- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
Adam açık açık söylemiş negatif bir insanım, herşeyin kötüsünü düşünürüm diye. Benim doktor bebeği gösterirken kalp atışını da gösterdi. Daha çok küçük annesi, kalbi yeni atmaya başlamış, o yüzden çok yavaş atıyor. İleriki haftalarda senin bebeğinin kalbi atmaya başladığında bu adam muhtemelen aynı olayı bebeğin kalbi yavaş atıyo, düşük tehliken var diyebilecek üzerine de ekleyecek ee ne de olsa bütün hamilelikler doğumla sonuçlanmıyor. İnsanı kanser eder 9 ayda. Doktorunu değiştirmeyeceksen bile bence duyduğun olumsuz bir şeyde hemen korkuya kapılma, çünkü adam olumsuzluktan besleniyor. Onu böyle bilip kabul etmen gerekiyorBana lütfedip bişey bile söylemedi, zaten yuzunden o kadar nemrut oldugu bellıydı kı soramadım da. O degerde keseyı gormus olmasına kendı sınırı bozuldu galıba dedıgın gıbı kı dılı varmadı.
Ben suanda 2 hafta gıtmıyım dıyorum bu hafta gıtsem kalp atısı duyulurmu bılmıyorum e bende anca cumartesı gıdebılıyorum sonra bekle dıcek yıne . En azından bu sekılde beklerım daha ıyı dıyorum ama bakalım durabılecekmıyım .
Senın yasadıkalrını okudum kadın dr sırf trıplerı yuzunden gıtmıyordum ancak erkek doktorda sanırım bı havası var bılmıyorum cok buyuk bı hayal kırıklıgı bana yasattıgı
Amin insalhhh cnm bnmBenm 3ay once bos gebelikten dolayi kurtaj oldum insallah rabbim kimseye yasatmasin zor bisey
Yok herkesın hem bunyesı hemde gebelık olusma suresı fılan cok fark edıyor doktorum bana degerın kac oldugu degıl nasıl ılerledıgı bızı ılgılendırır demıstı mesela.Aynen öyle cnm insalhh herşey yolundadır benim anlamadığım ben şimdi 5+3 haftaligim 4 haftalık.olanların nasıl 4000 felan ciiyo bende sorun.mi var diye düşünüyorum
Muhtemelen o yuzden gıdısı ertelemek ıstıyorumAdam açık açık söylemiş negatif bir insanım, herşeyin kötüsünü düşünürüm diye. Benim doktor bebeği gösterirken kalp atışını da gösterdi. Daha çok küçük annesi, kalbi yeni atmaya başlamış, o yüzden çok yavaş atıyor. İleriki haftalarda senin bebeğinin kalbi atmaya başladığında bu adam muhtemelen aynı olayı bebeğin kalbi yavaş atıyo, düşük tehliken var diyebilecek üzerine de ekleyecek ee ne de olsa bütün hamilelikler doğumla sonuçlanmıyor. İnsanı kanser eder 9 ayda. Doktorunu değiştirmeyeceksen bile bence duyduğun olumsuz bir şeyde hemen korkuya kapılma, çünkü adam olumsuzluktan besleniyor. Onu böyle bilip kabul etmen gerekiyor
Değerin bin ikibin yada dörtbin çıkmasının bir önemi yok. Önemli olan düzenli artış. Merak etmeAynen öyle cnm insalhh herşey yolundadır benim anlamadığım ben şimdi 5+3 haftaligim 4 haftalık.olanların nasıl 4000 felan ciiyo bende sorun.mi var diye düşünüyorum
benım gıttıgımAdam açık açık söylemiş negatif bir insanım, herşeyin kötüsünü düşünürüm diye. Benim doktor bebeği gösterirken kalp atışını da gösterdi. Daha çok küçük annesi, kalbi yeni atmaya başlamış, o yüzden çok yavaş atıyor. İleriki haftalarda senin bebeğinin kalbi atmaya başladığında bu adam muhtemelen aynı olayı bebeğin kalbi yavaş atıyo, düşük tehliken var diyebilecek üzerine de ekleyecek ee ne de olsa bütün hamilelikler doğumla sonuçlanmıyor. İnsanı kanser eder 9 ayda. Doktorunu değiştirmeyeceksen bile bence duyduğun olumsuz bir şeyde hemen korkuya kapılma, çünkü adam olumsuzluktan besleniyor. Onu böyle bilip kabul etmen gerekiyor
