- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
İnşallah öyledir cnm iki gündür kanamam vardı bir telaş sorma.Merhaba
Zaten hafta hala kucuk ılkınde karından duymus olmanız sıkısık olmanızla alakalı olabılır bence
Bana tsh rubelle, cvm , kan , idrar beta ve progesteron testleri yapıldı canımMrb arkadaslar ben aralık 27son adetti 26ocak olmadım pazartesi kalp atışı duymadık kese var sağlıklı bi kese de bebek nerde bide yanlız folik asitmi kullanıyorsunuz dr gebelik tahlili disinda başka tahlil yaptırdımi bende de bulanti yok uyuyorum yorgunum açlık aserme var ama kalp atışını duymadim huzursuzum bir badka dr gitmelimiyim
Merhaba canımCutemom naber?
Eylül anneleri grubuna yazmışsın b-hcg az yükseldi diye, son durum ne merak ettim
Öpüyorum
Bende istanbulda oturuyorum neresindesiniz siz?İst da oturan anne adaylari kimler ?
İstanbullu oldukca azız valla bu sene konya ve antep bır araya gelmıiş gibi :)Ben istanbuldayım canım
Evet degerın normalImi gun once 110 olan kan degerim dun 224 olmustu normal mi kizlar. Adetimi bi gun gecerek
Bu bahsettıgınız kıst nedır kızlar nerede bu kıst kesenın yakınlarındamı ? bende raporda intrauterıne düzensiz sinirli 3 mm anekoik gorunum gibi bişey yazıyor doktor hiç bişey acıklamadı.ruza bak seninle aynı çıktık canım merak etme ben de hatta 5 cm çaplı sıvı dolu kistte çıktı bakalım ne olacak
Ah ah bende debende hiç bulantı yok canım
bikini olarak soruyrosan canım jilete döndüm valla :) doktor bana cok kastırıyorsan yapma dedikızlar.. bir sey sorabilir miyim size.. hamilelikte, özellikle başlarda ağda işlerini nasıl hallediyorsunuz... :) ayıp olmamıştır inşallah ama mikrop kapma enfeksiyon kapma vb. risklerinden dolayı korktum da özellikle hassas bölge için.. size sorayım dedim özellikle deneyimli anneler bilir diye :)
Allah kavustursun canım bende kayınvalıdemı yolculadım dun memlekete gıttı oradan kafıle ıle yarın aksam yola cıkacaklarİyi akşamlar arkadaşlarr
Bugun babami umre ziyareti icin yolcu ettik rabbim arzu eden herkese nasip etsin ins...
Yogun bi haftayi geride biraktik cok skr simdi dinlenmeye aliyorum kendimi
ruza bak bu da raporu. Fetal node bebekbolusumu imiş :) inşallah su kistte kaybolur
aynı doktoramı gittik diye düşünür oldum valla.İyi yapıyosun canım. Kesinlikle ben de öyle yapıcam. Doktor da olsa onlar da insan. Al işte içi dolu turşucuk olan keseyi bomboş olarak görebiliyorlar:)) özrllikle olumsuz bir durumda mutlaka başka bir doktora danışmak lazım. Bugün gittiğim doktoru çok beğendim ama ücreti biraz fazla geldi. İlk hamileliği öğrendiğim doktor beye devam edicem, buna da arada uğrarım:))
Gözün aydın canımMarV-el Bebeğin ve kesenin günü biraz ilerideymiş. Doktor buna göre hesaplıyalım dedi. Tarihi 4.10.2016 olarak günceller misin?
bende bugun gıdıcem tsh ıcın canım unuttugunda ıkı doz ıcmelısınGünaydın hanımlar..
Günaydın derken yeni uyanmadık ancak yazıyorum. 10.30 da uyandım. Kahvaltı yaptık. Sofrayı topladım yine uykum geldi.
Çok miskinim. Dünya kadar isim var. Uyumak istemiyorum artık.
