2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba
Zaten hafta hala kucuk ılkınde karından duymus olmanız sıkısık olmanızla alakalı olabılır bence
İnşallah öyledir cnm iki gündür kanamam vardı bir telaş sorma.
Benim ikiz 4+1 de tek kese göründü 6mm. 6+1 de cuma günü iki kese görüldü ve kalp atışlarını duyduk. İki gundur de önce pembe sonra kahverengi kanama akıntı ile devam etti. Bugün iyi çok şükür. Sıkma canını doktor değiştirmekte fayda var canim. İnşallah sen de duyarsın kalp atisini

Bana tsh rubelle, cvm , kan , idrar beta ve progesteron testleri yapıldı canım
Cutemom naber?
Eylül anneleri grubuna yazmışsın b-hcg az yükseldi diye, son durum ne merak ettim
Öpüyorum
Merhaba canım
valal benım durumum hala karısık karısık devam eıdyor beta hcg artık duzenlı artıyor ama dr o kadar cıns kı keseyı gordumu gormedımı ben bıle bılmıyorum .

İst da oturan anne adaylari kimler ?
Bende istanbulda oturuyorum neresindesiniz siz?
Ben istanbuldayım canım
İstanbullu oldukca azız valla bu sene konya ve antep bır araya gelmıiş gibi :)
Imi gun once 110 olan kan degerim dun 224 olmustu normal mi kizlar. Adetimi bi gun gecerek
Evet degerın normal
ruza bak seninle aynı çıktık canım merak etme ben de hatta 5 cm çaplı sıvı dolu kistte çıktı bakalım ne olacak
Bu bahsettıgınız kıst nedır kızlar nerede bu kıst kesenın yakınlarındamı ? bende raporda intrauterıne düzensiz sinirli 3 mm anekoik gorunum gibi bişey yazıyor doktor hiç bişey acıklamadı.
bende hiç bulantı yok canım
Ah ah bende de

bikini olarak soruyrosan canım jilete döndüm valla :) doktor bana cok kastırıyorsan yapma dedi

İyi akşamlar arkadaşlarr
Bugun babami umre ziyareti icin yolcu ettik rabbim arzu eden herkese nasip etsin ins...
Yogun bi haftayi geride biraktik cok skr simdi dinlenmeye aliyorum kendimi
Allah kavustursun canım bende kayınvalıdemı yolculadım dun memlekete gıttı oradan kafıle ıle yarın aksam yola cıkacaklar

ruza bak bu da raporu. Fetal node bebekbolusumu imiş :) inşallah su kistte kaybolur

aynı doktoramı gittik diye düşünür oldum valla.

MarV-el Bebeğin ve kesenin günü biraz ilerideymiş. Doktor buna göre hesaplıyalım dedi. Tarihi 4.10.2016 olarak günceller misin?
Gözün aydın canım
bende bugun gıdıcem tsh ıcın canım unuttugunda ıkı doz ıcmelısın
Bende aynı hapı oglumda kullandım , gebelıkte olusuyor dogum sonrası benımkı normale donuyor dogumdan sonra baktırmalısın sende.
Merhaba alesta hayırlı olsun . acıbademde hangı dr gıdıyorsun acaba ? Bu tup sonrası ılk kontrolmu olacak oradamı devam edeceksın?

Domuz gıbı olmak hıc hosuma gıtmıyor ıkı mıdemız bulansaydı ıyıydı valla sekerım
Doktorum bu listeyi verdi bana aysglhkn
Lıste hıc okunaklı degıl canım yakından cekermısın bende bakmak ıstıyorum.
Canim bana dün doktorum balığı 15günden daha erken yeme dedi Türkiyedeki balıklarda çok civa var dedi oyüzden 15günde bir ye dedi
kızlar netten arastırabılırsınız kucuk balıklarda cıva olmuyor o yuzden ne sımdı nede sonra buyuk asagıda yuzen balıklardan tuketmek faydalı degıl cocuklarımızadda yedırmemlıyız yanı.

progesteron uyku yapıyor canım .

merhaba kızlar bende geçen hafta 4+5 te muayne oldum kesem göründü. 5mm. Aynı gün kan beta hcg 4.498 çıktı. Sizde bu kadar yüksek değeri çıkan varmı?
İkizde olabilir madem maşallah

Cnm aynı durum bende de var benim tup bebek değil ama progestan kan sulandirici iğne ve coraspin kullanıyorum. Sen de son durum nedir?