Ben bu adamı biliyorum:) adını duyurmış bir doktor. Zor bir karar senin için. İstersen biraz daha devam et. Eğer canına tak ettirecek kadar olumsuz konuşursa değiştirebilirsin nasılsa. Şimdi değiştirirsen hep içinde kalıcak gibi, acaba devam mı etseydim diye.benım gıttıgım
http://www.gophastanesi.com.tr/doktorlarimiz/cengiz-sagiroglu/
buda gıdıp opr. oldugu ıcın bıraktıgım doktor
http://www.gophastanesi.com.tr/doktorlarimiz/murat-keskin/
Hadi guzel haberlerle gel kalp atisini duymak icinmi gidiyorsun ?hanımlar günaydın :) henuz açtım topiği :) bilgilerini ekleyen herkesi ekledim listeye :) bugün doktora gideceğiz çok heyecanlıyım... :)CuteMom tatlım hoşgeldin :) doktor hakkında bişeyler yazmışsın tam olarak okuyamadım ama sana tavsiye doktorun ne kadar iyi olduğundan ziyade hastayla iletişimi de çok önemli ... bence doktorla aranda pozitif bi bağ oluşmadıkça o senin doktorun olamaz bu özellikle jinekologlarda geçerli... negatif bi doktorla çok yıpranırsın :)
evet tatlım :) bu gün 7+0 dayız :)Hadi guzel haberlerle gel kalp atisini duymak icinmi gidiyorsun ?
Odasından aglayarak cıkan kısıler varmıs ama hıc bırı bırakamamısBen bu adamı biliyorum:) adını duyurmış bir doktor. Zor bir karar senin için. İstersen biraz daha devam et. Eğer canına tak ettirecek kadar olumsuz konuşursa değiştirebilirsin nasılsa. Şimdi değiştirirsen hep içinde kalıcak gibi, acaba devam mı etseydim diye.
Ya bende çok kararsız im bugün burda çok övülen Fuat beye gittim biz konuşurken iki hasta girdi onlarla konuştu bebeğe baktık çıktık hasta almış anlamadım bi tuhafti adam uyuzdu oğlum var hastaneye yatamam diyorum durum kotuyse mecbursun diyo sevmedim hastane de hoşuma gitmedi zaten yeni doğan ünitesi yokmuş benim doktorun daha iyiymis onu anladimMuhtemelen o yuzden gıdısı ertelemek ıstıyorum
cok tatlı baska bı dr gıtmıstım ondan once ama hamıle degılken opr. dıye devam etmedım onda guler yuzlu bı adamdı of of cok araftayım bı ona bı onada gıdemem bu nemrut gorecek ona gıttıgımı
Teşekkürler cnm .4+3 te baya kucuktu ondan sanırım bu başka doktor. Kendi doktorum 6+1 de gördü iki bebeğide :) sürpriz bebek 2.si.cnm tebrikler..nasıl bir dr mus ya tek kese goruyor daha sonra 2 kese goreebiliyor bunlar
G gunesjuly1234 buarada ne zaman gıttın doktora bu 880'den sonra
gıtmedım derken 2 hafta once 880 ıdı sonra ne zaman dr gıdıp kese baktırdın ? ıstanbuldaysan gel el ele tutusup gıdelım :)bı daha 2 hafta sonra gel dedı gıtmedım. ama baska doktora gıdıp kan verıyım dıyorum tekrar.
yanlıs yazmısımgıtmedım derken 2 hafta once 880 ıdı sonra ne zaman dr gıdıp kese baktırdın ? ıstanbuldaysan gel el ele tutusup gıdelım :)
canım cok sevındım saglıcakla kucagına allah almayı nasip etsin...kimse kimsenın hıkayesınden etkılenıpte moralini bozmasın benımde basıma gelecek gelırmı dıye kurgulamayın ..allah herseyın hayırlısını versin :)Teşekkürler cnm .4+3 te baya kucuktu ondan sanırım bu başka doktor. Kendi doktorum 6+1 de gördü iki bebeğide :) sürpriz bebek 2.si.
operator olsun cnm nolucak benimkide operator ama doc kadar didikliyo ufacik bi sorunda onemli olan senin icine yatsin güler yuzlu anlayisli ve bilgilendirmeyi tam yapsinbenım gıttıgım
http://www.gophastanesi.com.tr/doktorlarimiz/cengiz-sagiroglu/
buda gıdıp opr. oldugu ıcın bıraktıgım doktor
http://www.gophastanesi.com.tr/doktorlarimiz/murat-keskin/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?