Uyku duskunlugu bnde de var.Gecen aksam 9 da yatip 6.30 da kalktim.Bu da yetmiyormus gibi ise giderken yolda da uyudum Mutsuzlugun nedeni kafadaki belirsizliklerdir hersey yoluna girecek insallahh..
Vallahi bilmişsin azizim. 12 Şubatta regl oldum. Bir heyecan oldu bize: )
O değil de, nasıl anladın onu anlamadım. Ben 5 ocakta regl oldum. 28 ocakta yumurtladığımı biliyorum : ) ve sen regl tarihimi doğru hesapladın. Teşekkür ediyorum, helal olsun diyorum. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Ne güzel anneler olun inşallah kızlar, ben mendili size verdim siz koşturun : ))
canımmm keşke regl olmasaydın tabi
ama önümüzdeki ay inşallah:)
canım yumurtlama tarihini kesin biliyorsan, regl olcağın gün tam 14 gün sonrasıdır, bilimsel gerçek bu :)
o yüzden senin durumunu sana anlatmaya çalıştım ben :)
bu ay da takip et yumurtlama gününü 14 gün sonrası bat günüdür:)
bu arada spor faydalı oluyor yumurta gelişimi açısından , bir de ben böğürtlen kürü yapmıştım istersen araştır cnm..
merhabalar ben de dün gittim kontrole. sonunda keseyi gördük çok şükür 8 mm cik. dış gebelik falan yok dedi doktor boş gebelik de deilmiş. ama bu haftalar önemliymiş kızlar. folik asiti unutmayın sakın beslenmenize de dikkat edin.
merhabalar ben de dün gittim kontrole. sonunda keseyi gördük çok şükür 8 mm cik. dış gebelik falan yok dedi doktor boş gebelik de deilmiş. ama bu haftalar önemliymiş kızlar. folik asiti unutmayın sakın beslenmenize de dikkat edin.
canım ben geçen hafta 5+3 tüm. vajinal baktı bebek oluşmuş kalp atışları da başlamış dedi. Bana da gösterdi . Yavaş olması normal yeni oluşmaya başlamış dedi. Bugün yine kontrol var 3 te. çok heyecanlıyım. umarım normal bir şekilde kalbi atmaya başlamıştır.
canım bi de sen clexane kullanıyor muydun? birisi bana onunla ilgili bi şey sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum cevap veremedim. 0,4 lük kullanıyorum ben . günde bir kez. Bir kiyasal bir de gelişim olmadığı için kürtaj var.
5+4 tü dün. cok sıkıntılıydım gecen hafta kese fln gozukmuyordu. bıde cok kasık agrım vardı dıs gebelılk dıye evham yapıyrodum. doktorumu da degıstırdım. olumlu doktorla takıp yapmak lazım.
benim doktor hiç kan tahlili istemedi. belki benim de değer düşük olabilir. 2 tane içilmez diye düşünüyorum çünkü bir tanesi günlük ihtiyacı karşılıyormuş.
Uyku duskunlugu bnde de var.Gecen aksam 9 da yatip 6.30 da kalktim.Bu da yetmiyormus gibi ise giderken yolda da uyudum Mutsuzlugun nedeni kafadaki belirsizliklerdir hersey yoluna girecek insallahh..