Kızlar doktoru aradım
doktor sezeryandaymıs. Hemsıresı ıle gorustum ekrandan baktılar. Sızın kese gorunmus ancak ıcınde fetus gozukmemıs dedı. sonra ben kıza ıste dr cok sert degılmı benı hatırladınızmı dedım hatırlamadım dedı ( ay ne sılık bı ınsanım ) Ama dedı cok ıyı bı dr bırakmanızı onermıyorum dedım paylasmanızı ıstemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor o dedıkı 12 haftaya kadar bu sekılde doktorumuz malesef rısklı gebelık uzmanı oldugu ıcın sanırım gozden bısey kacırmak ıstemıyor dedı
sonuc olarak ıcınde bebegı gormemesı cok sıkıntı degıl gıbı geldı 5+4 gore cumartesıye bı daha randevu alayım bakalım ne olacak bu sefer randevuya yengemle gıdıcem

Bana da 4+3 te doktor kese var bebek yok dedi. Nasıl moralim bozuldu. Ama Rabbim çok büyük. Şimdi iki kese iki bebek. İnsallah sende görüp duyacaksın bebeğini. Haftaya güzel haberler ver bize ins :)

ama yat hep suanda kesılmıs olmasına aldırıs etme dınlen hem ıkız gebelık teklerle aynı gıtmek zorunda olmuyor calısmıyorsun dımı ? ıgnemı kullanıyorsun hap mı?
baurada bende dr gızlı progesteron mu alsam napsam?

Bana da 4+3 te doktor kese var bebek yok dedi. Nasıl moralim bozuldu. Ama Rabbim çok büyük. Şimdi iki kese iki bebek. İnsallah sende görüp duyacaksın bebeğini. Haftaya güzel haberler ver bize ins :)
Sımdı ben bu haftada gıtmek ıstmeıyorum ınankı ya 2 hafta sonra gıdeyım ben bence bu hafta 6+4 olacak sonraki hafta 7+4

Çalışıyorum cnm haftasonu yattım hep öğretmenim okuldan sonra da yatıyorum hep. Kan sulandırıcı igne kullaniyorum doktor 1 gun vur bir gün vurma dedi. Progestan hap ve coraspin kullanıyorum.
Benim bugün 6+4 cnm duyduk kalp atışı. Ben sabirsizim sen sabredebiliyorsan haftaya git cnm :)

Şuanda işe mi gittin ? Bence gitmemelisin kesinlikle rapor vermedimi sana ne öğretmenisin

CuteMom canım beni anlattın sanki. İlk gittiğimde 4+6'da doktor ultrasonda baktı. Nasıl öğrendiniz hamile olduğunu dedi idrar testinde dedim. Himm bi bakalım biz onlara hiç güvenmiyoruz dedi. Üstten baktı keseyi gördü. Evet kese gibi bişey görünüyor ama olmaya da bilir kistik bir oluşum da olabilir dedi. Kan testinde yüksek çıkmadığı sürece gebe olmuş sayılmazsınız falan ne kadar olumsuzluk varsa doktor hepsini söyledi. E ben de var mi yok mu öğrenmek için geldim zaten dedim. Öyle gicikti ki sinir etti beni. İlk haftalarda hepsi böyle herhalde doktorların.

Ay evet banada oyle dıyor erken ogrenmıssın yahu dedım adet olmadım test yaptım ınsanlar boyle ogrenmıyormu dıyorum yok bıze anca 2 hafta sonra basvuruyorlar kıst tır gecıkmıstır dıyolar dedı. bende dedımkı bence bılıyorlar ama gec gelıyorlar stres olmamak ıcın . yanı butun hersey adet olmaz ve ogrenır duzensızlıgı yoksa neden kıst fılan dıye dusunsunkı doktor degıl mı?
senınde fetus gozukmemıs sanırım kacıncı haftada gıdeceksın kacta gıdılmıstı gorulmemıstı bugun 5+6 'dayım

Evet canım 6+1 de yolk sac var ama fetus yok demişti. Bu çarşamba gideceğim. 7+1 olacak. Umarım görünür. Oğlumu 8. Haftada görmüşüz o yüzden sıkıntı yapmıyorum kendime. 8 e kadar yolu var.

Artışın güzel sıkıntı yapma kendine. Pozitif bir doktorla görüşürsen daha rahat keyifli bir hamilelik geçirirsin. Çünkü annenin psikolojisi de çok önemli.

Aynen bende öyle 5 ocaklılar da var bir gariplik hadi bakalım:) evet yani bebek 4 haftalıkken 3 haftalık oluyor. Çünkü sen aralık 19 yumurtlamamışta 22 23 vs yumurtlamış oluyorsun.. 22 desek biz ona önüne 15 gğn ekle adet tarihini buluyorsun falan:))

İşte bu yapılan hesabı hıc anlamıyorum bu durumda benım adetım 5 şubatta mı gecmıs oluyor e haftalarımız gerılemesın ama ne guzel gun be gun selametteyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…