son kontrollerde 3.400gr diyip 4.500gr doğan ,bu kadar fark çıkan cok duydum.benim de korkum kilolu olması canım dr. ne dedi bundan sonra daha kaç kilo alırmış. Bir de yaptıkları ölçüm gerçekten de tutuyor mu acaba yanılma payı ne kadar var. Ablamda 4,5 kilo doğum yaptı dr. anlamadı mesela ona da ebe demişti kilolu diye
artık bi şekilde dr.a güvenip yolumuza devam edeceğiz inş hakkımızda hayırlısı olur da. Ben artık ille de normal doğum olsun diye diretmiyorum hakkımda neyse hayırlısı o olsun diyorum.son kontrollerde 3.400gr diyip 4.500gr doğan ,bu kadar fark çıkan cok duydum.
maşallah tosuncuğa :) ele avuca gelecek senin minnoşKızlar kontrol günümüzdü 35+3 48 cm boy 3 kilo olmuş çok tombiş bir kızım olacak kilolu doğacak nasıl doguracam diye korkmaya başladım
Amin canim insallahh hepimiz icin.masallah kuzucuga:)evet canim denizlideyim tekdende semih mun a gidiyorum canim senin dr un kim.bizde bugun 33.haftaya girdik 32.haftanin basinda 1730 du kilosu 1 hafta gerideymis 2 haftaya kadar tolere edilebilir dedi.bakalim .
3600 civarı dogurursun dedi 200 gra yanılma payı var ama 3400 de olabilir 3800 de bakalım alt dikiş çok olacak anlasilanbenim de korkum kilolu olması canım dr. ne dedi bundan sonra daha kaç kilo alırmış. Bir de yaptıkları ölçüm gerçekten de tutuyor mu acaba yanılma payı ne kadar var. Ablamda 4,5 kilo doğum yaptı dr. anlamadı mesela ona da ebe demişti kilolu diye
Sezeryandan korkuyorum inşallah normal olurOyy maşallah canım korkma sağlıklı olsunda çok kilo alırsa sezeryan tercih edersin artık
Ben gerek görmedm cnm. İnce bir battaniyeyi rulo yapıp yan yatırp battaniyeyi sırtına dayasan yeterli bence.kızlar, bebek için yan yatış yastığı aldınız mı, ben almadım ama yorumlara bakınca acaba alsam mı diye aklım karıştı?
Aynen valla bayrama tosun yetiştiriyoruzmaşallah tosuncuğa :) ele avuca gelecek senin minnoş
Canım ben ahşap kurdeleli süslerle keçeden balonlar arasında gittim geldim sürekli. En son keçeye karar verdim daha sevimli diye. İnsssstgramda bir sürü var keçeden çalışan, ben sana beğendiğimi gönderiyim örnek, bundan yaptırcamKapı süsüne de ben daha karar veremedim canım bi türlü ya nasıl bişi aldın. Hediyelikte sukulent aldm çuval bezi ile kaplayıp üzerine de etiket bastırcam.
Ay cnm benim kız da terazi olcak çevremde hiç terazi yok benim :) anlaşıp anlaşamadığımı bilmiyorumCanım senin akrep olma ihtimali çok düşük, başak olabilir ama terazi olursa da güzel olur bak :) bende esimde teraziyiz, oğlumuz da terazi olacak gibi inş.
Olsun canım sağlıklı olsun daAy ne güzel moral verdin valla sağol :) Çok şükür bebiş epey hareket ediyor oynuyoruz onunla, karnımda çıkıntı yapınca tutuyorum çekiyor :)
Senin doktor iyiymiş yine bizimki resim bile vermedi bu sefer, yüzünü görelim dedim "ay nolur yüz aratmayın bana çok kalabalık bugün" dedi yine göremedim yavrumun yüzünü. İçerde benden başka 2 hasta daha vardıTıp fakültesi eğitim hastanesi olunca böyle oluyor heralde.
Sanki bana da forumda en son ben doğuracakmışım gibi geliyor nedense:/
Bende ismail uryan'a gidiyorum erpayla anlaşması var benimkide önde 12 gün kadar insan herşeyden korkuyor geride olsada önde olsada inşallah sağ salim kavuşalım miniklerimize muz süt muhakak yemeye çalış canım çok faydası var ben 2 aydır hergün 1 tane muz mutlaka yiyorum hem kasımaya hemde kilo tutmasına yarıyor bebişlerin
Adini duymustum canim ismail uryanin ozel muaynanesimi var universitedemi.haftasiyla uyumlu olsa yeter bana.birde geride olmasinin sebebini tam bilemiyoruz suyum az ondanda olabilirmis kari koca minyonuz genetik bi durumda olabilirmis.muz sut yiyorum hergun ama insallah toparlar canim.dogumun erpadami olucak.
Canım senin burç ne? Teraziler iyiyizdir hemen hemen herkesle anlaşabilirim benAy cnm benim kız da terazi olcak çevremde hiç terazi yok benim :) anlaşıp anlaşamadığımı bilmiyorum
Oy maşallah kuzucuga Tombik bi bebek olacak demekki.çatı muayenesi yaptı mı pekiKızlar kontrol günümüzdü 35+3 48 cm boy 3 kilo olmuş çok tombiş bir kızım olacak kilolu doğacak nasıl doguracam diye korkmaya başladım
Ben boğa burcuyum cnm. Eşim de öyle :) ben de akreplerle iyi anlaşırım mesela, en iyi 2 arkadaşım akrep tesadüfen :)Canım senin burç ne? Teraziler iyiyizdir hemen hemen herkesle anlaşabilirim ben
Canım benim arkdşlarım çok memnun, bana da kuzenim verdi onlarınkini, kesin kullanıcağımız bişiymişkızlar, bebek için yan yatış yastığı aldınız mı, ben almadım ama yorumlara bakınca acaba alsam mı diye aklım karıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?