2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de 53-54 ile hamilekaldım aynıyım, bakalım oğlumda 55 ile başlayıp 70 ile bitirmiştim

Süper valla tebrikler

Arkadaş lar beta HCG 178 çıkmış son adet tarihim 16 ocak değer normal mi sizce

Cumartesi günü 2627 olan hcg pazartesi günü 3943 çıktı sizce normal mi hemşire normal dedi ama ben emin olamadım

Kızlar bende bugün keseyi gordum şükürler olsun 4 hafta 5 günlükler 1 hafta geri galiba gec döllenme 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez insalhhh kese 8.13 mm

Bende merak ettim ya bana 4,5 haftalıkken kese boyutuna 5mm demişti doktor seninki daha büyük masAllah canım ikiz mi acaba :))

Benim 4+3 te tek kese gorunmus tu 6mm idi :) çok küçük olcak benim ikizler sanırım.

Kızlar son bi kaç gündür yüzümde sivilceler çıkıyor her gün bir yenisi daha ekleniyor hormonlardan mıdır acaba aynı şeyden şikayetçi olan var mı??

Kızlar son bi kaç gündür yüzümde sivilceler çıkıyor her gün bir yenisi daha ekleniyor hormonlardan mıdır acaba aynı şeyden şikayetçi olan var mı??
Adet olmadığımız için bnce ben ona bağlıyorum bende de sivilce çok. Ergen gibiyim :)))

Cnm son adete uyumlu demişti bu doktor kendi doktorum değil. Tek kese gördü. Sonra 6+1 de gittim kendi doktoruma iki kese iki bebek sürprizzzzzzzz :) diğer kese çok minik mis demek gözükmedi.

Ayy gözün aydın canım çok güzel sürpriz olmuş sana ikizler ayrı bi tatlı olur sağlıkla kucağına al inşAllah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…