2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canımmm keşke regl olmasaydın tabi
ama önümüzdeki ay inşallah:)
canım yumurtlama tarihini kesin biliyorsan, regl olcağın gün tam 14 gün sonrasıdır, bilimsel gerçek bu :)
o yüzden senin durumunu sana anlatmaya çalıştım ben :)
bu ay da takip et yumurtlama gününü 14 gün sonrası bat günüdür:)
bu arada spor faydalı oluyor yumurta gelişimi açısından , bir de ben böğürtlen kürü yapmıştım istersen araştır cnm..

gözün aydın canım maşallah :) unuturum diye hatırlatma kullanıyorum folik asit için. zaten bulantılardan beslenemiyoruz allahtan o var :))

5+3 te kalp atışı duyan varmı doktorum beni cumartesi çağırdı büyük ihtimal duyarız dedi ama çok erken değil mi ki

5+3 te kalp atışı duyan varmı doktorum beni cumartesi çağırdı büyük ihtimal duyarız dedi ama çok erken değil mi ki

canım ben geçen hafta 5+3 tüm. vajinal baktı bebek oluşmuş kalp atışları da başlamış dedi. Bana da gösterdi . Yavaş olması normal yeni oluşmaya başlamış dedi. Bugün yine kontrol var 3 te. çok heyecanlıyım. umarım normal bir şekilde kalbi atmaya başlamıştır.

canım bi de sen clexane kullanıyor muydun? birisi bana onunla ilgili bi şey sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum cevap veremedim. 0,4 lük kullanıyorum ben . günde bir kez. Bir kiyasal bir de gelişim olmadığı için kürtaj var.

Günaydın..
Bizim de kontrol günümüz bugün. Hayırlı haberler veririm inşallah.. gününüz güzel geçsin..
Hadi inşallah banada umut olacaksın inşallah
buarada benimde kültür soncum cıktı bu durumda sistit var bende ama haberim yok

Uyku duskunlugu bnde de var.Gecen aksam 9 da yatip 6.30 da kalktim.Bu da yetmiyormus gibi ise giderken yolda da uyudum Mutsuzlugun nedeni kafadaki belirsizliklerdir hersey yoluna girecek insallahh..
Insallah cnm gecsin hos degil ben progestan kullaniyorum onun yan etkilerinde de var

Normalde vucutta salgiliyo progestoronu ama ben takviye aliyorum bide
bana progesteron testı yaptı doktor ama hıc ılac vermedı sankı bana dusuk gıbı geldı ama emın degılım hanı 8.7 cıktı 5+4 beta 1112 ıken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…