inş cnm bakalım karından duyayım da bir oh çekeyim inş. eşim ilk kez görüp duyacak. o gayet rahat :))
inşallah cnm... inş güzel haberlerimizi veririz hep birbirimize :) sen de duy o muhteşem sesi inş. çok güzel bir heyecan :)canım güzel haberler alırsın eminim ki :)) haber ver buraya da merak ederim bende 25 inde eşimle gideceğim ilk kez :)) kalp atısını gördüm ama dinlemedik bizde o zaman dinleyeceğiz birlikte :))
Cnm kendini yormussundur belki. Benim agrilarim gecti ama hic oturmadan ayakta kalinca agri oluyor. Dikkat et..
İNŞALLAH CANIMMMMM :)inşallah cnm... inş güzel haberlerimizi veririz hep birbirimize :) sen de duy o muhteşem sesi inş. çok güzel bir heyecan :)
Bence kafana bu kadar takıp stres yapma.sonuçta duymuşsun kalp atışını.o an birşey olmuştur,karından duyulamamıştır.bebegin pozisyonu belki izin vermemiştir.bende mesela biri daha net görünüp diğeri çok net görünmüyordu,nedenini sordum,ultrason propuna uzak kalıyor diğeri dedi doktorum.ikisi de gayet normal dedi çok şükür ki.bence içini ferah tut,kalp atışlarını duymuşsun ne güzel.nerden bakılıpda duyulduğuna takılma bu kadar.Benim 6+1 de karından duymuştuk . 6+4 te vajinal duyabildik. Karından duyulmadı. Buna taktım kafayı da şimdi
eskiden böyle değildim cnm hormonlardan mıdır nedir çok takar oldum kafama her şeyi.. cumartesi günü inş soracağım doktora nedenini..Bence kafana bu kadar takıp stres yapma.sonuçta duymuşsun kalp atışını.o an birşey olmuştur,karından duyulamamıştır.bebegin pozisyonu belki izin vermemiştir.bende mesela biri daha net görünüp diğeri çok net görünmüyordu,nedenini sordum,ultrason propuna uzak kalıyor diğeri dedi doktorum.ikisi de gayet normal dedi çok şükür ki.bence içini ferah tut,kalp atışlarını duymuşsun ne güzel.nerden bakılıpda duyulduğuna takılma bu kadar.
bol bol meyve yiyorum o kadar cnm ... ınan başka şeyler yiyemiyorum. düzelir bir kaç haftaya dedi doktor.Ya kizlar siz ne yiyip ne iciyosunuz bn hamile kaldigimi ogrenmeden once diyetteydim simdi midem kuculmus cnm hic bise istemiyo resmen ac geziyom
Ben bugece cok sancim vardi hsla var adet olucak gibiyim yatıyorum yapılacak bisey yok kasiklarim bacaklarimda kramp gibi dr yapacak bisey yok icerde kanama olmuş tekrarlayabilir tek care istirhat yatıyorum hayırlısı hic bisry yapmıyorum isleri esim
Cocuklarda kendi islerini benim suyumu bile getiriyorlar kalkma gitmesin bebek diyolar hayırlısı
Gunaydin arkadaşlar. 4 yoldan sonra ilk defa okula yürüyerek geldim tam 2.1 km ve ortalama 25 dk yürüdüminanir musun z bulantim gitti. Evden cikarken fenaydim. Havalar iyi artik , gidiş dönüşher ggün 4km yuruyecegim.
Bnm cnm bole baharatli seyler istiyo ama midem bulandigi icin onuda yiyemiyorum garip bisebol bol meyve yiyorum o kadar cnm ... ınan başka şeyler yiyemiyorum. düzelir bir kaç haftaya dedi doktor.
O hiç spor yamayıp, sonra başlayanlar için, ben normalde pilates yapıyordum ve yüzmeye gidiyordum, yaza kadar havuz kullanmayacağım, denizi tercih ettiğimden yürüyüşe geçtim, Her zaman dediğim gibi, riskli bir düşük durumu falan yoksa , hamilelik hastalık değil, hayata olduğu gibi devam etmeyi tercih ederim. bu ikinci ilkinde, treekking, çadır kamp doğada konaklama, gibi yaşamımda var olan şeyleri hiç çekmedim, kış çocuguydu en son kasım da denize gittik ve döndüm 3 hafta sonra doğumum oldu normal yollardan, sıkıntısız .Ilk aylar çok yürüyüş ve spor yapmayı doktorlar çok önerimyor canım
Ben hiç bişey yiyemiyordum 2 gündür çubuk meyve pizza yedimYa kizlar siz ne yiyip ne iciyosunuz bn hamile kaldigimi ogrenmeden once diyetteydim simdi midem kuculmus cnm hic bise istemiyo resmen ac geziyom
MaşallahO hiç spor yamayıp, sonra başlayanlar için, ben normalde pilates yapıyordum ve yüzmeye gidiyordum, yaza kadar havuz kullanmayacağım, denizi tercih ettiğimden yürüyüşe geçtim, Her zaman dediğim gibi, riskli bir düşük durumu falan yoksa , hamilelik hastalık değil, hayata olduğu gibi devam etmeyi tercih ederim. bu ikinci ilkinde, treekking, çadır kamp doğada konaklama, gibi yaşamımda var olan şeyleri hiç çekmedim, kış çocuguydu en son kasım da denize gittik ve döndüm 3 hafta sonra doğumum oldu normal yollardan, sıkıntısız .
Ay kızlar masallah masallahBen hiç bişey yiyemiyordum 2 gündür çubuk meyve pizza yedim
Keşke ye canım bulantı öyle kötü ki yemek yemeyi geç hayatin tadı bitiyorAy kızlar masallah masallah
ben bugun yıne mendebur gibi yemek yedim.
canım maşallah bizim yerimize de ye :))) ben de 6. hafta sonunda başladı şu meşhur bulantı.. neler neler çekiyor canım ama önüme gelince bulantım başlıyo yine.. bugün ev yoğurdu azıcık ekmek ve elma ile duruyorum, bakalım akşam evde yemek yok ne yicez :)))Ay kızlar masallah masallah
ben bugun yıne mendebur gibi yemek yedim.
62 kiloyla başladım ama tartılmadım son zamanda. bulantılar yüzündn kilo vermişsin demekki.. bende de bi incelme söz konusu göbeğim vardı hafif o gitti :))))Kızlar kaç kilo ile hamile kaldiniz ve şuan kaç kilodasiniz ben 61 ile başladım şuan 60 kiloyum
Keşke ye canım bulantı öyle kötü ki yemek yemeyi geç hayatin tadı bitiyor
Kızlar kaç kilo ile hamile kaldiniz ve şuan kaç kilodasiniz ben 61 ile başladım şuan 60 kiloyum
canım maşallah bizim yerimize de ye :))) ben de 6. hafta sonunda başladı şu meşhur bulantı.. neler neler çekiyor canım ama önüme gelince bulantım başlıyo yine.. bugün ev yoğurdu azıcık ekmek ve elma ile duruyorum, bakalım akşam evde yemek yok ne yicez :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?