2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bayanlar merhaba
bende inşallah ekimde anne olacağım
geçen hafta öğrendim bebişimin geleceğini
Rabbimin hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah bebeklerimizi
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza:)

ayy okudukça içim karardı nasıl doktor bu yaa

cnm ilk gebeliğimde benimde hafif bir kanamam olmuştu düşük riskim vardı tam 5 ay kullandım progestanı bence doktoruna danışmadan bırakma . vajinal alınca hiç yan etkisi olmuyor gece uyumaya hazırlanırken alabilirsin yada sabah hemen yarım saat uzansan yeterli

progestan insani mahvediyor gozlerimi acamadim kullanıldığimda bulantiya gelince bende ayniyim hic bitmeden bulaniyor kusmaktan icim cikti deli gibide uykum geliyo bu sefer bi degisik hamileligim sadece oglumu doyurabilecek kadar ayaktayim
tatlım yan etkisi çok fazla ilacın ben bes ay kullanmıstım bas dönmesi yapıyordu vajinal alsan cok rahat edersin

üzme canım kendini de bebişi de herşey yolundadır inşallah

QUOTE]

ayyy şöyle birazcık geçmişi okuyayım dedim de bitiremedim kızlar iyi kaynatmışsınız maşallahhhh maşallahhh 2016 ekim bebişlerine çoğunun kalp atışı duyulmuş bir ben kalmışım sanki aynı tarihlerde olanyarın 7+4 oluyorum sabahtan gitcem doktora inşallah bizde duyarız pıtpıtları

kızlar bende sat a göre 7 haftalığım ama kalp atımını göremedik daha kaybettiğim gebeliğimde 5+5 de görmüştük.sizler gördünüz mü 7.haftada

kızlar eşim oğluma bez alırken yeni bebişe de ağız mendili çıtçıtlı atlet almış ilk eşyasını babası aldı bile yavrumun sağlıkla gelsin inşallah

Tekrar geçmiş olsun cnm benim de kontrol cumartesi ins bu sefer karından duyabilir iz kalp atışlarını. Siz karından mi duyuyorsunuz?
Canım geçen hafta çarşamba günü başka bir doktor karnından ultrason da görmüştü kalp atışlarını. Dün tüp bebek doktorum vajinal muayene yaptı.

Canım geçen hafta çarşamba günü başka bir doktor karnından ultrason da görmüştü kalp atışlarını. Dün tüp bebek doktorum vajinal muayene yaptı.
Benim 6+1 de karından duymuştuk . 6+4 te vajinal duyabildik. Karından duyulmadı. Buna taktım kafayı da şimdi

bende yarın gideceğim ilk defa doktora
bakalım neler olacak bugün sat a göre tam 6 haftalık

DOKTORUNA SORDUN MU CANIM STRES YAPMA KENDİNE SAKIN
sormadım cnm çıktıktan sonra aklıma geldi o an tek istediğim kalp atışlarını duymaktı.. cumartesi kontrol var idrara sıkışık gideceğim bu kez.. inş karından duyarız..

sormadım cnm çıktıktan sonra aklıma geldi o an tek istediğim kalp atışlarını duymaktı.. cumartesi kontrol var idrara sıkışık gideceğim bu kez.. inş karından duyarız..

canım benim doktorum bana dediki sıkışık olmayınca karından göremiyorlarmış belki de o yüzdendir üzme kendini..bende çok sıkıısık gitmişim ikinci kontrole mesela doktor lavaboya git gel dedi ondan sonra duyduk aşırı sıkışık olmamak gerekiyormuş :)

ayyy ortasını nasıl ayarlıcaz ki :))) bu defa sıkışık gidicem işte karından duyarsak bu kez bunu ispatlamış olucam ama sabah öyle kötü oluyorum ki nasıl tutucam bilmiyorum

Ya kizlar siz ne yiyip ne iciyosunuz bn hamile kaldigimi ogrenmeden once diyetteydim simdi midem kuculmus cnm hic bise istemiyo resmen ac geziyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…