2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
valla canım bana da 2 paketi zaten hastaneye götür kaç gün kalıncağı da belli olmaz dediler..
2 paket mi valla cnm bilmiyorum da ben 1 paket götürdüm 10 tane anca kullanmışızdır cok fazla geldi yani bana hemen 2 numara ya gectik zaten hemen cok kullanilmadi 1 paketi oldugu gibi birine hediye ettim olmadi çünkü

kızlar çatlaklar ne durumda ??? ben de hala yok ama korkuyorum çünkü asıl bu aydan sonra olur diyorlar. ama tembelliğimden de unutuyorum bi şeyler sürmeyi. 3-4 günde bi aklıma gelirse zeytinyağı sürüyorum. vücudum da kaşıntı oluyor beni arada. kuruluktan sanırım. bacaklarım kollarım fena oluyor. dr excipial vermişti. kaşıntım olduğunda bacaklarıma sürerken göbeğime de sürüyorum. bebeklerin hareketleri çok tatlı :)

çalışabilir izni için haftaya randevu aldım pzt ye. tam 32+0 oluyor. öyle almak lazım değil mi?

Hastaneyle konuşmak lazım sanırsam bize ne veriyorsunuz ne getirmek lazım bez falan gerekli mi diye. ama ben çekiniyorum aç gözlülük gibi geliyor normalde de hiç utangaç değildim nolduysa bana

Gunaydin nasilsiniz bayanlar ben dun aksam yuruyuste cok kotu oldum karnim baya gerildi adim atamadim resmen ama cok sukur cabuk gecti

valla bu tepikler yüzünden yediğim her şeyin en az yarısını kusuyorum reflüyle birlikte,, yediğim şey çok değil hemen sıkışıyorum onu sindiremeden nasıl tekrar yiyebilirm ( az az sık sık ye diyen çok da etrafımda )

sevyeg @triton-x cicekkokusu Onunadimutluluk deha123 kizlar öncelikle teşekkür ederiz biz gayet iyiyiz
Hala hastanedeyim ignenin 2. Dozu vurulacak ve tekrardan nstye baglanacagim duruma göre taburcu olacağım benim ağrı esigim yuksektir hafta ici ara ara kasiklarimda agri oluyordu yalancı sanci diye dusundum ve karnimin sağ tarafinda sertleşmeler oluuordu bazıları bebekti olmayanlarida kuzum sandim cok ayirt edilemiyor haftasonu 4 saatlik yola ciktik ve gittigim yerdede hic dinlenmedim sabaha karsi kasiklarda ki ağrı arttı ve ozellikle oturunca rahatsız etmeye başladı periyodik değildi bazen kisa sureli bazen uzun oluyordu ve canım yaniyordu sancı oldumu doktora gelmek lazım birşey cikmasada içimiz rahat eder en azindan benim hamileligim çok sukur rahat gecti amaben hamile degilmisim gibi hor kullandim kendinizi hiç yormayin bebek gibi prenses gibi davranın eşim sana nazar degdi diyo çünkü çok yorum geldii aaa sen ne kadar rahatsin brn 9 ay cektim yok hep kustum falanca hala kusuyor bilmem filanca yatak yorgab yatiyor ki bu kisilerden birinide gordum gayet iyiydi ben 11. Haftamda yatakdan kalkamiyordum falan da fistan ama benimde çok kötüydü sadece 3 ay sürdü dedigimde daha da yorum ustune yorum soran olursa ölüyorum bitiyorum ayy ne kadar zormuş şeklinde konuşun nazli olmak gerkiyor pireyide deve ben bunu anladim seviyoruz hemen ornekler verip sen çok sanslisin demeyi çok güzel maşallah demek yok

evet canım. yaa göbişe yağı kremi ihmal etme bundan sonra iyice büyüyüp gerilcek çünkü göbikler.. :)

Allah korusun bebişini ve seni çok geçmiş olsun

Canim inanir misin ayni seyleri yaşamiszi. Benim de hamileligimin ilk zamanlari oyle pek agir gecmedi. Herkes hamile degilmisin gibi diyordu. Simdilerde de a senin ayaklarin hiç sismemis aaaa sen hic kilo almamişin aaaa sen hamile gibi degilsin gayet dincsin herseyini kendin yapiosun diolardi. Al işte esim de ayni seyi soyledi bize nazar degdirdiler dedi. Dedgin gibi oluyorum bitiyorum demek gerekiyormus. Bol şifalarij olsun canim insallah bebeklerimiz zamaninda kucaklarimizada olur.

Simdilik buyuk bir sorunumuz yok cok sukur ama erken dogum vs tetikler mi yolculuk onu bilemiyorum. 31. Haftamda olacagim o zamana.
bence doktorunla konuş. bir sıkıntı yoksa bol mola ile gidilebilir. birde arabada ayaklarını uzatabilirsen daha rhat olur. seyahatte daha çok su içmen lazım birde bulduğun her fırsatta dinlen.

sudokrem güzeldir küçük boyda olsa öyle çok sürmenize gerek kalmıyor baya idare ediyor. bepanthollerin ambalajları daha küçük ve daha pahalı aslında baktığında.
pamuklu mendillerde ilk başta o kadar stok yapmayın bence çocuğun cildinin nasıl olacağını bilmiyorsunuz. ilk başta bir paket pamuğu kendiniz ıslatıpta kullanabilirsiniz.
saç fırçası ve konak tarağı çok pahala birşey almaya gerek yok nuklar 25 tl falan yanlış hatırlamıyorsam bebedor falanda güzeldir

Kızlar acil cevap verirmisiniz sabah yazmistim beim çok ağrıyor karnında da var diye şimdi yok agrimiyor fakat az miktarda iç camasirimi ıslatacak kadar su gelmiş akıntı olsa beyaz olurdu dimi bi renksiz nolur bişey söyleyin napiyim

cnm tekrar geçmiş olsun.. evet bundan sonra çooook dikkat etmen lazım..

canım bi doktora git istersen :/ bilemedim ki evde panik olmak daha kötü, hastane yakın mı?

doktorunu ara bence yada bir aile hekimine git sor. yalancı sancı olabiliyor bu dönemde düzenli aralıklarla değilse hareketini değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır demişti doktor. ama bence yine de bilen birine sorman gerekli

teşekkürler canım

canım bi doktora git istersen :/ bilemedim ki evde panik olmak daha kötü, hastane yakın mı?[/QUOTE]
Evet canım yakın inşallah kuzum erken gelmek istemez giderim büyük bir ihtimalle Sağol canim

Kızlar noldu böyle herkeste bir erken sancılar falan nazar mi değdi topiğe acaba... S sltncp geçmiş olsun tatlım... D Delikadinnn canım aksatma doktora git ama akinti genelde sefaf oluyor havada sıcak olduğu icin terlemiste olabilirsin...ben geçen gittiğimde aynı sorunum vardı ama bebegin suyu iyiydi çok şükür. .. kendini korkutma ama doktora da git... kızlar havalar çok sıcak yaa bence sancılar ondan tetikleniyor olabilir...

Çatlaklar çok fena durumda. Göbeğin altı çatlak doldu. Bacaklarda da başladı. Günde 3 sefer kremlenip bol su içiyorum birde. Olacağı varsa oluyormuş onu öğrendim. Tamamen cilt yapısıyla alakalı birşey.

canım hemen doktora git ihmal etme için rahatlasin gece bana ilk sorduklari çamaşırın islandimi , kan geldimi , koyu rankli akıntın oldumu Inşallah birsey cikmaz ama tedbir almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…