- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol. Rabbim yardımcın olsun benim kanama durdu ama işe gidiyorum gelip yatıyorum hemen. Allah yardm etsin inşallahBen bugece cok sancim vardi hsla var adet olucak gibiyim yatıyorum yapılacak bisey yok kasiklarim bacaklarimda kramp gibi dr yapacak bisey yok icerde kanama olmuş tekrarlayabilir tek care istirhat yatıyorum hayırlısı hic bisry yapmıyorum isleri esim
Cocuklarda kendi islerini benim suyumu bile getiriyorlar kalkma gitmesin bebek diyolar hayırlısı
Güzel haberlerle gelirsn inşallah. Dönünce yaz bize de.
Hadi hayirlisi canim haber ver insallah icine sinen guzel habeelerle gelirsin
CuteMom cnm gelince yaz umarim guel haberlerle gel
Arkadaşlar kendinizi ne kadar strese sokuyorsunuz ben 6+4deyim hiç kan tahlili yaptırmadım lüzun da görmedim doktorumda bişey demedi kese vardı 5 .haftada iyiydi genel olarak 2 hafta sınra gel dedi doktor kalp atışı için. 3. Çocuğum olacak. Bence bu kadar yormamalısınız kendimizi ve bebişlerinizi. Yanlış anlamayın karışmışım gibi düşünmeyin fakat emin olun herşey yolundadır.
Cnm aynı durum bende de var. Vajinal fitil olarak alıyorum sabah ve çok daha az oluyor yan etkisi. Doktorunuza bir danışın bence.. geceleri yatmadan ağızdan alıyorumEwet progestan benide mahvetti onu icene kadar bise yok sabah onu icince basim donmeye basliyo mide bulantisi zaten isten gider gitmez uyumaya basliyorum uyku tulumuna dondum
Günaydın cnm maşallah ne güzel. Kanama yaşadığım için bana yasak yürüyüş merdiven şuan. Kilo alıyorum yata yata...Gunaydin arkadaşlar. 4 yoldan sonra ilk defa okula yürüyerek geldim tam 2.1 km ve ortalama 25 dk yürüdüminanir musun z bulantim gitti. Evden cikarken fenaydim. Havalar iyi artik , gidiş dönüşher ggün 4km yuruyecegim.
Canım inş bebeğin seninledir miden bulanır da ben burdayım Anne der :)İşin en vahim kısmı şu ki her gün biraz midem bulanır bugun diye yanıma galeta ve yeşil elma naneli şeker taşıyorum gün sonunda bişi olmayınca hepsini gudubet gibi yiyip oturuyorum aşağıya
Daha öncede öyle yataklara düşecek kadar bulanmadım ancak ara ara gelen bulantılar elbette vardı şuandada aç kaldığımda olacak gibi oluyor ama o kadar
Ay inşallah sağlıkla büyümeyi nasip etsin Allah'ım.Cnm aynı durum bende de var. Vajinal fitil olarak alıyorum sabah ve çok daha az oluyor yan etkisi. Doktorunuza bir danışın bence.. geceleri yatmadan ağızdan alıyorum
Günaydın cnm maşallah ne güzel. Kanama yaşadığım için bana yasak yürüyüş merdiven şuan. Kilo alıyorum yata yata...
Canım inş bebeğin seninledir miden bulanır da ben burdayım Anne der :)
Tekrar geçmiş olsun cnm benim de kontrol cumartesi ins bu sefer karından duyabilir iz kalp atışlarını. Siz karından mi duyuyorsunuz?İyiyim canım,çok şükür.bugun tüp bebek doktoruma gittim.bebişlerin ikisi de gayet iyi maşallah,kanamadan dolayı istirahat verdi doktorum.iki hafta sonra kontrole çağırdı.
Uykuyu sorma çok uyuyorum. Akşam 9 da hoppa gidiyorum :)) sonra ara ara uyanıp bi telefon vs bakıp yine uyuyorum.Ay inşallah sağlıkla büyümeyi nasip etsin Allah'ım.
Yogun olarak tek belirtim acayip derecede uyuyorum
canım doktorun dediği gibi beklemek en iyisi.. herkesin metabolizması birbirinden farklı sonuçta, sende de başlangıcı böyle yavaş olucak belki de :) canını sıkma sen zamanla gelir yerine bebek inşallah dua ediyoruz hep..Kızlar günaydın
eleysu senin yazını alıntıyamadım .