Bir de tiroit ilacını almayı unuttum acıkınca alsam olur mu ki..
Bende aynı hapı oglumda kullandım , gebelıkte olusuyor dogum sonrası benımkı normale donuyor dogumdan sonra baktırmalısın sende.Canım euthyrox diye bir ilaç. Hamilelik tahlillerinde öğrendik. Aslında normal değerler içinde benimki. 2.7 cikmis da doktor 2 ila 2.5 arasında olmasını öngörüyoruz hamilelikte dediği için başladık.25 mg. Kullanıyorum zaten düşük Doz. Öncesinde yoktu böyle bir problemim. Hipotiroid olup olmadığını bilmiyorum. Açıkçası çok bilgim de yok. Doktor başla dedi başladım. Senin nasıl?
Merhaba alesta hayırlı olsun . acıbademde hangı dr gıdıyorsun acaba ? Bu tup sonrası ılk kontrolmu olacak oradamı devam edeceksın?Arkadaşlar merhaba.benim de son adet tarihim 28 aralık.18 ocakta çift embriyo transferi yapıldı Acıbadem Maslak Hastanesinde.4 şubat 'ta keseleri gördük.10 şubat'ta kalp atışlarını duyduk ama dün gece kanamam oldu birden.ne çok açık ne de çok koyu renk.apar topar bulunduğumuz yerde hastaneye gittik.çok şükür ikisinin de kalbi atıyordu.bir daha kanamam olmadı.ancak wc ye gittikçe,koyu sıvı şeklinde sildikçe geliyor.progestan,kan sulandırıcı kullanıyorum.pazartesi Acıbadem'de randevum var.çok endişeliyim,daha önce bu durumu yaşayanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Domuz gıbı olmak hıc hosuma gıtmıyor ıkı mıdemız bulansaydı ıyıydı valla sekerımKızlar saaT farkInsan dolayı pek aktif olamıyorum. Hem de kafam çok karışıyor. Ben şuan 5+5 im. Hiç bir belirti yok. Karın ağrımda gitti. Eskisi gibide değil göğüs ağrılarım. Sadece hapşururken kasıklarım kasıkıyor bir de fazla ayakta durunca... Sanırım belirtiler için dHa erken...
Lıste hıc okunaklı degıl canım yakından cekermısın bende bakmak ıstıyorum.Doktorum bu listeyi verdi bana aysglhkn
kızlar netten arastırabılırsınız kucuk balıklarda cıva olmuyor o yuzden ne sımdı nede sonra buyuk asagıda yuzen balıklardan tuketmek faydalı degıl cocuklarımızadda yedırmemlıyız yanı.Canim bana dün doktorum balığı 15günden daha erken yeme dedi Türkiyedeki balıklarda çok civa var dedi oyüzden 15günde bir ye dedi
Ya kizlar ben progestoron iciyorum gunde 3 kez 100 luk coraspin iciyorum ama bu sabah ictim ise geldim heryer donuyo bu hapin etkisi mi hamilelikten anlamadim ama midem de iyi degil
MarV-el benide listeye ekler misin ilk gebeligim igdirda yasiyorum 24 yasimdayim calisiyorum hemsireyim
İkizde olabilir madem maşallahmerhaba kızlar bende geçen hafta 4+5 te muayne oldum kesem göründü. 5mm. Aynı gün kan beta hcg 4.498 çıktı. Sizde bu kadar yüksek değeri çıkan varmı?
Cnm aynı durum bende de var benim tup bebek değil ama progestan kan sulandirici iğne ve coraspin kullanıyorum. Sen de son durum nedir?Sağol canım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi.benim sonradan kahverengiye dönerek geçti kanamam çok şükür. İstirahate devam.histereskopi olmuştum transferden önce onunla bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum. Sana da çok geçmiş olsun.
