İnşallah canım cümlemiz ins. :)Ayy gözün aydın canım çok güzel sürpriz olmuş sana ikizler ayrı bi tatlı olur sağlıkla kucağına al inşAllah :)))
Ben makyaj yapıyorum yoksa felakett :))Al benden de o kadar canım çok fazla makyajda yapmak istemiyorum kapatamıyorum liseli ergenler gibi dolaşıyorum ortalıkta
Aynen ben de bugün yazacaktım buraya. Tam sivilce gibi de değil sivilce görünümlü yağ birikimi gibi. Progestandan sonra çıktı benim yoktu öncesinde. Ya da oluyo ben ilaçtan biliyorumKızlar son bi kaç gündür yüzümde sivilceler çıkıyor her gün bir yenisi daha ekleniyor hormonlardan mıdır acaba aynı şeyden şikayetçi olan var mı??
Ayyy ne kadar güzel maşallah hayırlısıyla Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benim de gençliğimden beri hayalimdir ikiz olsun , bi kızım var daha doktora gitmedim 2 hafta sonra gideceğim bakalım bende sürprizzzz var mıCnm son adete uyumlu demişti bu doktor kendi doktorum değil. Tek kese gördü. Sonra 6+1 de gittim kendi doktoruma iki kese iki bebek sürprizzzzzzzz :) diğer kese çok minik mis demek gözükmedi.
İnşallah cnm hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi ins :) darısı sana o zaman cnm :)Ayyy ne kadar güzel maşallah hayırlısıyla Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benim de gençliğimden beri hayalimdir ikiz olsun , bi kızım var daha doktora gitmedim 2 hafta sonra gideceğim bakalım bende sürprizzzz var mı
Merhabalar canım ben geçen gün de yazmıştım buraya ama bie dönüş olmadı ben de tam 5 haftalıkken gittim doktora 8mm dedi doktor keseyi eve gelince kızımın aynı dönemki ultrason kağıdına baktım 5+4de kızımın kesesi 4mm miş şimdi merak ettiğim acaba yeni miniş ikiz mi sizce bi gösterge olurmu arkadaşlar randevum cumartesi o güne kadar merakımı gidermek istedimKızlar bende bugün keseyi gordum şükürler olsun 4 hafta 5 günlükler 1 hafta geri galiba gec döllenme 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez insalhhh kese 8.13 mm
belki erkektir cnmMerhabalar canım ben geçen gün de yazmıştım buraya ama bie dönüş olmadı ben de tam 5 haftalıkken gittim doktora 8mm dedi doktor keseyi eve gelince kızımın aynı dönemki ultrason kağıdına baktım 5+4de kızımın kesesi 4mm miş şimdi merak ettiğim acaba yeni miniş ikiz mi sizce bi gösterge olurmu arkadaşlar randevum cumartesi o güne kadar merakımı gidermek istedim
Yaa siz böyle 4, 8 yazınca iyice huylanfım. Benimki 6. Haftanın ilk günü 23. 3 mm ydi. İlk doktor bebeği görmediği için kesrn çok büyük dedi ama ikincisinde bebeğe odaklandığımız için sormayı unuttum. Hakikaten çok büyük gibi benimki. Erken mi gitsem doktora napsamMerhabalar canım ben geçen gün de yazmıştım buraya ama bie dönüş olmadı ben de tam 5 haftalıkken gittim doktora 8mm dedi doktor keseyi eve gelince kızımın aynı dönemki ultrason kağıdına baktım 5+4de kızımın kesesi 4mm miş şimdi merak ettiğim acaba yeni miniş ikiz mi sizce bi gösterge olurmu arkadaşlar randevum cumartesi o güne kadar merakımı gidermek istedim
O hiç spor yamayıp, sonra başlayanlar için, ben normalde pilates yapıyordum ve yüzmeye gidiyordum, yaza kadar havuz kullanmayacağım, denizi tercih ettiğimden yürüyüşe geçtim, Her zaman dediğim gibi, riskli bir düşük durumu falan yoksa , hamilelik hastalık değil, hayata olduğu gibi devam etmeyi tercih ederim. bu ikinci ilkinde, treekking, çadır kamp doğada konaklama, gibi yaşamımda var olan şeyleri hiç çekmedim, kış çocuguydu en son kasım da denize gittik ve döndüm 3 hafta sonra doğumum oldu normal yollardan, sıkıntısız .
Slm arkadaslar cok giremiyorum bulantidan ve yorgunluktan neredeyse 24 saat uyuyucam ve hic gecmeyen bir bulantim var cok kotuyum ya
Valla canm okadar su iciyosan iyi ben zorla 3bardak su iciyorum bütün gün bugün doktora gittim bana bile olsun dedi hiçbirşey olmaz geçer hepsi dediKızlar günde kendimi sıka sıka anca 1,5 litre su icebiliyorum ve iki üç kez çıkarıyorum malesef . Başka da içemiyorum bu su yeterli mi sizce of çok kötüyüm progestan ı da bugün bıraktım kanamam bitti diye üç gün oluyor biteli.. O ilac da mahvetti beni.
Mrb hanımlar ya ben çok acı aşeriyorum bi zararı olur mu bilmiyorum da deli gibi biberiye turşusu,pul biberi yiyorum eşim kızıp kaldırdı ama dayanamıyorum bi bilginiz var mı zararı olur mu acaba
aynen bende ekşide çok ekşi turşu ve acı yiyorum inşallah zararı olmaz ama aşeriyorsak elimizde değil ki vücut onu istiyor bişi olmaz herhalde ya kafam çok karıştıBende feci şekilde ekşi aşeriyorum canım bazen acı turşuda yiyorum özellikle acı çekiyor canım çünkü. Bi zararı yoktur insallah.
Canım ya gerçekten zor. Geçen hafta bi kanama yaşadım. Korkuyorum bir daha olur diye. Bol su iç , kasılmalar o yüzden oluyo, kasılma da kanama yapar dedi. Ondan korkum hep.Valla canm okadar su iciyosan iyi ben zorla 3bardak su iciyorum bütün gün bugün doktora gittim bana bile olsun dedi hiçbirşey olmaz geçer hepsi dedi
Tatlım annem kız kardeşimde çok acı aseriyordu :) bi de biz urfaliyiz her acı acı gelmez yani annemin yediği biberleri benim diyen hiç kimse diline bile suremez :) elhamdulillah kardeşim sağlıklı üstelik maşallah çok da zeki :) fen lisesini okudu inşaat mühendisliği okuyor şimdi anlayacağınız biberler gibi zehir oda :):) ama hamilelikte ileriki aylarda reflü çıkıyor acı daha çok tetikler özellikle acı turşu olunca çok abatmayın derim :)Mrb hanımlar ya ben çok acı aşeriyorum bi zararı olur mu bilmiyorum da deli gibi biberiye turşusu,pul biberi yiyorum eşim kızıp kaldırdı ama dayanamıyorum bi bilginiz var mı zararı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?