2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
inş cnm bakalım karından duyayım da bir oh çekeyim inş. eşim ilk kez görüp duyacak. o gayet rahat :))

canım güzel haberler alırsın eminim ki :)) haber ver buraya da merak ederim bende 25 inde eşimle gideceğim ilk kez :)) kalp atısını gördüm ama dinlemedik bizde o zaman dinleyeceğiz birlikte :))

canım güzel haberler alırsın eminim ki :)) haber ver buraya da merak ederim bende 25 inde eşimle gideceğim ilk kez :)) kalp atısını gördüm ama dinlemedik bizde o zaman dinleyeceğiz birlikte :))
inşallah cnm... inş güzel haberlerimizi veririz hep birbirimize :) sen de duy o muhteşem sesi inş. çok güzel bir heyecan :)

Benim 6+1 de karından duymuştuk . 6+4 te vajinal duyabildik. Karından duyulmadı. Buna taktım kafayı da şimdi
Bence kafana bu kadar takıp stres yapma.sonuçta duymuşsun kalp atışını.o an birşey olmuştur,karından duyulamamıştır.bebegin pozisyonu belki izin vermemiştir.bende mesela biri daha net görünüp diğeri çok net görünmüyordu,nedenini sordum,ultrason propuna uzak kalıyor diğeri dedi doktorum.ikisi de gayet normal dedi çok şükür ki.bence içini ferah tut,kalp atışlarını duymuşsun ne güzel.nerden bakılıpda duyulduğuna takılma bu kadar.

eskiden böyle değildim cnm hormonlardan mıdır nedir çok takar oldum kafama her şeyi.. cumartesi günü inş soracağım doktora nedenini..

Ya kizlar siz ne yiyip ne iciyosunuz bn hamile kaldigimi ogrenmeden once diyetteydim simdi midem kuculmus cnm hic bise istemiyo resmen ac geziyom
bol bol meyve yiyorum o kadar cnm ... ınan başka şeyler yiyemiyorum. düzelir bir kaç haftaya dedi doktor.

ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah canım

Gunaydin arkadaşlar. 4 yoldan sonra ilk defa okula yürüyerek geldim tam 2.1 km ve ortalama 25 dk yürüdüminanir musun z bulantim gitti. Evden cikarken fenaydim. Havalar iyi artik , gidiş dönüşher ggün 4km yuruyecegim.

Ilk aylar çok yürüyüş ve spor yapmayı doktorlar çok önerimyor canım

Ilk aylar çok yürüyüş ve spor yapmayı doktorlar çok önerimyor canım
O hiç spor yamayıp, sonra başlayanlar için, ben normalde pilates yapıyordum ve yüzmeye gidiyordum, yaza kadar havuz kullanmayacağım, denizi tercih ettiğimden yürüyüşe geçtim, Her zaman dediğim gibi, riskli bir düşük durumu falan yoksa , hamilelik hastalık değil, hayata olduğu gibi devam etmeyi tercih ederim. bu ikinci ilkinde, treekking, çadır kamp doğada konaklama, gibi yaşamımda var olan şeyleri hiç çekmedim, kış çocuguydu en son kasım da denize gittik ve döndüm 3 hafta sonra doğumum oldu normal yollardan, sıkıntısız .

Maşallah
ancak ilk gebeliğimde spor yaparken gebe kalmıstım dr kesınlıkle ılk 3 ay yuruyusu yasaklamıstı
bünyeden bünyeye alakalıda sanıyorum sız tecrube etmıssınız o yuzden rahatsıznız bana 2 km yurutemezsınız suanda mesela

Ay kızlar masallah masallah
ben bugun yıne mendebur gibi yemek yedim.
canım maşallah bizim yerimize de ye :))) ben de 6. hafta sonunda başladı şu meşhur bulantı.. neler neler çekiyor canım ama önüme gelince bulantım başlıyo yine.. bugün ev yoğurdu azıcık ekmek ve elma ile duruyorum, bakalım akşam evde yemek yok ne yicez :)))

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldiniz ve şuan kaç kilodasiniz ben 61 ile başladım şuan 60 kiloyum
62 kiloyla başladım ama tartılmadım son zamanda. bulantılar yüzündn kilo vermişsin demekki.. bende de bi incelme söz konusu göbeğim vardı hafif o gitti :))))

Keşke ye canım bulantı öyle kötü ki yemek yemeyi geç hayatin tadı bitiyor

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldiniz ve şuan kaç kilodasiniz ben 61 ile başladım şuan 60 kiloyum

Acaba benımde baslayacakmı merak konusu ?
ben kac kılo ıle hamılek aldım bılmıyorum verdımmı sanmıyorum aldımmı sanmıyorum Şuanda sadece acayıp bır uyku ve yorgunluk var bende. Inslalah bır an once bulantılarınız gecer kızlar

Okulda beden eğitimi öğretmenimiz şu an 41. haftasında ev okul arasını her gün yürüyordu nadir karda yağmurda arabaya gelir giderdi o da 3 km yani günde 6 km yürüyordu hala da günde bir saat yürüyor maaşallahı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…