2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Inşallah canım Allah hepimizin bebeklerini korusun içimde hep bi kuşku var bu 9ay nasıl geçecek bilmiyorum
Tatlım o kuşku normal o 9 ay sonra da geçmeyecek anne olduğumuz sürece devam edicek :) bundan sonra hayatımız onlar için endişe etmekle gecicek:) sanırım bu annelik :)

Kızlar bende ekim annesi olmak istiyorum sizde erken gebelik belirtisi nasıldı. Bende ara ara i krem gibi kıvamlı akıntı oluyor gebe olabilirmiyim. Hiç olmazdı boyle.birde sabah iştah sıfır akşam bayaa iyi.bazen tiksinme oluyo yüzüm renksiz sararmış yorgun bi görünüm var. Adete 6ggün falan var

bekle cnm biraz daha simdi ne desek yalan adet gunu test yap istersrn varsa silik falan cikiyo mutlaka ikinci cizgi

Kızlar günde kendimi sıka sıka anca 1,5 litre su icebiliyorum ve iki üç kez çıkarıyorum malesef . Başka da içemiyorum bu su yeterli mi sizce of çok kötüyüm progestan ı da bugün bıraktım kanamam bitti diye üç gün oluyor biteli.. O ilac da mahvetti beni.

Kasık ağrılarınz geçtimi kızlar bende yeniden başladı bugün çok değil hafif ama korkmaya başladım bi sorun varmıdır acaba
Cnm kendini yormussundur belki. Benim agrilarim gecti ama hic oturmadan ayakta kalinca agri oluyor. Dikkat et..

progestan insani mahvediyor gozlerimi acamadim kullanıldığimda bulantiya gelince bende ayniyim hic bitmeden bulaniyor kusmaktan icim cikti deli gibide uykum geliyo bu sefer bi degisik hamileligim sadece oglumu doyurabilecek kadar ayaktayim

progestan insani mahvediyor gozlerimi acamadim kullanıldığimda bulantiya gelince bende ayniyim hic bitmeden bulaniyor kusmaktan icim cikti deli gibide uykum geliyo bu sefer bi degisik hamileligim sadece oglumu doyurabilecek kadar ayaktayim
Allahım yardımcımız olsun çok zor valla okulda zor yetiştim lavaboya. Üzüntüm onu besleyememek. Sizin bir minik daha var Allah kolaylık versin canım atlatalım artık şu ilk ayları sağ salim

S sevyeter umutlandirmak istemem yoksa ama bende akinti artisi oldu adet gecikmesine bikac gun varken su gibi birazda sut beyazi gibi krem kivaminda diyeyim ama koyu degildi bide bel agrisi vardi ayni zamanda adete iki gun kala idrarla test yaptim sabirsizlandim cok silikti sonra sabah saatinde tekrarladim bu sefer ikinci cizgi daha belirgindi.duramam dersen erken gebelik testleri var bes alti gun onceden ogrenebiliyosun.

İyi geceler arkadaşlar bu ara çok yoğun misafirlerim var onun için buraya giremedim konular ilerlemiş sayfalar artmış umarım herkes iyidir. Benim bel boyun ve göğüs kafesimde ağrı var bazen kasıklarımda da oluyor sanırım dinlenemediğim için bu ağrılar ay sonu kontrolüm var bakalım neler olacak benden haberler böyle

@emelocco besleyemem vs diye dusue. Su anda zaten senin yediklerinden beslenmiyor inan. Oglumda sadece bulanti değil inanılmaz kusuyordum da. Yediklermi Birak, içim disima cikiyordu ama her şeyiyle saglikli oğlum doğdu ve buna rağmen ne benim ne onun kan değerlerimizden eksik yoktu. Ben vitamin desteği bile kullanmadim o zaman. Simdi de 3 gündür bulantidan mahfoluyorum şöyle ki yiyebiliyorum şükür, cantamda da yeşil eleme mandalina leblebi cubuk kraker ve su var hep. Derslerde de ayakta olmama rağmen suyu az az içerek bulantiyi bertaraf ediyorum. Gece yatana kadar sürekli var ama.

Çok erken diye hiç konuşmadık biz doğumu. İkiz benim erken gelirler sanırım :)
Benim kız kardeşim tüp bebek ikiz 1hafta kala aldı dr maşallah tilar 3.400-3.800kg dogdular 40kg almıştı hamilelikte hep yatti düzenli beslendi sim 45 oluyolar darisi sana

Hadi inşallah canim

Kasık ağrılarınz geçtimi kızlar bende yeniden başladı bugün çok değil hafif ama korkmaya başladım bi sorun varmıdır acaba
Ben bugece cok sancim vardi hsla var adet olucak gibiyim yatıyorum yapılacak bisey yok kasiklarim bacaklarimda kramp gibi dr yapacak bisey yok icerde kanama olmuş tekrarlayabilir tek care istirhat yatıyorum hayırlısı hic bisry yapmıyorum isleri esim
Cocuklarda kendi islerini benim suyumu bile getiriyorlar kalkma gitmesin bebek diyolar hayırlısı

Insallah sağ salim kucağina alirsin bebeyini bak çocuklarinda sana yardim ediyor iyce yat dinlen

Benim kız kardeşim tüp bebek ikiz 1hafta kala aldı dr maşallah tilar 3.400-3.800kg dogdular 40kg almıştı hamilelikte hep yatti düzenli beslendi sim 45 oluyolar darisi sana
İnşallah cnm saolasin. Benim tup bebek değil. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım :) inşallah biz de kucağımıza aliriz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde. Maşallah kardeşinin ikizlerinede hayırlı sağlıklı ömür diliyorum cnm. .

Ewet progestan benide mahvetti onu icene kadar bise yok sabah onu icince basim donmeye basliyo mide bulantisi zaten isten gider gitmez uyumaya basliyorum uyku tulumuna dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…