omrunu verirse insallah bu seferki kiz. yani doktor oyle dedi. hayirlisi tabii ki, kiz erkek farketmez. Allah sag salim, hayirli evlat olarak buyutmeyi nasip etsin insallah.
aminnnn masallah tabi farketmez saglikli hsyirli olsunda

Canim gecmis olsun. Insallah atlatirsin kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…