Canım benim bebeğim kız ama karnıma bakan sen erkek doğuracaksın diyor kesin erkek diyor karnım çok sivri. Ama gel gelelim kız :)Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı
Canım benim bebeğim kız ama karnıma bakan sen erkek doğuracaksın diyor kesin erkek diyor karnım çok sivri. Ama gel gelelim kız :)
Aa ciddenmiAyy canım bu kadar tesadüf olur.bana da doktorum aynısını söyledi.bi hafta gec döllenme die.bakalım ne zaman gelcek bebişler :)
Aay geçmiş olsun canım yaaArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Canm rabbim yavrunu sana bagislasin neden yogun bakimdaArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Aa ciddenmiCinsiyetide erkekse tam tesedüf olur peki sen ne zamn doğacağını hissediyorsn cnm.
Canim benim rabbim şifa versin kuzucuga... daha önce doktor farketmemismiydi... birden mi geldi... Rabbim şifa versin... çok kalmaz insallah bebegin yogun bakimda çabuk toparlar inşallahArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Yanlış tahmin ettin diye tahminlerine küsme canm. Belki bu defa tutar:) ay hayırlısıyla olsunlarda biraz sabırsızlanıyor işte insan yaKızımı hep 38 de doğurcam die hissediyordum ama 39+4 doğurdum.bu sefer bi his yok :)
Rabbim bebeğini sana bagislasin çok geçmiş olsunArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Canım gözün aydın, cok sevindim senin adına dinlenirsin bol bol evde ben 32ye kadar burdayım benlik bi durum yok ne yazikkiAllaha sukur kil payi kurtardim iznimi ben de. Gecen yildan 14 gunum kalmisti, 24u de tam 32. Haftam oluyor ve yarindan sonra 14 gunumu alinca tam 24une donuyorum ise.
Canım geçmiş olsun için rahatlamistir dra gitmekle iyi yapmışsın.Sagolun kizlar hepinize çok teşekkür ederim. doktora gittim çok şükür suyunda bi azalma yok dedi. Hareketleri zaten iyiydi. Sancılara bel ağrıma gelince de stresten olmuş. Ben stres yapınca bebeğim az da olsa strese girmiş.başından beri çok zor bi hamilelik geçirdim. Simdiden sonra bi sıkıntı çıkmaz inşallah.hala ağrım var ama Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tatlım oraları okuyup strese girme lütfen şuan hassas donemlerdeyiz ve herşeyden etkileniyoruz. bebegi strese sokmamak lazım. Ben haber bile izleyemiyorum. burda birilerini okuyunca bile çok üzülüyorum. yapma öyle buaralar açıyorum klasik müzik, bebeğim dinlerken uzanıp kitap okuyorum. çok rahatlatiyor tavsiye ederim.Kızlar bende de bu aralar bep erken dogum korkusu var.ruyalarimda hep suyum gelmiş,doğmuş ama kalpten dolayi yasayamamis tarzi kabuslarla ugrasiyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Forumdaki prematüre bölümünü filan okuyorum hatta bilgim olsun diye
Benim erkek sipsivri ama dra bunu sorduğumda bana güldü. herkesin vücut tipi nasılsa öyle olur dedi. sende kafana hiç takma kimseyiSelam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı
Allahım yardımcınız olsun.biran önce toparlasin inş bebeğin Kıyamam yaaArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Ayy çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin. Neden yoğun bakımda? Inşallah hayırlısıyla biran evvel çıkar ya çok üzüldüm.dualarimiz seninle...Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Allah bebeğini sana bagislasin inslh saglikla kucağına alirsin.neden erken doğum oldu peki sebebi nedir ??Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Allahim Yarabbim senin ve bebeginin yardimcisi olsun canim benim, İnsaallah hemen toparlanir cikarsiniz hastaneden. Bebisine Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Sende hep dua et, ayetel kursi oku bol bol. Bizede haber ver kazasiz belasiz bebegini kucagina alincaArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin yavrunaArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?