Ekrandan gördük canım sesini dinletmedi :)Tebrikler canım. Gözün aydın:)) sesini dinletti mi ekrandan mı gördünüz?
Benim ki yanlız kese varken bile olumsuz değildi konuşma di pek 2. Yokmu yani hayir bak burda bi nokta var orda belircek gibi bir hafta on güne görürüz olmazsa ozaman konusalim erken felan demişti bazen bizce acimasiz oluyorlarCuteMom benim gittiğim ve keseme boş diyen doktor da alanında tanınmış, tercih edilen isimlerden biri. Bana neler yaşattığını eski mesajlardan az çok anlamışsındır. Seninkinin de ondan aşağı kalır yanı yok. Hamile bir kadına bu şekilde konuşmanın hiçbir mantığı, vicdani yönü yok. Senin değerin, dolayısıyla kesen henüz küçük. Görülememesi normal. Kaldı ki görmüş ama kese demeye dili varmamış resmen. Ben de ultrason çıktısını buraya da eklemiştim. Yok dediği yolk kesesi de, hemen altındaki embriyo da belliydi. Ben hiçbir tıp bilgim olmadığı halde görüp şüpheye düştüm ama hanımefendi gayet kendinden emin bir şekilde büyük ihtimal boş gebelik diyebildi. Daha ilk randevuda bunu yapan insan doğuma kadar ne olumsuzluklar çıkarır allah bilir. Ben şahsen daha az ünlü ama pozitif bir doktor tercih edicem
Yok cnm bence az bekle ben 7.8 haftadayken test dedi onceki hafta hic konusmadi sadece folikasit diyordu ve acelesi yok bugün bukadar yol geldin rahim ici kanama olmus git yat haftayada verebilirsin acelesi olan testler değil demekki değil rahat ol sabır ve ben sabaha karsi vc yapmıştım sabah kalkip gittim idrara sıkışık timmaşallah cnm dinlen bol bol..
benim doktor test vs hiç bişi demiyor doktor değiştirmeliyim sanırım...
Sence ben idrara sıkışık olmadığım için mi kalp atışı karından duyulmadı cnm ?Yok cnm bence az bekle ben 7.8 haftadayken test dedi onceki hafta hic konusmadi sadece folikasit diyordu ve acelesi yok bugün bukadar yol geldin rahim ici kanama olmus git yat haftayada verebilirsin acelesi olan testler değil demekki değil rahat ol sabır ve ben sabaha karsi vc yapmıştım sabah kalkip gittim idrara sıkışık tim
Tahlillerin acelesi yok haftaya verebilirsin dedi demekki cok acil değil az sabir ve ben bugun 7+1gunluk muhtemelen 1ekim normalde ben sezeryanim buda eylül 15.20 alırız dedi bakalim hayırlısıBizde gördük cnm 6+1 de.. bugun 6+4 ama istemedi.. cumartesi kontrolüm var bir sorayım.. :)
Ewet canim bugün sabah kalktım direk gittim okadar sıkışık tim ve benim 8 haftaya giriyor büyük az sabir canımSence ben idrara sıkışık olmadığım için mi kalp atışı karından duyulmadı cnm ?
Cumartesi sıkışık gideyim :) teşekkürler cnm içim rahatladı bir nebze..Ewet canim bugün sabah kalktım direk gittim okadar sıkışık tim ve benim 8 haftaya giriyor büyük az sabir canım
Çok erken diye hiç konuşmadık biz doğumu. İkiz benim erken gelirler sanırım :)Tahlillerin acelesi yok haftaya verebilirsin dedi demekki cok acil değil az sabir ve ben bugun 7+1gunluk muhtemelen 1ekim normalde ben sezeryanim buda eylül 15.20 alırız dedi bakalim hayırlısı
Cnm allah tamamina erdirsin insallah kucaginada alKızlar çok şükür gördüm kalp atışlarini bebisimin çok mutluyum :)
tebrikler canım:))Kızlar çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin karından duyduk vajinale gerek kalmadı
CuteMom yazılarını okudum tatlım bence başka bir doktora git hamilelik zor bir süreç öyle bir doktorla 9 ay bitmek bilmez stres en büyük zarar bebeğe
aynen bence de. Doktorun asıl yapması gereken bu. Olumsuz konuşmanın hiçbir faydası yok. Sorsan büyük ihtimal profesyonel davrandıklarını savunurlar ama bu kadar erken kötü konuşmaktan çekinmezler. Kötü birşey varsa ileride zaten kendini belli eder. Orada bir nokta, bir gelişme varsa büyük ihtimal bebektir. Küçük ihtimali düşünüp moral bozmak iş değilBenim ki yanlız kese varken bile olumsuz değildi konuşma di pek 2. Yokmu yani hayir bak burda bi nokta var orda belircek gibi bir hafta on güne görürüz olmazsa ozaman konusalim erken felan demişti bazen bizce acimasiz oluyorlar
2 günde % 60 artış olmuş. Doktorun istediği de bu değil miydi zaten?Sanirim sonumuz iyi olmayacak cumartesi 1112 olan sonucum 1731 olmus sadece carsamba testi tekrarlayip nobetci r muayne olacagim
stres bende de çok var cnm kalp atıışını duymama rağmen.. karından mı baktı vajinal mi?
inşallah hayırlısıyla haftaya duyarsın kalp atışlarını... Rabbim çok büyük.. bebeklerimizi bize bağışlasın inş.
Amin cnm sagolasin.Insallah onumuzdeki hafta bebiside gorursun kalp atisinida duyarsin
ben kalp atısını gördum cok sükür ama bende baya geriden geliorm cnm normal dedi doktor sadece gec döllenme dedi. panık yapma sende ayınyz sanırım benmde 5+6
Gözün aydın canım Sat günümüz aynı. bende bu günlerde doktora gitmeyi düşünüyordum 4+5 iken keseyi görmüştük biraz daha mı beklemeliyim kalp atışı için bilemedim.
Cnm hayirli olsun cok sevindim , darisi basimiza insallah..Kızlar çok şükür gördüm kalp atışlarini bebisimin çok mutluyum :)
Dr istemedi testi ben tekrarladim sonuc icin aramadim dogrusu baska dr gidiyorum simdi2 günde % 60 artış olmuş. Doktorun istediği de bu değil miydi zaten?
Ohhh çok sukur rabbim sağ salim kucağina almani nasib etsin bende onumuzdeki pazarertesi gidicem doktora insallah keseyi gorurumKızlar çok şükür gördüm kalp atışlarini bebisimin çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?