Şimdi kızlar durum şu ki hala belirsiz devam ediyor. Kese göründü karından vajinal bakmaya yanaşmadı adam cunku suanda baksamda bısı gormem cunku bu degerlerle dedi. Dış gebelik düşük veya normal gebelikte olabilir dedi beklemek lazım dedi. beta tekrarlıyayım mı dedım hayır dedı gerek yok . bıde bu kadar stres olma dedı .Benım kafamı en cok kurcalayan sey su kı hafta ılerlıyor deger suanda yavaslamıs yanı gebelık sonun akadar her an gelısımı duracak mı dıye beklıcez velevkı suanda hersey yoluna gırdı dedı bunu herkesın yasama ıhtımalı var esktra fazla bı rısk olmayacak ama ben nedense ınanmadım buna.
Gelır gelmez uyudum . Bu durum artık canımı cok sıkıyor. Oğlum 1 gıdıyor onun derslerini ihmal etmeye başladım 2 gunde bır doktordayım. Hoş bunu ben degıl doktor ıstıyor12irmak erken gitme ve beta baktırma sebebım hamılelıkte yukselen tsh degerımle alakalı sonrası zaten omuydu bumuydu dıs gebelıkse erken teshıs edılsın dıye dıye bu gunlere geldık. bugun tam 6+0 bu hafta sonu dr randevumu ıptal ettım kotu bır sonuc olacaksa nasılsa sonrakı haftaya kadar bekletecek . o yuzden 2 hafta sonra 23 subatta gıtmek en dogrusu . 1 subatta hamıle oldugumu ogrendım bir rahat nefes alamadım . Kesenın ıcınde bısey gormuyor gormemesı normalmıs bu degerlere gore ama yınede morelımı toparlıyamıyorum bılmıyorum beklıcez gorucez Allahtan hayırlısı bısey dıyemıyorum. En cok ogluma bu haberı vermıs olmanın pısmanlıgını yasıyorum
Kızlar günaydın
eleysu senin yazını alıntıyamadım .
Şimdi kızlar durum şu ki hala belirsiz devam ediyor. Kese göründü karından vajinal bakmaya yanaşmadı adam cunku suanda baksamda bısı gormem cunku bu degerlerle dedi. Dış gebelik düşük veya normal gebelikte olabilir dedi beklemek lazım dedi. beta tekrarlıyayım mı dedım hayır dedı gerek yok . bıde bu kadar stres olma dedı .Benım kafamı en cok kurcalayan sey su kı hafta ılerlıyor deger suanda yavaslamıs yanı gebelık sonun akadar her an gelısımı duracak mı dıye beklıcez velevkı suanda hersey yoluna gırdı dedı bunu herkesın yasama ıhtımalı var esktra fazla bı rısk olmayacak ama ben nedense ınanmadım buna.
Gelır gelmez uyudum . Bu durum artık canımı cok sıkıyor. Oğlum 1 gıdıyor onun derslerini ihmal etmeye başladım 2 gunde bır doktordayım. Hoş bunu ben degıl doktor ıstıyor12irmak erken gitme ve beta baktırma sebebım hamılelıkte yukselen tsh degerımle alakalı sonrası zaten omuydu bumuydu dıs gebelıkse erken teshıs edılsın dıye dıye bu gunlere geldık. bugun tam 6+0 bu hafta sonu dr randevumu ıptal ettım kotu bır sonuc olacaksa nasılsa sonrakı haftaya kadar bekletecek . o yuzden 2 hafta sonra 23 subatta gıtmek en dogrusu . 1 subatta hamıle oldugumu ogrendım bir rahat nefes alamadım . Kesenın ıcınde bısey gormuyor gormemesı normalmıs bu degerlere gore ama yınede morelımı toparlıyamıyorum bılmıyorum beklıcez gorucez Allahtan hayırlısı bısey dıyemıyorum. En cok ogluma bu haberı vermıs olmanın pısmanlıgını yasıyorum
Bende sana yazacaktım senın yerınde olsam erken gıtmem 7+4 'teyken git derim doktora. Bende oyle gıtmeyı dusunuyorum suanda ama benım dıs gebelık veya bılmem ne dusuk ıhtımalı oldugundan basımada ıs alırmıyım bılmıyorum yoksa ıcımden gecen gıdısı olabıldıgınce ertelemekCanım hiç canını sıkma daha fazla stres yapma güzel düşün ki her şey güzel olsun. Tarihlerimiz aynı bende doktora bir kez gittim kese göründü başkada bir şey hakkında bilgim yok beta hcg tahlili de yaptırmamıştı doktor bana, söylemiştim hatırlarsın. Hcg değerimi bile bilmiyorum. Her şeyden bihaberim bu sıra doktora gideceğim ama cesaret edemiyorum kötü bir şey duyarım diye çünkü mide bulantım yok sadece sürekli bir yorgunluk var. Diğer yandan bebeğin kalp atışının duyulması için erken 8. Haftayı bekle duyulmazsa doktor her hafta 'bi sonraki haftaya gel' diyecek diyen yakınlarım var. Çok kararsızım gitmekle gitmemek arasında. Ultrason da tekrar tekrar girmek istemiyorum. Rabbim hayırlı, güzel sonuçlar nasip etsin hepimize, bebişlerimize de sağlık versin.