Bana da 4+3 te doktor kese var bebek yok dedi. Nasıl moralim bozuldu. Ama Rabbim çok büyük. Şimdi iki kese iki bebek. İnsallah sende görüp duyacaksın bebeğini. Haftaya güzel haberler ver bize ins :)Kızlar doktoru aradım
doktor sezeryandaymıs. Hemsıresı ıle gorustum ekrandan baktılar. Sızın kese gorunmus ancak ıcınde fetus gozukmemıs dedı. sonra ben kıza ıste dr cok sert degılmı benı hatırladınızmı dedım hatırlamadım dedı ( ay ne sılık bı ınsanım ) Ama dedı cok ıyı bı dr bırakmanızı onermıyorum dedım paylasmanızı ıstemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor o dedıkı 12 haftaya kadar bu sekılde doktorumuz malesef rısklı gebelık uzmanı oldugu ıcın sanırım gozden bısey kacırmak ıstemıyor dedı
sonuc olarak ıcınde bebegı gormemesı cok sıkıntı degıl gıbı geldı 5+4 gore cumartesıye bı daha randevu alayım bakalım ne olacak bu sefer randevuya yengemle gıdıcem
ama yat hep suanda kesılmıs olmasına aldırıs etme dınlen hem ıkız gebelık teklerle aynı gıtmek zorunda olmuyor calısmıyorsun dımı ? ıgnemı kullanıyorsun hap mı?İnşallah öyledir cnm iki gündür kanamam vardı bir telaş sorma.
Benim ikiz 4+1 de tek kese göründü 6mm. 6+1 de cuma günü iki kese görüldü ve kalp atışlarını duyduk. İki gundur de önce pembe sonra kahverengi kanama akıntı ile devam etti. Bugün iyi çok şükür. Sıkma canını doktor değiştirmekte fayda var canim. İnşallah sen de duyarsın kalp atisini
Sımdı ben bu haftada gıtmek ıstmeıyorum ınankı ya 2 hafta sonra gıdeyım ben bence bu hafta 6+4 olacak sonraki hafta 7+4Bana da 4+3 te doktor kese var bebek yok dedi. Nasıl moralim bozuldu. Ama Rabbim çok büyük. Şimdi iki kese iki bebek. İnsallah sende görüp duyacaksın bebeğini. Haftaya güzel haberler ver bize ins :)
Çalışıyorum cnm haftasonu yattım hep öğretmenim okuldan sonra da yatıyorum hep. Kan sulandırıcı igne kullaniyorum doktor 1 gun vur bir gün vurma dedi. Progestan hap ve coraspin kullanıyorum.ama yat hep suanda kesılmıs olmasına aldırıs etme dınlen hem ıkız gebelık teklerle aynı gıtmek zorunda olmuyor calısmıyorsun dımı ? ıgnemı kullanıyorsun hap mı?
baurada bende dr gızlı progesteron mu alsam napsam?
Şuanda işe mi gittin ? Bence gitmemelisin kesinlikle rapor vermedimi sana ne öğretmenisinÇalışıyorum cnm haftasonu yattım hep öğretmenim okuldan sonra da yatıyorum hep. Kan sulandırıcı igne kullaniyorum doktor 1 gun vur bir gün vurma dedi. Progestan hap ve coraspin kullanıyorum.
