bide sanırım konunun öndeki annelerindenim yahu bak daha da gerildim şimdidendaha erken gibi görünse de hazırlamak lazım aslında.
gerçi ben de daha hazırlamadım,
bir de benim çoğu şey ilk oğlumdan hazır, sadece düzenlemem gerek hastaneye gidecekleri.
aynen daha çok var havasındayım,
umarım zamanında gelsin kuzularımız
deha123 ewet canim doktorum bana korka korka 3 gunluk rapor vermisti ben 1 hafta istedim ama malum ohalden dolayi verememisti. 32. Haftamdan once kullanmam gereken 4 gunluk iznimi insallah bu hafta kullanicam dinlenmem gerek cok mutlu oldummmmm :))))))
deha123 ewet canim doktorum bana korka korka 3 gunluk rapor vermisti ben 1 hafta istedim ama malum ohalden dolayi verememisti. 32. Haftamdan once kullanmam gereken 4 gunluk iznimi insallah bu hafta kullanicam dinlenmem gerek cok mutlu oldummmmm :))))))[/QUOTE
Canim tam bilmiyorum ama raporlardaki kisitta kalkmistir insallah. Hem iznini hem raporunu kullanirsin belki de 32. Haftaya kadar.
Bak canm bizim toplumda sürkli böyle kocakarı sözleri söylenilir benm allahn izniyle oğlum olacak. Karnm sivri velakiin kızımdada karnm aynen böyleydi. Yani kilo alsam bile hep göbeğim çıktı hertarafm dümdüzdü göbeğim tek vardı iki gebeliğimde öyle oldu. Bana karnından belli erkek dediklerinde kızımdada göbeğim vücudm aynn böyleydi diyorm. O yüzdn pek takma belki küçük bir oranla doğruluk payı vardr ama hepsi geçerli olacağını düşünmüyorm. Çok kafana takma rabbim gönlünüze göre versn inşallh sağlıklı bir şekilde.Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı
İnşallah zamanında sağlıklı bir şekilde doğar annesi. Bu rüyalar hep şeytandan birde pskolojk. Kafana takmamaya çalış birde yatarkn nas felak surelerini okumanı ve kıbleye doğru yatmanı önerirm. Ciddi anlamda faydası oluyor. Ama ihmal etme genelikte bu kötü rüyalar ve uykudaki korkular bebğimize zarar verebilir. Rabbim korsn inşllhKızlar bende de bu aralar bep erken dogum korkusu var.ruyalarimda hep suyum gelmiş,doğmuş ama kalpten dolayi yasayamamis tarzi kabuslarla ugrasiyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Forumdaki prematüre bölümünü filan okuyorum hatta bilgim olsun diye
Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı [/QUO
cnm bnm sivri ve erkek arkadan bakıldığında hamile olduğum hiç anlaşılmıyor ama illa öle olacak diye bir şey yok bence toplumda genel bir kanı var sadece
Bak canm bizim toplumda sürkli böyle kocakarı sözleri söylenilir benm allahn izniyle oğlum olacak. Karnm sivri velakiin kızımdada karnm aynen böyleydi. Yani kilo alsam bile hep göbeğim çıktı hertarafm dümdüzdü göbeğim tek vardı iki gebeliğimde öyle oldu. Bana karnından belli erkek dediklerinde kızımdada göbeğim vücudm aynn böyleydi diyorm. O yüzdn pek takma belki küçük bir oranla doğruluk payı vardr ama hepsi geçerli olacağını düşünmüyorm. Çok kafana takma rabbim gönlünüze göre versn inşallh sağlıklı bir şekilde.
Rica ederm cnm elbetteki en önemlisi önce sağlık sonra hayırlı evlat olması. Aynn cnm senin sat kaç bnmki 31 aralık tam yılbaşı akşamı oldmTesekkur ederim canım allah razı olsun..inşallah hepimizin bebegi saglıklı sıhhatli olur en önemlisi bu..bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninle :)
Rica ederm cnm elbetteki en önemlisi önce sağlık sonra hayırlı evlat olması. Aynn cnm senin sat kaç bnmki 31 aralık tam yılbaşı akşamı oldm
Tabi ben dr m bebeğin bir hafta geç döllenme olduğu için geç doğar diyor. Ama bende ekimm ilk haftası olacak diye hissediyorm. hatta ekimn ilk günü olacak gibi. Artk hayırlısıBenim de 31 aralık
Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı
Tabi ben dr m bebeğin bir hafta geç döllenme olduğu için geç doğar diyor. Ama bende ekimm ilk haftası olacak diye hissediyorm. hatta ekimn ilk günü olacak gibi. Artk hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?