Bende sana yazacaktım senın yerınde olsam erken gıtmem 7+4 'teyken git derim doktora. Bende oyle gıtmeyı dusunuyorum suanda ama benım dıs gebelık veya bılmem ne dusuk ıhtımalı oldugundan basımada ıs alırmıyım bılmıyorum yoksa ıcımden gecen gıdısı olabıldıgınce ertelemek
,KIZLAR KENDİNİZE STRES YAPMAYIN NE OLURSUNUZ ÇOK YAZAMIYORUM AMA TAKİP EDİYORUM..DUA EDELİM BOL BOL BEN 6+2 DE KALP ATISINI GÖRDÜM AMA DİNLETMEDİ DOKTORUM 25 İNDE KONTROLÜM VAR O ZAMAN DİNLEYECEĞİZ KISMET OLURSA..KENDİNİZE STRES YAPMAYIN İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN...Tekrar tekrar ultrasona girmek istemiyorum bende ama bir yandan korkuyorum bazen şiddetli sancım oluyor sabredebildiğim kadar sabredeceğim
,KIZLAR KENDİNİZE STRES YAPMAYIN NE OLURSUNUZ ÇOK YAZAMIYORUM AMA TAKİP EDİYORUM..DUA EDELİM BOL BOL BEN 6+2 DE KALP ATISINI GÖRDÜM AMA DİNLETMEDİ DOKTORUM 25 İNDE KONTROLÜM VAR O ZAMAN DİNLEYECEĞİZ KISMET OLURSA..KENDİNİZE STRES YAPMAYIN İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN...
İnsallah canım her zaman dua ediyoruz. Her şey yolunda gider insallah. Ekim anneleri çok evhamlı işimiz zor şu 3 ayı atlatsak bi selametle :))
Cnm ilk aylar herkes bole oluyo insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalimİnsallah canım her zaman dua ediyoruz. Her şey yolunda gider insallah. Ekim anneleri çok evhamlı işimiz zor şu 3 ayı atlatsak bi selametle :))
aynen canım benımde gece boyu devam ediyor. Progestan da mahvetti. az önce aradım doktoru, vajinal almamı söyledi. tamamen bırakmak istiyorum çünkü dozajı yüksek ama mecburen bitene kadar dayanıcam. Allah bağışlasın yavrunu böyle duyunca nasıl mutlu oluyorum anlatamam :))))@emelocco besleyemem vs diye dusue. Su anda zaten senin yediklerinden beslenmiyor inan. Oglumda sadece bulanti değil inanılmaz kusuyordum da. Yediklermi Birak, içim disima cikiyordu ama her şeyiyle saglikli oğlum doğdu ve buna rağmen ne benim ne onun kan değerlerimizden eksik yoktu. Ben vitamin desteği bile kullanmadim o zaman. Simdi de 3 gündür bulantidan mahfoluyorum şöyle ki yiyebiliyorum şükür, cantamda da yeşil eleme mandalina leblebi cubuk kraker ve su var hep. Derslerde de ayakta olmama rağmen suyu az az içerek bulantiyi bertaraf ediyorum. Gece yatana kadar sürekli var ama.
KORKMA CANIM NORMAL OLABİLİR GENELDE OLUYOR İLK ZAMANLARDA BENDE SENİN GİBİ BAT GÜNÜNDE ÖĞRENDİM KORKMA KAN SONUCUN NE ZAMAN ÇIKACAK :) ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUNArkadaşlar acill cevap verir misiniz dün adet olmam gerekiyordu olmadım evde test yaptım pozitif çıktı biraz önce sağlık ocağında kan verdim de geldim fakat eve geldiğimde kahverengi akıntım olmuş bu nedir
Canım hayırlı olsun telaşlanma yerleşme kanaması olabilir. Sonuç almaya gittiğinde doktoruna danış. güzel haberler verirsin inş. benim de test öncesi kanamam olmuştu. içini ferah tut.Arkadaşlar acill cevap verir misiniz dün adet olmam gerekiyordu olmadım evde test yaptım pozitif çıktı biraz önce sağlık ocağında kan verdim de geldim fakat eve geldiğimde kahverengi akıntım olmuş bu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?