Tatlım o kuşku normal o 9 ay sonra da geçmeyecek anne olduğumuz sürece devam edicek :) bundan sonra hayatımız onlar için endişe etmekle gecicek:) sanırım bu annelik :)Inşallah canım Allah hepimizin bebeklerini korusun içimde hep bi kuşku var bu 9ay nasıl geçecek bilmiyorum
bekle cnm biraz daha simdi ne desek yalan adet gunu test yap istersrn varsa silik falan cikiyo mutlaka ikinci cizgiKızlar bende ekim annesi olmak istiyorum sizde erken gebelik belirtisi nasıldı. Bende ara ara i krem gibi kıvamlı akıntı oluyor gebe olabilirmiyim. Hiç olmazdı boyle.birde sabah iştah sıfır akşam bayaa iyi.bazen tiksinme oluyo yüzüm renksiz sararmış yorgun bi görünüm var. Adete 6ggün falan var
Evet cnmAmiin canım gözün aydın darısı bizlere :) bebişi görebildin mi peki?
Cnm kendini yormussundur belki. Benim agrilarim gecti ama hic oturmadan ayakta kalinca agri oluyor. Dikkat et..Kasık ağrılarınz geçtimi kızlar bende yeniden başladı bugün çok değil hafif ama korkmaya başladım bi sorun varmıdır acaba
progestan insani mahvediyor gozlerimi acamadim kullanıldığimda bulantiya gelince bende ayniyim hic bitmeden bulaniyor kusmaktan icim cikti deli gibide uykum geliyo bu sefer bi degisik hamileligim sadece oglumu doyurabilecek kadar ayaktayimKızlar günde kendimi sıka sıka anca 1,5 litre su icebiliyorum ve iki üç kez çıkarıyorum malesef . Başka da içemiyorum bu su yeterli mi sizce of çok kötüyüm progestan ı da bugün bıraktım kanamam bitti diye üç gün oluyor biteli.. O ilac da mahvetti beni.
Allahım yardımcımız olsun çok zor valla okulda zor yetiştim lavaboya. Üzüntüm onu besleyememek. Sizin bir minik daha var Allah kolaylık versin canım atlatalım artık şu ilk ayları sağ salimprogestan insani mahvediyor gozlerimi acamadim kullanıldığimda bulantiya gelince bende ayniyim hic bitmeden bulaniyor kusmaktan icim cikti deli gibide uykum geliyo bu sefer bi degisik hamileligim sadece oglumu doyurabilecek kadar ayaktayim
Ben bugün doktora sordum. Bebek büyüdüğü için oluyomuş, korkulacak birşey değil.
Benim kız kardeşim tüp bebek ikiz 1hafta kala aldı dr maşallah tilar 3.400-3.800kg dogdular 40kg almıştı hamilelikte hep yatti düzenli beslendi sim 45 oluyolar darisi sanaÇok erken diye hiç konuşmadık biz doğumu. İkiz benim erken gelirler sanırım :)
Hadi inşallah canimKızlar bende ekim annesi olmak istiyorum sizde erken gebelik belirtisi nasıldı. Bende ara ara i krem gibi kıvamlı akıntı oluyor gebe olabilirmiyim. Hiç olmazdı boyle.birde sabah iştah sıfır akşam bayaa iyi.bazen tiksinme oluyo yüzüm renksiz sararmış yorgun bi görünüm var. Adete 6ggün falan var
Ben bugece cok sancim vardi hsla var adet olucak gibiyim yatıyorum yapılacak bisey yok kasiklarim bacaklarimda kramp gibi dr yapacak bisey yok icerde kanama olmuş tekrarlayabilir tek care istirhat yatıyorum hayırlısı hic bisry yapmıyorum isleri esimKasık ağrılarınz geçtimi kızlar bende yeniden başladı bugün çok değil hafif ama korkmaya başladım bi sorun varmıdır acaba
Insallah sağ salim kucağina alirsin bebeyini bak çocuklarinda sana yardim ediyor iyce yat dinlenBen bugece cok sancim vardi hsla var adet olucak gibiyim yatıyorum yapılacak bisey yok kasiklarim bacaklarimda kramp gibi dr yapacak bisey yok icerde kanama olmuş tekrarlayabilir tek care istirhat yatıyorum hayırlısı hic bisry yapmıyorum isleri esim
Cocuklarda kendi islerini benim suyumu bile getiriyorlar kalkma gitmesin bebek diyolar hayırlısı
İnşallah cnm saolasin. Benim tup bebek değil. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım :) inşallah biz de kucağımıza aliriz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde. Maşallah kardeşinin ikizlerinede hayırlı sağlıklı ömür diliyorum cnm. .Benim kız kardeşim tüp bebek ikiz 1hafta kala aldı dr maşallah tilar 3.400-3.800kg dogdular 40kg almıştı hamilelikte hep yatti düzenli beslendi sim 45 oluyolar darisi sana
Ewet progestan benide mahvetti onu icene kadar bise yok sabah onu icince basim donmeye basliyo mide bulantisi zaten isten gider gitmez uyumaya basliyorum uyku tulumuna dondumprogestan insani mahvediyor gozlerimi acamadim kullanıldığimda bulantiya gelince bende ayniyim hic bitmeden bulaniyor kusmaktan icim cikti deli gibide uykum geliyo bu sefer bi degisik hamileligim sadece oglumu doyurabilecek kadar ayaktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?