Vallahi bilmişsin azizim. 12 Şubatta regl oldum. Bir heyecan oldu bize: )
O değil de, nasıl anladın onu anlamadım. Ben 5 ocakta regl oldum. 28 ocakta yumurtladığımı biliyorum : ) ve sen regl tarihimi doğru hesapladın. Teşekkür ediyorum, helal olsun diyorum. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Ne güzel anneler olun inşallah kızlar, ben mendili size verdim siz koşturun : ))
Tatlım annem kız kardeşimde çok acı aseriyordu :) bi de biz urfaliyiz her acı acı gelmez yani annemin yediği biberleri benim diyen hiç kimse diline bile suremez :) elhamdulillah kardeşim sağlıklı üstelik maşallah çok da zeki :) fen lisesini okudu inşaat mühendisliği okuyor şimdi anlayacağınız biberler gibi zehir oda :):) ama hamilelikte ileriki aylarda reflü çıkıyor acı daha çok tetikler özellikle acı turşu olunca çok abatmayın derim :)
Aa Maşallah darısı bizimkilere olsun :) bide şeyi merak ediyorum ya :) aşerdiğin şeyler çocuğun cinsiyetini belli eder mi ya eşim takılıyo hep ekşileri götürüyorsun Ayşe'yi getireceksin gibi diye olabilir mi ki acep
Aa Maşallah darısı bizimkilere olsun :) bide şeyi merak ediyorum ya :) aşerdiğin şeyler çocuğun cinsiyetini belli eder mi ya eşim takılıyo hep ekşileri götürüyorsun Ayşe'yi getireceksin gibi diye olabilir mi ki acep
Valla sabahçikolata ya sariyor ardina turşu arada acı bu tam karışık olcak ama müthiş koku alıyorum evin iti yanimda halt etmiş it deyince benim küçük bi kızıyor o it değil bi adı var
Gunaydin midesi bulanangiller
ufak tefek yemek sonrasi bi kuscak bi bulancak gibi oluyorum dunden beri ama o kadar. Size manaa bulayimda basima versin Allah :)).
Ben simdi ise gidiyorum
Kızlar bende bugün keseyi gordum şükürler olsun 4 hafta 5 günlükler 1 hafta geri galiba gec döllenme 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez insalhhh kese 8.13 mm