2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayrıca bebek bedava dıye gel anasının agzına s.ç demıyorum ya adama ay aybılmıyorum dısımı sıkıp 2 hafta beklemek ıstedıgım ama durup durup ıcımı kemırecekse bu dusunce dıyorum

Canim benimde dunden beri basim donuyor yataktan kalkamaz oldum midem bulaniyor yediyimi cikariyorum cok kotuyum cokkk

Cnm tabi sen bilirsin ama hamileligin ilerledeginde o sekilde tavirlari zoruna gitmesin

Cnn o hap var dönmesi uyku yapiyo sen vajinal kullan fitil gibi cnm o zaman daha rahat olur cnm

canım bak hepsini ayrı ayrı düşünme. o kistse senin beta hgc ne? ayrıca kötümser bir dr ancak ona kist yazardıD: eğer bu kistse neden bunun için tedavi uygulamadı. bence sen iki akşam da bir haftaya kadar kan testi yap. ve hiç dr gitmemiş gibi normal bir dr git. ilk defa kontrole gidiyormuş gibi. hikayeni falan da anlatma bakalım ne dicek... eğer gerçelten gebelik devaö edicekse boşuna yıpratmış olursun. hadi biz de karamsar düşünelim bebek gelişmedi diyelim. canım sen sağlıklı olcaksın ki ikinci kez tekrar hamile kalasın. bunu bir biz yaşamıyoruz. seni çok iyi anlıyorum 12 haftlaık kayıp 3 tüp bebek yıpratıcı ama annesin canım sonuçta öyle değil mi? bakmak ta olduğun bir evladın var. cidden bu kadar yıpratma kendini. dr zaten sana hiç birşey söylememiş. ne iyi demiş ne yok demiş saçmalamış. o yüzden onun dediklerini unut. olumsuz birşey de dememiş zaten. bildiğin ben anlamadım sen haftaya gel demiş. üzme kendini ve kafanı karıştırma canım daha fazla istanbulda gani dr var git herhangi birine mutlaka hepsi anlıcaktır. sonuçta riskli bir gebelik değil sadece bu gebeliği başlangıç evresi ve biz biraz acele ediyorz...

Cnm tabi sen bilirsin ama hamileligin ilerledeginde o sekilde tavirlari zoruna gitmesin
daha once gıden kısılerle konustum bır kac kısının oradan aglayarak bıle cıktıgı olmus :)
ya gulsemmı aglasammı bılemedım fotoglarında oyle cıcı gozukuyordukı bı gıttım kolları dogmelı yaslı bır adam gıbı degıl ergenlık krızınde gıbıydı
pekı baska dr gecsem suanda hıc bı yere gıtmıyeyım mı ? beklıyeyım mı ?
ha buarada daha sonradan davranısları normallesıyormus ıste hosgeldınız bılmem ne aılesı dıye karsılıyormus kapıda ama

Doktoru bır gorsen varya ay anlatamam sana ya yanı bırde gun ıcınde bebegı dusurdum zannetmem ayrı bı komedı.
ben ne yapayım bılemıyorum kan testımı yaptırayım baska bır doktoramı gıdeyım. bugun kan testını tekrarlıyabılırım aslında hastaneye gıdıcem ama aynı hastanede baska bı dr gıtmem belkı bu adama devam ederım sonradan ama ay bılmıyorum
bugun 2500 uzerınde cıkması lazım sanırım cunku anca aksam ayapıcam testı. aslıdna o gun rahatlamıstım ama bugun verdıgı kagıtlara bakınca keseyı mınıcık gordum 3 mm kese cok fazla kucuk haftaya gore
senın mesela 3 mm ama karından bakılmıstı dımı?
benım vajınal buarada rahım duvarı da ıncelmıs mı dıye korkuyorum valla.
doktor bıde progestana cok guvenmıyor galıba yanı bu dırek alakalı degıl dıyor.

Ben ordan ciktim direk simdiki druma gittim o dr a kurtaj bile olmadim hamile insan degisik oluyo cok sacma seyleri merak ediyosun sorabilmelisin

Ben ordan ciktim direk simdiki druma gittim o dr a kurtaj bile olmadim hamile insan degisik oluyo cok sacma seyleri merak ediyosun sorabilmelisin
banada baska bır dr gıt dıyorsun
ama ben fena bırıyım
bırazdan dr arıcam sayenızde uyuyamıyorum kese gordunuzmu gormedınızmı dıcem acsın baksın ekranlarını
ıkı laf carpmadan dr degıstırmem

En guzelini yaparsin baskalarina da ole yapamasin yani kese gibi bise ne demek yani bilmiyo mu dr

Çok şükür duyduk kalp atışlarını bebeklerin ama karından değil vajinal. 6+1 de karından duymuştuk şimdi ancak vajinal duyabildik 6+4 bugun. şimdide buna kafayı taktım. Cumartesi günü yine kontrol var.

hayır canım benim de vajinal dı ve bende de görürken zorlandı. baka baktı yani... bence geç döllenme canım. geçen arkdaşlar görüştüm kızın kı 8. haftada gözükmüş karından geö döllenmeymiş

cnm sen doktoru degistir ben oglumda yasadim ayni seyi doktor beni zivanadan cikardi alttan muayenesi ustten muayenesi deli oldum o tavirda doktorla 9 ay gecmez benim doktorum ayni hastanede acilde denk gelmiştim allah bin kere razi olsun hosgorulu aciklayici ve sakin 40 +3 tede onun yonlendirmesiyle normal dogum yaptim doktor cok onemli yani

Benim gibi kalp atisini 2. De vajinal olarak duyan var mı arkadaşlar????

Bende gec dollenme oldugunu dussunuyorum bu durumda bızım haftamız mı degısecek ?
Mesela bazı arkadasların ılerıymıs onların haftaları degısmıs nasıl olacak bılmıyorum.

Ayrıca mıdem bulanmıyor arada bulanacak gıbı oluyor cok ayakta kaldıgımda hamıle oldugumu hatırlayacak agrılarım oluyor tıksınmıyorum asermıyorum gayet normal yeme ıcme durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…