- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Sancim yok canım şimdi doktorumla konuştum ve az az gelmez dedi gelse bi anda gelir devamı gelirse gel dedi. Anlayamadim devamı gelirse doğum başlamış olmuyor mudoktorunu ara bence yada bir aile hekimine git sor. yalancı sancı olabiliyor bu dönemde düzenli aralıklarla değilse hareketini değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır demişti doktor. ama bence yine de bilen birine sorman gerekli
bilemedim ki bebiş nasıl hareketleri falan normal mi?Sancim yok canım şimdi doktorumla konuştum ve az az gelmez dedi gelse bi anda gelir devamı gelirse gel dedi. Anlayamadim devamı gelirse doğum başlamış olmuyor mu
Evet hareket ediyor şimdi çok şükür. Inşallah bişey olmazbilemedim ki bebiş nasıl hareketleri falan normal mi?
Bilmiyorum ki terli degildim tam klima karsinda oturuyordum . Doktorun dedigine göre az az gelmezmiş. Bi anda afedersin altımı ıslatılmış gibi oldumKızlar noldu böyle herkeste bir erken sancılar falan nazar mi değdi topiğe acaba... S sltncp geçmiş olsun tatlım... D Delikadinnn canım aksatma doktora git ama akinti genelde sefaf oluyor havada sıcak olduğu icin terlemiste olabilirsin...ben geçen gittiğimde aynı sorunum vardı ama bebegin suyu iyiydi çok şükür. .. kendini korkutma ama doktora da git... kızlar havalar çok sıcak yaa bence sancılar ondan tetikleniyor olabilir...
iyi düşün iyi olsun eczanelerde turnusoö ped diye bişey satılıyormuş sanırsam bebeğin suyu ise renk değiştiriyormuş bir yerde okumuştum istersen onlara bir bak canım geçmiş olsunEvet hareket ediyor şimdi çok şükür. Inşallah bişey olmaz
Allah allah canım o zaman hemen git hastahaneye... ne olur ne olmaz bi baksınlar. .. bu arada sancılar hep ağrılı olmuyormuş bazen ağrısını bile hissetmiyormus insan ağrı eşiğin yüksekse. .. git bi en azından doktor kontrol eder suyuna falan bakar nst ye bağlar... sonrasında bizi haberdar etmeyi unutma ama...Bilmiyorum ki terli degildim tam klima karsinda oturuyordum . Doktorun dedigine göre az az gelmezmiş. Bi anda afedersin altımı ıslatılmış gibi oldum
Tesekkur ederim canim. Zor bir surec valla ilk zamanlar ne rahatmişim diyorum simdi iyice agirlastik agrilar da gelio e telaş aliyo. Allah yardimcimiz olsunKarakedck NisanFRM esmaasya T tugbavebebik teşekkürler kızlar gitmedim dün doktora uyuyaklamisim bgunde hafif var bitaz.@sltncp D Delikadinnn kizlar sizede çok geçmiş olsun birde @ onunadimutluluk sana da tatlım
Karakedck NisanFRM esmaasya T tugbavebebik teşekkürler kızlar gitmedim dün doktora uyuyaklamisim bgunde hafif var bitaz.@sltncp D Delikadinnn kizlar sizede çok geçmiş olsun birde @ onunadimutluluk sana da tatlım
en şanslı olduğum konu bu işte benimvalla bu tepikler yüzünden yediğim her şeyin en az yarısını kusuyorum reflüyle birlikte,, yediğim şey çok değil hemen sıkışıyorum onu sindiremeden nasıl tekrar yiyebilirm ( az az sık sık ye diyen çok da etrafımda )
çatlak demekızlar çatlaklar ne durumda ??? ben de hala yok ama korkuyorum çünkü asıl bu aydan sonra olur diyorlar. ama tembelliğimden de unutuyorum bi şeyler sürmeyi. 3-4 günde bi aklıma gelirse zeytinyağı sürüyorum. vücudum da kaşıntı oluyor beni arada. kuruluktan sanırım. bacaklarım kollarım fena oluyor. dr excipial vermişti. kaşıntım olduğunda bacaklarıma sürerken göbeğime de sürüyorum. bebeklerin hareketleri çok tatlı :)
çalışabilir izni için haftaya randevu aldım pzt ye. tam 32+0 oluyor. öyle almak lazım değil mi?
Kızlar acil cevap verirmisiniz sabah yazmistim beim çok ağrıyor karnında da var diye şimdi yok agrimiyor fakat az miktarda iç camasirimi ıslatacak kadar su gelmiş akıntı olsa beyaz olurdu dimi bi renksiz nolur bişey söyleyin napiyim
Hastaneyle konuşmak lazım sanırsam bize ne veriyorsunuz ne getirmek lazım bez falan gerekli mi diye. ama ben çekiniyorum aç gözlülük gibi geliyor normalde de hiç utangaç değildim nolduysa bana
ne biliyim dedim ya mantıksız bir utangaçlık. oysa çatır çatır lafını söyleyen de biriyim ama o hastaneye gidince içime kapanıyorum sanki, tuhaf bir his bir de sorarsam yakınlaştığını kabullenicem galiba doğumun. ne çantamı hazırladım ne bebek kıyafetlerini yıkadım öyle bekliyorum neyi bekliyorsamniye çekiniyorsun,
bazı hastanelerin paketleri bile varmış, bebek kıyafetini bile hastane veriyormuş.
sormadan bilemeyiz ki, hem ücrete ne dahil ne dahil değil onu da sormak lazım.
ne biliyim dedim ya mantıksız bir utangaçlık. oysa çatır çatır lafını söyleyen de biriyim ama o hastaneye gidince içime kapanıyorum sanki, tuhaf bir his bir de sorarsam yakınlaştığını kabullenicem galiba doğumun. ne çantamı hazırladım ne bebek kıyafetlerini yıkadım öyle bekliyorum neyi bekliyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?