2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Gözün aydın canımm ayy çok sevindim darısı bizlere insallah :))

Yok benimkide gecen hafta bisey demiyor du ama bu hafta bebek kese kalp atış i gorunce tahlil beslenme dedi hatta özel de bi dr ismi verdi bu tahliller burda yok bazisi ona git o ister felan dedi
Bizde gördük cnm 6+1 de.. bugun 6+4 ama istemedi.. cumartesi kontrolüm var bir sorayım.. :)

merhabalar kızlar benide ekliyebilirsiniz listeye bugun gttim doktora 5+6 dedi doktorum gec yumurtlama olmus son adetime göre gtmıor bebeişimm. sizin bebişlerin boyunu falan ölctulermı bide kalp atısını siz duydunuz mu acaba

Kizlar ben de bgn gittim doktora.

kese gorundu rahimde cok sukur dis gebelik degilmis..
Kese 8mm york saci da gorduk..
henuz bebek gormedk kalp duymadik...

regl 5ocakti aslinda 6+0 gunluktuk. ama doktor dediki 5 haftalik gibi goruntusu. Sebebi de gec yumurtlamam benim ( 18.gun yumurtlamistm) kendidebilmiyor

Haftaya insallah olusur icinde gorurum cok stresliymis. Hep dua ediyorum hepimiz icin...

stres bende de çok var cnm kalp atıışını duymama rağmen.. karından mı baktı vajinal mi?
inşallah hayırlısıyla haftaya duyarsın kalp atışlarını... Rabbim çok büyük.. bebeklerimizi bize bağışlasın inş.

Insallah onumuzdeki hafta bebiside gorursun kalp atisinida duyarsin

ben kalp atısını gördum cok sükür ama bende baya geriden geliorm cnm normal dedi doktor sadece gec döllenme dedi. panık yapma sende ayınyz sanırım benmde 5+6

Gözün aydın canım Sat günümüz aynı. bende bu günlerde doktora gitmeyi düşünüyordum 4+5 iken keseyi görmüştük biraz daha mı beklemeliyim kalp atışı için bilemedim.

Canım ben 6+4üm doktor iki hafta sonra gel dedi. Üstelik kalp atımı vajinal ultrasonda görüldüğü halde bu kadar zaman verdi. Bence keseyi gördüysen bekle biraz daha, erken henüz. Duyamazsan boşuna stres yaparsın kendine.

Kızlar bu arada bana boş gebelik teşhisi koymaya çalışan doktor kesemin 23 mm olduğunu söylemişti. Büyük demişti kesen. Kağıtta 2. 33 cm yazıyordu.
Sonraki gün gittiğim doktor kese boyutuyla ilgili birşey demedi. Benim de sevinçten aklıma gelmedi zaten. Şimdi bakıyorum kağıtta cm cinsinden yazan tek rakam var o da 8 cm yazıyor. Kese boyutum olamaz bu değil mi? Başka ölçüye dair sayı da yok.

Listeye eklenmek isteyen arkadaşım bilgilerini yaz ekliyim seni yasin çalışma durumun , yaşadığın yer , beklenen doğum tarihi , kaçıncı çocuğun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…