2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de acı yiyorum yani :)allahın izniyle bişi olacağını sanmıyorum :)

cicekkokusu

Vallahi bilmişsin azizim. 12 Şubatta regl oldum. Bir heyecan oldu bize: )
O değil de, nasıl anladın onu anlamadım. Ben 5 ocakta regl oldum. 28 ocakta yumurtladığımı biliyorum : ) ve sen regl tarihimi doğru hesapladın. Teşekkür ediyorum, helal olsun diyorum. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Ne güzel anneler olun inşallah kızlar, ben mendili size verdim siz koşturun : ))

Aa Maşallah darısı bizimkilere olsun :) bide şeyi merak ediyorum ya :) aşerdiğin şeyler çocuğun cinsiyetini belli eder mi ya eşim takılıyo hep ekşileri götürüyorsun Ayşe'yi getireceksin gibi diye olabilir mi ki acep

Sanmıyorum diyicem tatlim ama eskilerin bi bildiği vardır :) neye aa o hurafe desem çıkıyor :) hayırlısı diyelim :)

Maşallah ilk cocugumda ve budada klomen kullandim olmadı bıraktım ilkinde 1aysonra bunda 3aysonra kendi oldu ikidinide sağlıkla kucağına al inşallah

Valla sabahçikolata ya sariyor ardina turşu arada acı bu tam karışık olcak ama müthiş koku alıyorum evin iti yanimda halt etmiş it deyince benim küçük bi kızıyor o it değil bi adı var

Son düzenleme:
Gunaydin midesi bulanangiller
ufak tefek yemek sonrasi bi kuscak bi bulancak gibi oluyorum dunden beri ama o kadar. Size manaa bulayimda basima versin Allah :)).
Ben simdi ise gidiyorum

Günaydın..
Bizim de kontrol günümüz bugün. Hayırlı haberler veririm inşallah.. gününüz güzel geçsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…