2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sancim yok canım şimdi doktorumla konuştum ve az az gelmez dedi gelse bi anda gelir devamı gelirse gel dedi. Anlayamadim devamı gelirse doğum başlamış olmuyor mu

Bilmiyorum ki terli degildim tam klima karsinda oturuyordum . Doktorun dedigine göre az az gelmezmiş. Bi anda afedersin altımı ıslatılmış gibi oldum

Bilmiyorum ki terli degildim tam klima karsinda oturuyordum . Doktorun dedigine göre az az gelmezmiş. Bi anda afedersin altımı ıslatılmış gibi oldum
Allah allah canım o zaman hemen git hastahaneye... ne olur ne olmaz bi baksınlar. .. bu arada sancılar hep ağrılı olmuyormuş bazen ağrısını bile hissetmiyormus insan ağrı eşiğin yüksekse. .. git bi en azından doktor kontrol eder suyuna falan bakar nst ye bağlar... sonrasında bizi haberdar etmeyi unutma ama...

D Delikadinnn canim bence ihmal etme. Git doktora bisey olmasa da içini rahatlatmis olursun. Biz bazi agrilari hissetmiomusuz. Nts de bu ölçuluyor bence gidersen kendini daha iyi hissedersin. Agrilarin Allah korusun artarsa iyice strese girersin sen tedbiriini al.

en şanslı olduğum konu bu işte benim
ben kasımda reflü ve mide fıtık ameliyatı oldum ve çok şükür
her hangi bi yanma acı su çıkması yaşamıyorum
doktorum zaten bu şekilde hamile kalırsan çok zorlanırsın dedi bende ameliyatı oluverdim
6 ay yasak koydu çocuk için ama oğluşum gelivermiş 1 buçuk aya
çok şükür herhangi bi sıkıntı yaşamadım kusmalarım da çok korktum ilk aylar ama bişey olmadı

çatlak deme
benimkiler başladı belimde ve karnımda ama barışmaya çalışıyorum
zeytinyağı
doğal aleo vera yapraklarını kaşıkla sıyırdım onu
bi de bebe yağı aklıma gelince sürüyorum
ama sonuçta çatladım
aynen oğlumun hareketleri herşeye değer :)

canım ilk hamileliğimde tam bu haftada ayaktayken bir su bardağı kadar belki sıvı geldi birden,
hemen doktora gittim,
ultrasonla baktı, bebeğin suyunda azalma yok dedi.

ne idi bilemiyorum, kokusu da yoktu, idrar mı kaçırdım diye düşünüyorum şu anda ama az da değildi çoktu.

neyse doktorum beni bu durumda ultrasona güvenmeliyiz diye rahatlatmıştı, bebeğin suyunda azalma yok merak etme dedi.

bence muhakkak kısa sürede doktoruna git, 5 dakika muayene etse sen de rahatlarsın hem.

Hastaneyle konuşmak lazım sanırsam bize ne veriyorsunuz ne getirmek lazım bez falan gerekli mi diye. ama ben çekiniyorum aç gözlülük gibi geliyor normalde de hiç utangaç değildim nolduysa bana

niye çekiniyorsun,
bazı hastanelerin paketleri bile varmış, bebek kıyafetini bile hastane veriyormuş.
sormadan bilemeyiz ki, hem ücrete ne dahil ne dahil değil onu da sormak lazım.

niye çekiniyorsun,
bazı hastanelerin paketleri bile varmış, bebek kıyafetini bile hastane veriyormuş.
sormadan bilemeyiz ki, hem ücrete ne dahil ne dahil değil onu da sormak lazım.
ne biliyim dedim ya mantıksız bir utangaçlık. oysa çatır çatır lafını söyleyen de biriyim ama o hastaneye gidince içime kapanıyorum sanki, tuhaf bir his bir de sorarsam yakınlaştığını kabullenicem galiba doğumun. ne çantamı hazırladım ne bebek kıyafetlerini yıkadım öyle bekliyorum neyi bekliyorsam

daha erken gibi görünse de hazırlamak lazım aslında.
gerçi ben de daha hazırlamadım,
bir de benim çoğu şey ilk oğlumdan hazır, sadece düzenlemem gerek hastaneye gidecekleri.
aynen daha çok var havasındayım,
umarım zamanında gelsin kuzularımız

arkadaslar herkese geçmış olsun. ınsallah herkes ıyıdır. bebekelr zamanlarını beklerler. ben de gıdıcem sancılar belden vurmya basladı ama korkudan gıdemıyorum persembeye randevu aldım.

peki konuşan var mı hastaneyle hanımlar? ücreti, gerekli şeyleri, vericekleri hizmeti falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…