2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ultrason kağıdının üzerinde 6.5cm yazıyor o neyin ölçüsü bilen varmı?

Ayy gözün aydın canım çok güzel sürpriz olmuş sana ikizler ayrı bi tatlı olur sağlıkla kucağına al inşAllah :)))
İnşallah canım cümlemiz ins. :)

Al benden de o kadar canım çok fazla makyajda yapmak istemiyorum kapatamıyorum liseli ergenler gibi dolaşıyorum ortalıkta
Ben makyaj yapıyorum yoksa felakett :))

Kızlar son bi kaç gündür yüzümde sivilceler çıkıyor her gün bir yenisi daha ekleniyor hormonlardan mıdır acaba aynı şeyden şikayetçi olan var mı??
Aynen ben de bugün yazacaktım buraya. Tam sivilce gibi de değil sivilce görünümlü yağ birikimi gibi. Progestandan sonra çıktı benim yoktu öncesinde. Ya da oluyo ben ilaçtan biliyorum

Cnm son adete uyumlu demişti bu doktor kendi doktorum değil. Tek kese gördü. Sonra 6+1 de gittim kendi doktoruma iki kese iki bebek sürprizzzzzzzz :) diğer kese çok minik mis demek gözükmedi.
Ayyy ne kadar güzel maşallah hayırlısıyla Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benim de gençliğimden beri hayalimdir ikiz olsun , bi kızım var daha doktora gitmedim 2 hafta sonra gideceğim bakalım bende sürprizzzz var mı

İnşallah cnm hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi ins :) darısı sana o zaman cnm :)

Kızlar bende bugün keseyi gordum şükürler olsun 4 hafta 5 günlükler 1 hafta geri galiba gec döllenme 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez insalhhh kese 8.13 mm
Merhabalar canım ben geçen gün de yazmıştım buraya ama bie dönüş olmadı ben de tam 5 haftalıkken gittim doktora 8mm dedi doktor keseyi eve gelince kızımın aynı dönemki ultrason kağıdına baktım 5+4de kızımın kesesi 4mm miş şimdi merak ettiğim acaba yeni miniş ikiz mi sizce bi gösterge olurmu arkadaşlar randevum cumartesi o güne kadar merakımı gidermek istedim

Slm arkadaslar cok giremiyorum bulantidan ve yorgunluktan neredeyse 24 saat uyuyucam ve hic gecmeyen bir bulantim var cok kotuyum ya

belki erkektir cnm

Yaa siz böyle 4, 8 yazınca iyice huylanfım. Benimki 6. Haftanın ilk günü 23. 3 mm ydi. İlk doktor bebeği görmediği için kesrn çok büyük dedi ama ikincisinde bebeğe odaklandığımız için sormayı unuttum. Hakikaten çok büyük gibi benimki. Erken mi gitsem doktora napsam

Tam benim kafadansın canım devam Rabbim güç kuvvet enerji versin , yoksa günler de Geçmiyor aldığın kilolar yanına kalıyor , bende günde 1 saat yavaş tempoda yürüyüş yapmaya çalışıyorum , bugün kızlar ilk 3 ay yürüme dediler ben de size soracaktım , çok hızlı yürümüyorum ve tehlikeli durumum da yok çok şükür inşallah bi sıkıntı olmaz ...yürümek çok iyi geliyor bana , evde oturduğumda çok midem bulanıyor ...
Ben de ilkinde sakınmadım kendimi gayet rahat bıraktım hastalık değil bu çünkü Dediğin gibi , Akışa bıraktım herşeyi , kızımda sağlık problemleri vardı , ünv hast. Doğurmam gerekiyordu ama 3 ünv hastanesi doğum için kabul etmedi ( 27. Hafta belli oldu ve 27. Haftadan sonra doğuma kadar testler tahliller yetişmezmiş, testler yapılana kadar çocuk doğarmış) medikal park kabul etmedi ( öyle bi riski alamazlarmış)
Hastalığın olup olmadığı da kesin değildi( bi Prof o hastalık varsa bile bence ileri düzeyde değil dedi be dediği çıktı ) Gözümü kapattım bi hastaneye gittim bişey söylemedim ( hasta vs ) kızım Doğdu odaya geldi dedik bize böyle demişlerdi test tahlil vs yapıldı ,diyaframa envantrasyonu diye bi hastalık ama ünv hastanesinde doğurman Şart belki Doğduğu an ameliyat olacak belki yaşamayacak dedikleri kadar bi durum yoktu , 9 aylıkken ameliyat oldu ve tam başarı sağlandı , iyi ki heder etmemişim kendimi, odamı da süsledim , fönümü de çektim , iyi ki yapmışım

Slm arkadaslar cok giremiyorum bulantidan ve yorgunluktan neredeyse 24 saat uyuyucam ve hic gecmeyen bir bulantim var cok kotuyum ya

Rabbim yardımcın olsun bulantı çok kötü ya , bi de oğlunun Peşinde olmak ona yetişmek zorundasın , 3 Ayı bi atlatsaydık hayırlısıyla

Valla canm okadar su iciyosan iyi ben zorla 3bardak su iciyorum bütün gün bugün doktora gittim bana bile olsun dedi hiçbirşey olmaz geçer hepsi dedi

Mrb hanımlar ya ben çok acı aşeriyorum bi zararı olur mu bilmiyorum da deli gibi biberiye turşusu,pul biberi yiyorum eşim kızıp kaldırdı ama dayanamıyorum bi bilginiz var mı zararı olur mu acaba

Mrb hanımlar ya ben çok acı aşeriyorum bi zararı olur mu bilmiyorum da deli gibi biberiye turşusu,pul biberi yiyorum eşim kızıp kaldırdı ama dayanamıyorum bi bilginiz var mı zararı olur mu acaba

Bende feci şekilde ekşi aşeriyorum canım bazen acı turşuda yiyorum özellikle acı çekiyor canım çünkü. Bi zararı yoktur insallah.

Bende feci şekilde ekşi aşeriyorum canım bazen acı turşuda yiyorum özellikle acı çekiyor canım çünkü. Bi zararı yoktur insallah.
aynen bende ekşide çok ekşi turşu ve acı yiyorum inşallah zararı olmaz ama aşeriyorsak elimizde değil ki vücut onu istiyor bişi olmaz herhalde ya kafam çok karıştı

Valla canm okadar su iciyosan iyi ben zorla 3bardak su iciyorum bütün gün bugün doktora gittim bana bile olsun dedi hiçbirşey olmaz geçer hepsi dedi
Canım ya gerçekten zor. Geçen hafta bi kanama yaşadım. Korkuyorum bir daha olur diye. Bol su iç , kasılmalar o yüzden oluyo, kasılma da kanama yapar dedi. Ondan korkum hep.

Allahtan turşunun mevsimi yok :))) gidiyim yiyim dicem ama bulantıdan yiyebilir miyim bilmiyorum :)))

Tatlım annem kız kardeşimde çok acı aseriyordu :) bi de biz urfaliyiz her acı acı gelmez yani annemin yediği biberleri benim diyen hiç kimse diline bile suremez :) elhamdulillah kardeşim sağlıklı üstelik maşallah çok da zeki :) fen lisesini okudu inşaat mühendisliği okuyor şimdi anlayacağınız biberler gibi zehir oda :):) ama hamilelikte ileriki aylarda reflü çıkıyor acı daha çok tetikler özellikle acı turşu olunca çok abatmayın derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…