- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza:)bayanlar merhaba
bende inşallah ekimde anne olacağım
geçen hafta öğrendim bebişimin geleceğini
Rabbimin hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah bebeklerimizi
ayy okudukça içim karardı nasıl doktor bu yaaDüne kadar kesinlikle Gop da doğum yaparım diyordum fakat dün Cengiz beyin davranışları dolayısıyla vazgeçtim . Fazlasıyla evham bir anneyim kordon dolanması endişelerimden bahsederken birden azarlamaya başladı ben münecim miyim ? v.s. daha sonra ağlamaya başladım zaten hormonlar sebebiyle hassasız birde azar işitmeye gitmiyorum ben doktora rahatlamaya bebeğimi görmeye gidiyorum . Kendi canım cicim davranamazmış başka doktora gideyim mişim o zaman ? Sziden öyle davranmanızı isteyen yok üslubunuz daha sakin olabilir dedim . Ben böyleyim dedi . odasından ağlayarak çıktım resmen . Tabi ki çocuğumun ömrünü kordon dolanıp dolanmayacağını bilemez hiçbir doktor ama kordon dolanması gibi endişelerimi daha uygun bir dille giderebilir . Kendisi çok donanımlı bir doktor evet ama hamilelerin ruh halinden anlayacak kadar tıp eğitimi aldığınada eminim ama iş uygulamaya gelince gerek yoğunluğundan gerekte başka bir sebepten dolayı beni azarlayamaz. Bu arada en son geçen hafta gitmiştim 5 dk muayene edip yolladı . Muayene ederken tek kelime söylemiyor zaten en son iyi diyor . Biz anneler daha çok şey duymak istiyoruz evet hanımlar başımdan geçen bunlar . Dün akşam bütün gün ağlamaklıydım . Hamileliğimde kimse bana sesini bile yükseltmedi para verdiğim hastanede bebeğimi görmek için gittiğim hastanedeki doktor asla yükseltemez.
kızlar bunu forumda okudum . benım doktorum ıcın yazmıslar :)
cnm ilk gebeliğimde benimde hafif bir kanamam olmuştu düşük riskim vardı tam 5 ay kullandım progestanı bence doktoruna danışmadan bırakma . vajinal alınca hiç yan etkisi olmuyor gece uyumaya hazırlanırken alabilirsin yada sabah hemen yarım saat uzansan yeterliKızlar günde kendimi sıka sıka anca 1,5 litre su icebiliyorum ve iki üç kez çıkarıyorum malesef . Başka da içemiyorum bu su yeterli mi sizce of çok kötüyüm progestan ı da bugün bıraktım kanamam bitti diye üç gün oluyor biteli.. O ilac da mahvetti beni.
tatlım yan etkisi çok fazla ilacın ben bes ay kullanmıstım bas dönmesi yapıyordu vajinal alsan cok rahat edersinprogestan insani mahvediyor gozlerimi acamadim kullanıldığimda bulantiya gelince bende ayniyim hic bitmeden bulaniyor kusmaktan icim cikti deli gibide uykum geliyo bu sefer bi degisik hamileligim sadece oglumu doyurabilecek kadar ayaktayim
üzme canım kendini de bebişi de herşey yolundadır inşallahKızlar günaydın
@eleysu senin yazını alıntıyamadım .
Şimdi kızlar durum şu ki hala belirsiz devam ediyor. Kese göründü karından vajinal bakmaya yanaşmadı adam cunku suanda baksamda bısı gormem cunku bu degerlerle dedi. Dış gebelik düşük veya normal gebelikte olabilir dedi beklemek lazım dedi. beta tekrarlıyayım mı dedım hayır dedı gerek yok . bıde bu kadar stres olma dedı .Benım kafamı en cok kurcalayan sey su kı hafta ılerlıyor deger suanda yavaslamıs yanı gebelık sonun akadar her an gelısımı duracak mı dıye beklıcez velevkı suanda hersey yoluna gırdı dedı bunu herkesın yasama ıhtımalı var esktra fazla bı rısk olmayacak ama ben nedense ınanmadım buna.
Gelır gelmez uyudum . Bu durum artık canımı cok sıkıyor. Oğlum 1 gıdıyor onun derslerini ihmal etmeye başladım 2 gunde bır doktordayım. Hoş bunu ben degıl doktor ıstıyor @12irmak erken gitme ve beta baktırma sebebım hamılelıkte yukselen tsh degerımle alakalı sonrası zaten omuydu bumuydu dıs gebelıkse erken teshıs edılsın dıye dıye bu gunlere geldık. bugun tam 6+0 bu hafta sonu dr randevumu ıptal ettım kotu bır sonuc olacaksa nasılsa sonrakı haftaya kadar bekletecek . o yuzden 2 hafta sonra 23 subatta gıtmek en dogrusu . 1 subatta hamıle oldugumu ogrendım bir rahat nefes alamadım . Kesenın ıcınde bısey gormuyor gormemesı normalmıs bu degerlere gore ama yınede morelımı toparlıyamıyorum bılmıyorum beklıcez gorucez Allahtan hayırlısı bısey dıyemıyorum. En cok ogluma bu haberı vermıs olmanın pısmanlıgını yasıyorum
QUOTE]