Bizde bugün pıt pıt ve kendisini gördük şükür karın dan zaaten koku ve bulantilarda yoğunlaştı dün az yoruldum rahim ici kanama olmuş yat yat dedi @mavi_pembe benimde 4.haftada 4600 felan çıktı tek ve banada beslenme ile liste verdi ve rutin bi dünya tahlih haftaya vercem bu hastanede yokmuş baska yer dedi oraya ama haftaya gitcem bugun zaatenn yoruldun git istirahst et dedi bu arada 7 haftalik miş
Yok benimkide gecen hafta bisey demiyor du ama bu hafta bebek kese kalp atış i gorunce tahlil beslenme dedi hatta özel de bi dr ismi verdi bu tahliller burda yok bazisi ona git o ister felan dedi
merhabalar kızlar benide ekliyebilirsiniz listeye bugun gttim doktora 5+6 dedi doktorum gec yumurtlama olmus son adetime göre gtmıor bebeişimm. sizin bebişlerin boyunu falan ölctulermı bide kalp atısını siz duydunuz mu acaba
kese gorundu rahimde cok sukur dis gebelik degilmis..
Kese 8mm york saci da gorduk..
henuz bebek gormedk kalp duymadik...
regl 5ocakti aslinda 6+0 gunluktuk. ama doktor dediki 5 haftalik gibi goruntusu. Sebebi de gec yumurtlamam benim ( 18.gun yumurtlamistm) kendidebilmiyor
Haftaya insallah olusur icinde gorurum cok stresliymis. Hep dua ediyorum hepimiz icin...
regl 5ocakti aslinda 6+0 gunluktuk. ama doktor dediki 5 haftalik gibi goruntusu. Sebebi de gec yumurtlamam benim ( 18.gun yumurtlamistm) kendidebilmiyor
Haftaya insallah olusur icinde gorurum cok stresliymis. Hep dua ediyorum hepimiz icin...
stres bende de çok var cnm kalp atıışını duymama rağmen.. karından mı baktı vajinal mi?
inşallah hayırlısıyla haftaya duyarsın kalp atışlarını... Rabbim çok büyük.. bebeklerimizi bize bağışlasın inş.
ben kalp atısını gördum cok sükür ama bende baya geriden geliorm cnm normal dedi doktor sadece gec döllenme dedi. panık yapma sende ayınyz sanırım benmde 5+6
Gözün aydın canım Sat günümüz aynı. bende bu günlerde doktora gitmeyi düşünüyordum 4+5 iken keseyi görmüştük biraz daha mı beklemeliyim kalp atışı için bilemedim.
Kızlar ben şuan 6 haftalık oldum kalp atışını duymak ve bebeği görmek için doktora gitmeli miyim yoksa erken mi 1 hafta daha bekle ozaman kesin görünür diyorlar. Bu hafta görünmezse haftaya tekrar gideceğim tekrar tekrar ultrasona girmekte istemiyorum kararsız kaldım
Canım ben 6+4üm doktor iki hafta sonra gel dedi. Üstelik kalp atımı vajinal ultrasonda görüldüğü halde bu kadar zaman verdi. Bence keseyi gördüysen bekle biraz daha, erken henüz. Duyamazsan boşuna stres yaparsın kendine.
Kızlar bu arada bana boş gebelik teşhisi koymaya çalışan doktor kesemin 23 mm olduğunu söylemişti. Büyük demişti kesen. Kağıtta 2. 33 cm yazıyordu.
Sonraki gün gittiğim doktor kese boyutuyla ilgili birşey demedi. Benim de sevinçten aklıma gelmedi zaten. Şimdi bakıyorum kağıtta cm cinsinden yazan tek rakam var o da 8 cm yazıyor. Kese boyutum olamaz bu değil mi? Başka ölçüye dair sayı da yok.