2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar çalışabilir raporunu en fazla kaç hafta alabiliyoruz? Öğretmen arkadaşlara sorum :)

Arkadaslar kasiktan bacagina agri vuran varmi bugun ayak ta zor duruyorum birden oldu noluyo anlamadim

Kızlar hurma yemeye başladınız mi ? Ben henüz yemeye korkuyorum malum benim kız hamile kaldığımdan beri gelmeye pek hevesli :) erken doğum riskini artırır mi acaba ? Günde 3 tane falan yesem
ben hamileliğimin ilk aylarından beri günde bir tane yiyorum canım son haftalar çoğaltırım

kızlarmerhabalar bugün bebeşimin camasrılarını yıkıyoruz sonra ütü ve yerlestirme işlemleri.. tüm halıkları store perdeleri yolladım , annem geldi sagolsun elim kolum kanadım oldu resmen .. haftayada kadın alıcam temizlik için .. bu arada benim alt tarafa baskım fazla dünden beri korkutoyr beni bu bebişş

ben de şöyle düşündüm zaten otokoltuğu takılıyken yüzü bana dönük olacak ilk 6 ay için, sonrasında yüzü dışarı dönük dışarıyı merak eder o da gibime geldi, ebebekte de 499 tl şu an, o yüzden ben de 4-5 tane alternatif sıraladım gidip hepsini göreyim ve kararımı vereyim diyorum yoksa kararsızlıktan alamıcaz sonrasında almak da zor olacak benim için küçük bir şehirde kalıcam sonuçta hepimiz deneyip kullanıp görücez, güle güle kullanın siz de hayırlı olsun, casual solo da hafif bir ürün sanırım

Masallah canim,olacaksa yorgunluk boyle olsun..ben de tatil dönüşü 1 eylul gibi baslicam hazirliklara

Kızlar bebişlerinizin hareketi nasıl ? 2 gündür çok hareket etmedi benim kız bugün de toplam 3 kere vurdu oda vurdu denmicek kadar azdı hareketi dokundu gibi bişey sürekli yatıyorum tık yok biraz kasık ve bel ağrımda var napsam bilemedim

Canım doktoruma mail attım on hareketin altı sıkıntı yazmış. Say bence

Bildiğim kadarıyla günde 10 kez vurması lazimmis canım. Istersen bi doktorunu ara olmadı git için rahat eder

Ay benim cokk fena aşağıya vutuor bebis bu kadar olmazdı hastaneye gidecek gibiyimm@tugbavebebik R ruza oliotmu sizddde öyle??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…