Benim bugün 6+4 cnm duyduk kalp atışı. Ben sabirsizim sen sabredebiliyorsan haftaya git cnm :)
Oturuyorum okulda da cnm şükür iyiyim. Rapor vermedi. Olabilir alış bunlara dedi doktor :) sınıf.Şuanda işe mi gittin ? Bence gitmemelisin kesinlikle rapor vermedimi sana ne öğretmenisin
Ay evet banada oyle dıyor erken ogrenmıssın yahu dedım adet olmadım test yaptım ınsanlar boyle ogrenmıyormu dıyorum yok bıze anca 2 hafta sonra basvuruyorlar kıst tır gecıkmıstır dıyolar dedı. bende dedımkı bence bılıyorlar ama gec gelıyorlar stres olmamak ıcın . yanı butun hersey adet olmaz ve ogrenır duzensızlıgı yoksa neden kıst fılan dıye dusunsunkı doktor degıl mı?CuteMom canım beni anlattın sanki. İlk gittiğimde 4+6'da doktor ultrasonda baktı. Nasıl öğrendiniz hamile olduğunu dedi idrar testinde dedim. Himm bi bakalım biz onlara hiç güvenmiyoruz dedi. Üstten baktı keseyi gördü. Evet kese gibi bişey görünüyor ama olmaya da bilir kistik bir oluşum da olabilir dedi. Kan testinde yüksek çıkmadığı sürece gebe olmuş sayılmazsınız falan ne kadar olumsuzluk varsa doktor hepsini söyledi. E ben de var mi yok mu öğrenmek için geldim zaten dedim. Öyle gicikti ki sinir etti beni. İlk haftalarda hepsi böyle herhalde doktorların.
Evet canım 6+1 de yolk sac var ama fetus yok demişti. Bu çarşamba gideceğim. 7+1 olacak. Umarım görünür. Oğlumu 8. Haftada görmüşüz o yüzden sıkıntı yapmıyorum kendime. 8 e kadar yolu var.Ay evet banada oyle dıyor erken ogrenmıssın yahu dedım adet olmadım test yaptım ınsanlar boyle ogrenmıyormu dıyorum yok bıze anca 2 hafta sonra basvuruyorlar kıst tır gecıkmıstır dıyolar dedı. bende dedımkı bence bılıyorlar ama gec gelıyorlar stres olmamak ıcın . yanı butun hersey adet olmaz ve ogrenır duzensızlıgı yoksa neden kıst fılan dıye dusunsunkı doktor degıl mı?
senınde fetus gozukmemıs sanırım kacıncı haftada gıdeceksın kacta gıdılmıstı gorulmemıstı bugun 5+6 'dayım
Yinede doktoruna zor cnm çünkü baya baş dönmesi felan yapiyo uykuCnm benm suan dusuk riskim yok bi bos gebeligim var o yuzden kullaniyorum yani vajinal kullanmam olmaz
Aynen bende öyle 5 ocaklılar da var bir gariplik hadi bakalım:) evet yani bebek 4 haftalıkken 3 haftalık oluyor. Çünkü sen aralık 19 yumurtlamamışta 22 23 vs yumurtlamış oluyorsun.. 22 desek biz ona önüne 15 gğn ekle adet tarihini buluyorsun falan:))Bende gec dollenme oldugunu dussunuyorum bu durumda bızım haftamız mı degısecek ?
Mesela bazı arkadasların ılerıymıs onların haftaları degısmıs nasıl olacak bılmıyorum.
Ayrıca mıdem bulanmıyor arada bulanacak gıbı oluyor cok ayakta kaldıgımda hamıle oldugumu hatırlayacak agrılarım oluyor tıksınmıyorum asermıyorum gayet normal yeme ıcme durumum
İşte bu yapılan hesabı hıc anlamıyorum bu durumda benım adetım 5 şubatta mı gecmıs oluyorAynen bende öyle 5 ocaklılar da var bir gariplik hadi bakalım:) evet yani bebek 4 haftalıkken 3 haftalık oluyor. Çünkü sen aralık 19 yumurtlamamışta 22 23 vs yumurtlamış oluyorsun.. 22 desek biz ona önüne 15 gğn ekle adet tarihini buluyorsun falan:))
Cumartesi gunu kontrolum var cnm dewam ederse sorarim o zamn insallah keseyi gorurumYinede doktoruna zor cnm çünkü baya baş dönmesi felan yapiyo uyku
Kizlar benm son adet tarihim 16 ocak benm hesabima gore 4+2deyim dogrumu hesapliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?