- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
inşallah cnm saolasın haftasonu kanamam oldu kabus gibiydi bugun gittim doktora duyduk kalp atışı ama önceden karından dı şimdi vajinal duyabildik.. şimdide buna taktım kafayıcanım cok sevındım saglıcakla kucagına allah almayı nasip etsin...kimse kimsenın hıkayesınden etkılenıpte moralini bozmasın benımde basıma gelecek gelırmı dıye kurgulamayın ..allah herseyın hayırlısını versin :)
Şuan hastanedeyim 14:45de randevum hemen haber vericem canım şuan çok heycanlıyım allahım inşallah görürüzCanım bugün doktora gidecektin naptın duydun mu bebeğinin kalp atışlarını
Anladım o zaman 3520 degerınyanlıs yazmısımen son gecen hafta carsamba gıttım 880 cıktı. sonra gıtmedım demek ıstedım. ist değilim malesef.
Butun bu okdugum yazı etkısınde opr. randevu aldım yıne cumartesıye saat 9'da gıdıcem. bugunde 16 randevusu bosmus ama yetısemem o saatte ısten cıkmıs olucam cunku.operator olsun cnm nolucak benimkide operator ama doc kadar didikliyo ufacik bi sorunda onemli olan senin icine yatsin güler yuzlu anlayisli ve bilgilendirmeyi tam yapsin
Senın kese ve kıst ayrı degerlendırılmıs benım kese dıyemedıgı ıcın kıst gıbı bısı demıs herhalde anlamadım banada acıklama hıc yapmadı altdakı yazıyı ınt arastırınca anladıgım bu oldu dogrusuCuteMom canim ben bu hafta tam 5+6 da ayrintili ultrasona girdim yani renkli doppler diyeyim. Karindan bakildi ve kese var yolk sac oluşmuştu karindan diye embriyo algilanmadi ama bunun yaninda bir de kist cikti bak foto ekliyorum kist ve kesenin olduğuffotoğraf SZemini yle aynibseyi yazdi rapora içisivil dolu aneroik kist rraporundaekleyeyim bak cCan'im Ama seninki kesedir bence kan ddeğerin de yükseliyor .
bak bu uzun bir surec rahat olmayı ogrenmen lazım :) işine odaklan kötü düşünme ...yapılması gereken testler olacak kafaya takarsan gecmez bu gunler sen tadını cıkarmaya bak hamılelıgın ...oku ama her saat her dakkıkada oylemı boylemı dıye kurcalamayın fazla ....kendine elinden geldiğince dikkat edeceksın..cogul gebeliklerde yasanan bir takım seyler vardır onlara bak nelerdır dogum oncesı sonrası bilgilenirsin ..kanın ısındıgı bir drla da devam edersininşallah cnm saolasın haftasonu kanamam oldu kabus gibiydi bugun gittim doktora duyduk kalp atışı ama önceden karından dı şimdi vajinal duyabildik.. şimdide buna taktım kafayı
Teşekkürler cnm inş çabuk ve sorunsuz geçer :)bak bu uzun bir surec rahat olmayı ogrenmen lazım :) işine odaklan kötü düşünme ...yapılması gereken testler olacak kafaya takarsan gecmez bu gunler sen tadını cıkarmaya bak hamılelıgın ...oku ama her saat her dakkıkada oylemı boylemı dıye kurcalamayın fazla ....kendine elinden geldiğince dikkat edeceksın..cogul gebeliklerde yasanan bir takım seyler vardır onlara bak nelerdır dogum oncesı sonrası bilgilenirsin ..kanın ısındıgı bir drla da devam edersinoylede boylede zaman gececek
[
Anladım o zaman 3520 degerın
keseyı gorursun Allahın ıznıyle canım
sen en son ne zman kan testı yaptırdın kac cıktı.
doktora gösterdin mi sonucunu canım belki geç döllenmedir bence normal amaKızlar sonucum 1350 kusur çıkmış ama 2000 olması gerekiyordu ben bugün orucum onun etkisi olabilir mi sizce
Kızlar sonucum 1350 kusur çıkmış ama 2000 olması gerekiyordu ben bugün orucum onun etkisi olabilir mi sizce
Hayır canım orucla alakalı degıl kactı degerın 500 degıl mıydı?Kızlar sonucum 1350 kusur çıkmış ama 2000 olması gerekiyordu ben bugün orucum onun etkisi olabilir mi sizce
4+5 te bana bu oran çok geldi. Demmeki olabiliyormuş seninde aynı. İkiz olabilir mi diye düşündüm bazılarının diğer kesesi daha geç çıkabiliyomuş. Kimsenin oranı bu seyirde ilerlemiyor.Bizde bugün pıt pıt ve kendisini gördük şükür karın dan zaaten koku ve bulantilarda yoğunlaştı dün az yoruldum rahim ici kanama olmuş yat yat dedimavi_pembe benimde 4.haftada 4600 felan çıktı tek ve banada beslenme ile liste verdi ve rutin bi dünya tahlih haftaya vercem bu hastanede yokmuş baska yer dedi oraya ama haftaya gitcem bugun zaatenn yoruldun git istirahst et dedi bu arada 7 haftalik miş
Herkese merhaba bende bugün test yaptım çift çizgi çıktı ikinci bebeğime hamileyim yarın kan vermeye gideceğim inşallah benide aranıza alırsanız sevinirim
maşallah cnm dinlen bol bol..Bizde bugün pıt pıt ve kendisini gördük şükür karın dan zaaten koku ve bulantilarda yoğunlaştı dün az yoruldum rahim ici kanama olmuş yat yat dedimavi_pembe benimde 4.haftada 4600 felan çıktı tek ve banada beslenme ile liste verdi ve rutin bi dünya tahlih haftaya vercem bu hastanede yokmuş baska yer dedi oraya ama haftaya gitcem bugun zaatenn yoruldun git istirahst et dedi bu arada 7 haftalik miş
Mesaj attim doktoruma cnm olabilir cuma gunu insalhhh gidince herşeyi ogrenicem kafamda deli sorular cnmdoktora gösterdin mi sonucunu canım belki geç döllenmedir bence normal ama
Evet cnm 505 tiHayır canım orucla alakalı degıl kactı degerın 500 degıl mıydı?
Yok benimkide gecen hafta bisey demiyor du ama bu hafta bebek kese kalp atış i gorunce tahlil beslenme dedi hatta özel de bi dr ismi verdi bu tahliller burda yok bazisi ona git o ister felan dedimaşallah cnm dinlen bol bol..
benim doktor test vs hiç bişi demiyor doktor değiştirmeliyim sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?