2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merhabalar kızlar, 5 +4 günlük hamileyim. doktor hala net birsey diyemem diyo. vajinl ultrason ile baktırmadım. normalde de görunmedi. 2 hafta sonra gel dedi. 2 hfta cok deilmi.

merhabalar kızlar, 5 +4 günlük hamileyim. doktor hala net birsey diyemem diyo. vajinl ultrason ile baktırmadım. normalde de görunmedi. 2 hafta sonra gel dedi. 2 hfta cok deilmi.
beta hcg kac ?

buarada kızlar beyaz akıntım oluyor arada ama ıdrar tahlılım cıkmıs sadece yassı epitel azıcık yuksek ama kültür sonucum henuz cıkmamıs

beta hcg kac ?

buarada kızlar beyaz akıntım oluyor arada ama ıdrar tahlılım cıkmıs sadece yassı epitel azıcık yuksek ama kültür sonucum henuz cıkmamıs
gecen hafta carsamba baktırdım 881 cıktı. tekrar kan da istemedi. ben basaka bır doktora gıdıp kan mı versem

Buarada kızlar
Evde temizlik yapmıyorum , evi anca topluyorum yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum ancak o kadar.
İşte supurme sılme fılan yok . İlişkiyede girmiyoruz

Rahibe hayatına geçiş yaptım anlayacağınız.

gecen hafta carsamba baktırdım 881 cıktı. tekrar kan da istemedi. ben basaka bır doktora gıdıp kan mı versem
Valla aynı durumdayız sanırım sizden ıkı gun buyuguz 5+4 dr gıttım vajınal bakıyormus o yuzden hıc karından denemedı bıle kese gormus ama sanırım hem kucuk hemde ıcınde bısı gormemıs o gun beta tekrarlandı cuma gunu 880 olması gerekıyordu buna gore 12 saat sonra yanı tekrarlandı 1112 cıktı progesteron baktı bıde ama sanırım ben bu aksam nobetcı dr beta yaptırıcam bırde bakarsa eger usg karından baksın

Bana da 4+3 te doktor kese var bebek yok dedi. Nasıl moralim bozuldu. Ama Rabbim çok büyük. Şimdi iki kese iki bebek. İnsallah sende görüp duyacaksın bebeğini. Haftaya güzel haberler ver bize ins :)
cnm tebrikler..nasıl bir dr mus ya tek kese goruyor daha sonra 2 kese goreebiliyor bunlar

Bizde bugün pıt pıt ve kendisini gördük şükür karın dan zaaten koku ve bulantilarda yoğunlaştı dün az yoruldum rahim ici kanama olmuş yat yat dedi mavi_pembe benimde 4.haftada 4600 felan çıktı tek ve banada beslenme ile liste verdi ve rutin bi dünya tahlih haftaya vercem bu hastanede yokmuş baska yer dedi oraya ama haftaya gitcem bugun zaatenn yoruldun git istirahst et dedi bu arada 7 haftalik miş

Cnn ben ilk kani salı verdim244 çıktı persembe 505 bide bugün versim saat 1 den sonra çıkacak inslahhh güzel artmıştır cuma gunude doktora gididecm

Cnn ben ilk kani salı verdim244 çıktı persembe 505 bide bugün versim saat 1 den sonra çıkacak inslahhh güzel artmıştır cuma gunude doktora gididecm
hadı ınsallah canım bende aksama kan verıcem
senın 2000 cıvarı benımde 2224 cıvarı cıkmalı

CuteMom benim gittiğim ve keseme boş diyen doktor da alanında tanınmış, tercih edilen isimlerden biri. Bana neler yaşattığını eski mesajlardan az çok anlamışsındır. Seninkinin de ondan aşağı kalır yanı yok. Hamile bir kadına bu şekilde konuşmanın hiçbir mantığı, vicdani yönü yok. Senin değerin, dolayısıyla kesen henüz küçük. Görülememesi normal. Kaldı ki görmüş ama kese demeye dili varmamış resmen. Ben de ultrason çıktısını buraya da eklemiştim. Yok dediği yolk kesesi de, hemen altındaki embriyo da belliydi. Ben hiçbir tıp bilgim olmadığı halde görüp şüpheye düştüm ama hanımefendi gayet kendinden emin bir şekilde büyük ihtimal boş gebelik diyebildi. Daha ilk randevuda bunu yapan insan doğuma kadar ne olumsuzluklar çıkarır allah bilir. Ben şahsen daha az ünlü ama pozitif bir doktor tercih edicem

Bu arada son gittiğim doktora sonuç göstermeye gittim. Kalp atışına ne zaman geliyim dedim. Sen cuma günü 6+1din iki hafta sonra kesin duyarız dedi. Adam günüme kadar aklında tutmuş.

Bana lütfedip bişey bile söylemedi, zaten yuzunden o kadar nemrut oldugu bellıydı kı soramadım da. O degerde keseyı gormus olmasına kendı sınırı bozuldu galıba dedıgın gıbı kı dılı varmadı.
Ben suanda 2 hafta gıtmıyım dıyorum bu hafta gıtsem kalp atısı duyulurmu bılmıyorum e bende anca cumartesı gıdebılıyorum sonra bekle dıcek yıne . En azından bu sekılde beklerım daha ıyı dıyorum ama bakalım durabılecekmıyım .
Senın yasadıkalrını okudum kadın dr sırf trıplerı yuzunden gıtmıyordum ancak erkek doktorda sanırım bı havası var bılmıyorum cok buyuk bı hayal kırıklıgı bana yasattıgı

hadı ınsallah canım bende aksama kan verıcem
senın 2000 cıvarı benımde 2224 cıvarı cıkmalı
Aynen öyle cnm insalhh herşey yolundadır benim anlamadığım ben şimdi 5+3 haftaligim 4 haftalık.olanların nasıl 4000 felan ciiyo bende sorun.mi var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…