2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Adam açık açık söylemiş negatif bir insanım, herşeyin kötüsünü düşünürüm diye. Benim doktor bebeği gösterirken kalp atışını da gösterdi. Daha çok küçük annesi, kalbi yeni atmaya başlamış, o yüzden çok yavaş atıyor. İleriki haftalarda senin bebeğinin kalbi atmaya başladığında bu adam muhtemelen aynı olayı bebeğin kalbi yavaş atıyo, düşük tehliken var diyebilecek üzerine de ekleyecek ee ne de olsa bütün hamilelikler doğumla sonuçlanmıyor. İnsanı kanser eder 9 ayda. Doktorunu değiştirmeyeceksen bile bence duyduğun olumsuz bir şeyde hemen korkuya kapılma, çünkü adam olumsuzluktan besleniyor. Onu böyle bilip kabul etmen gerekiyor

Aynen öyle cnm insalhh herşey yolundadır benim anlamadığım ben şimdi 5+3 haftaligim 4 haftalık.olanların nasıl 4000 felan ciiyo bende sorun.mi var diye düşünüyorum
Yok herkesın hem bunyesı hemde gebelık olusma suresı fılan cok fark edıyor doktorum bana degerın kac oldugu degıl nasıl ılerledıgı bızı ılgılendırır demıstı mesela.

Muhtemelen o yuzden gıdısı ertelemek ıstıyorum
cok tatlı baska bı dr gıtmıstım ondan once ama hamıle degılken opr. dıye devam etmedım onda guler yuzlu bı adamdı of of cok araftayım bı ona bı onada gıdemem bu nemrut gorecek ona gıttıgımı

Aynen öyle cnm insalhh herşey yolundadır benim anlamadığım ben şimdi 5+3 haftaligim 4 haftalık.olanların nasıl 4000 felan ciiyo bende sorun.mi var diye düşünüyorum
Değerin bin ikibin yada dörtbin çıkmasının bir önemi yok. Önemli olan düzenli artış. Merak etme

benım gıttıgım
http://www.gophastanesi.com.tr/doktorlarimiz/cengiz-sagiroglu/

buda gıdıp opr. oldugu ıcın bıraktıgım doktor

http://www.gophastanesi.com.tr/doktorlarimiz/murat-keskin/

hanımlar günaydın :) henuz açtım topiği :) bilgilerini ekleyen herkesi ekledim listeye :) bugün doktora gideceğiz çok heyecanlıyım... :) CuteMom tatlım hoşgeldin :) doktor hakkında bişeyler yazmışsın tam olarak okuyamadım ama sana tavsiye doktorun ne kadar iyi olduğundan ziyade hastayla iletişimi de çok önemli ... bence doktorla aranda pozitif bi bağ oluşmadıkça o senin doktorun olamaz bu özellikle jinekologlarda geçerli... negatif bi doktorla çok yıpranırsın :)

Ben bu adamı biliyorum:) adını duyurmış bir doktor. Zor bir karar senin için. İstersen biraz daha devam et. Eğer canına tak ettirecek kadar olumsuz konuşursa değiştirebilirsin nasılsa. Şimdi değiştirirsen hep içinde kalıcak gibi, acaba devam mı etseydim diye.

Hadi guzel haberlerle gel kalp atisini duymak icinmi gidiyorsun ?

Odasından aglayarak cıkan kısıler varmıs ama hıc bırı bırakamamıs
Of Allahım
bılmıyorum saldım cayıra dursun sımdılık bugun hastanede olursa belkı gorurum adamı

Düne kadar kesinlikle Gop da doğum yaparım diyordum fakat dün Cengiz beyin davranışları dolayısıyla vazgeçtim . Fazlasıyla evham bir anneyim kordon dolanması endişelerimden bahsederken birden azarlamaya başladı ben münecim miyim ? v.s. daha sonra ağlamaya başladım zaten hormonlar sebebiyle hassasız birde azar işitmeye gitmiyorum ben doktora rahatlamaya bebeğimi görmeye gidiyorum . Kendi canım cicim davranamazmış başka doktora gideyim mişim o zaman ? Sziden öyle davranmanızı isteyen yok üslubunuz daha sakin olabilir dedim . Ben böyleyim dedi . odasından ağlayarak çıktım resmen . Tabi ki çocuğumun ömrünü kordon dolanıp dolanmayacağını bilemez hiçbir doktor ama kordon dolanması gibi endişelerimi daha uygun bir dille giderebilir . Kendisi çok donanımlı bir doktor evet ama hamilelerin ruh halinden anlayacak kadar tıp eğitimi aldığınada eminim ama iş uygulamaya gelince gerek yoğunluğundan gerekte başka bir sebepten dolayı beni azarlayamaz. Bu arada en son geçen hafta gitmiştim 5 dk muayene edip yolladı . Muayene ederken tek kelime söylemiyor zaten en son iyi diyor . Biz anneler daha çok şey duymak istiyoruz evet hanımlar başımdan geçen bunlar . Dün akşam bütün gün ağlamaklıydım . Hamileliğimde kimse bana sesini bile yükseltmedi para verdiğim hastanede bebeğimi görmek için gittiğim hastanedeki doktor asla yükseltemez.

kızlar bunu forumda okudum . benım doktorum ıcın yazmıslar :)

Ya bende çok kararsız im bugün burda çok övülen Fuat beye gittim biz konuşurken iki hasta girdi onlarla konuştu bebeğe baktık çıktık hasta almış anlamadım bi tuhafti adam uyuzdu oğlum var hastaneye yatamam diyorum durum kotuyse mecbursun diyo sevmedim hastane de hoşuma gitmedi zaten yeni doğan ünitesi yokmuş benim doktorun daha iyiymis onu anladim

Teşekkürler cnm .4+3 te baya kucuktu ondan sanırım bu başka doktor. Kendi doktorum 6+1 de gördü iki bebeğide :) sürpriz bebek 2.si.
canım cok sevındım saglıcakla kucagına allah almayı nasip etsin...kimse kimsenın hıkayesınden etkılenıpte moralini bozmasın benımde basıma gelecek gelırmı dıye kurgulamayın ..allah herseyın hayırlısını versin :)

CuteMom canim ben bu hafta tam 5+6 da ayrintili ultrasona girdim yani renkli doppler diyeyim. Karindan bakildi ve kese var yolk sac oluşmuştu karindan diye embriyo algilanmadi ama bunun yaninda bir de kist cikti bak foto ekliyorum kist ve kesenin olduğuffotoğraf SZemini yle aynibseyi yazdi rapora içisivil dolu aneroik kist rraporundaekleyeyim bak cCan'im Ama seninki kesedir bence kan ddeğerin de yükseliyor .

Eklentiler

• IMG_20160211_143820.webp
    9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20160211_211909.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…