2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Bende o yüzden korkuyorum canım eğer kalp atışını duyamazsam bu kez stres yapacağım. Aslında doktorum 2 hafta sonra gel demişti haftasonuna doğru mu gitsem acaba.

Sanirim sonumuz iyi olmayacak cumartesi 1112 olan sonucum 1731 olmus sadece carsamba testi tekrarlayip nobetci r muayne olacagim
Arkadaşlar kendinizi ne kadar strese sokuyorsunuz ben 6+4deyim hiç kan tahlili yaptırmadım lüzun da görmedim doktorumda bişey demedi kese vardı 5 .haftada iyiydi genel olarak 2 hafta sınra gel dedi doktor kalp atışı için. 3. Çocuğum olacak. Bence bu kadar yormamalısınız kendimizi ve bebişlerinizi. Yanlış anlamayın karışmışım gibi düşünmeyin fakat emin olun herşey yolundadır.

Kasık ağrılarınz geçtimi kızlar bende yeniden başladı bugün çok değil hafif ama korkmaya başladım bi sorun varmıdır acaba

haklisin cnm sana katiliyorum bu konuda cokta stres olmamak lazim benimde 8.haftaya donuyo cuma gunu gidicem doktora

Cnm aynı durum bende de var benim tup bebek değil ama progestan kan sulandirici iğne ve coraspin kullanıyorum. Sen de son durum nedir?
İyiyim canım,çok şükür.bugun tüp bebek doktoruma gittim.bebişlerin ikisi de gayet iyi maşallah,kanamadan dolayı istirahat verdi doktorum.iki hafta sonra kontrole çağırdı.

Kasık ağrılarınz geçtimi kızlar bende yeniden başladı bugün çok değil hafif ama korkmaya başladım bi sorun varmıdır acaba

Benimde bugün kramplar girdi canım ara ara yokluyor bebişim sağolsun buradayım beni unutmayın diyor minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…