Buarada sen ılac fılan alıyormusun canım yoksa ılacsız bı olcummu bu bıde olcumden sonra doktor ılac verdımıCnm stres yapma keseyi görür görmez bebeği görmüyorlar ki zaten. ben de de kese vardı ama şimdilik içinde bişey göremiyorum haftaya gel dedi mesela.. o yüzden sıkıntı yapma herkesin vücudu farklı sonuçta :) gebelikten gebeliğe bile değişebiliyor nihayetinde..
bi de progesteronun bana düşük geldi onu yazmıştm deminki yorumda ama silmişim yanlışlıkla. alt limiti kaç bilmiyorum ama mesela benim 18di geçen hafta. bunu bi araştır bence bilemedim.
Dinlen cnm progestan killaniyorsan insalhh bisey olmaz yavrunakızlar şimdi doktordan geldim çook şükür kalp atışlarını duyduk yavrumun ultrasona göre 6+5 görünüyor geç döllenme demekki çünkü sata göre 7+4 olması lazımdı. biraz moralim bozuk kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var bende progestan kullanıcam inş bişey olmaz
Hem gozun aydın hemde gecmıs olsun canımkızlar şimdi doktordan geldim çook şükür kalp atışlarını duyduk yavrumun ultrasona göre 6+5 görünüyor geç döllenme demekki çünkü sata göre 7+4 olması lazımdı. biraz moralim bozuk kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var bende progestan kullanıcam inş bişey olmaz
Insalhhh cnm ama benim geride şimdi 5 hafta 5 günlük olması gerek ama ben 4 hafta 6 gunlugum şimdi cnmBenim de 13 ekim dogum Allahin izniyle..Bgn kese icin gidecegiz.Bende gororom insallah keseyi..
canım bi de sen clexane kullanıyor muydun? birisi bana onunla ilgili bi şey sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum cevap veremedim. 0,4 lük kullanıyorum ben . günde bir kez. Bir kiyasal bir de gelişim olmadığı için kürtaj var.
benim bide euthyrox var tsh normal sınırda ama gebelik için yüksekmiş düşene kadar düşük doz başladım..kalp atışlarını duydun mu canım ben haftaya gideceğim kalp atışı için bi duysam içime su serpilecek birazTest yaptırmadan hamile kaldım cnm önlem amaçlı kullanıyorum iste. Coraspin ve progestan kullanıyorum bir de.
Evet cnm duyduk çok şükür darısı sana ins :) 6+1 de duydum cumartesi yine kontrol var sorun yoktur inşbenim bide euthyrox var tsh normal sınırda ama gebelik için yüksekmiş düşene kadar düşük doz başladım..kalp atışlarını duydun mu canım ben haftaya gideceğim kalp atışı için bi duysam içime su serpilecek biraz
Benim testım yok ama önlem amaçlı 0.4 enox kullanıyorum cnmBende kullanıyorum canım 0,600luk test yaptın mı sen kan pıhtılaşması varmı yoksa önlem olarak mı verdi
bugün alıcam canım progestanı inşallah amin hiç dinlenemiyorum işte sabah yedide evden cıkıyorum zaten aksam yedide evdeyim o saatten sonrada yemek bulaşık, oğlum yatana kadar onla ilgileniyorumDinlen cnm progestan killaniyorsan insalhh bisey olmaz yavruna
sağol canım şu an benim kanamam yok kesedeki kanama geçene kadar mı 14 gün sonra bitiyormuş , ben rapor almadım daha gecenlerde yıllık izin kullanmıştım diye evdede olsam oğlum durdurmuyor zaten cok hareketliHem gozun aydın hemde gecmıs olsun canım
Merak etme dıkkatlı ol ınsallah bısey olmaz
ancak ben kanaması olanların yatması gerektıgını bılıyorum son kanamanın uzerınden 14 gun gecmden dusuk rıskı bıttı sayılmazmıs calısanların rapor alması gerek buarada daha once yazmayı unutmustum bi öğretmen arkadas daha vardı sankı
Amin inşallah bende duyarım canım bu kan pıhtılaşması çok moralimi bozduEvet cnm duyduk çok şükür darısı sana ins :) 6+1 de duydum cumartesi yine kontrol var sorun yoktur inş
süpermiş canım.. inşallah kalp atışını duyarsak ben de dk.da kaç attığını sorayım doktora..bu arada kızlar bebeğimin kalbi dakikada 150 atıyordu. duyduguma göre 140 ve altı erkek 140 üzeri kız oluyormuş ayyy hadi inşallah bir kızım olur sağlıkla hayırlısıyla benim oğlum 120-130 fln atardı tuttu iki arkadasımdada tutmuştu inşallah bu bebişimde de tutar
Oldumu canım gordunmu? Bı heycanlandım yazmadınmı yoksasüpermiş canım.. inşallah kalp atışını duyarsak ben de dk.da kaç attığını sorayım doktora..inşallah sağlıklı olsunlar da.. biz de kız istiyoruz oğlumla.. ismi de hazır. hadi hayırlısı..
CuteMom canım inşallah.. benim senden daha önce günüm zaten sen içini ferah tut. herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle..
Hayır hayır fıılen kanaması olanlar ııcn yazdım fıılen kanamanın uzerınden 14 gun kanamasız gecırılınce dusuk tehlıkesı bıtıyormus senın fıılen bır kanaman yoksa sorun yokbugün alıcam canım progestanı inşallah amin hiç dinlenemiyorum işte sabah yedide evden cıkıyorum zaten aksam yedide evdeyim o saatten sonrada yemek bulaşık, oğlum yatana kadar onla ilgileniyorum
sağol canım şu an benim kanamam yok kesedeki kanama geçene kadar mı 14 gün sonra bitiyormuş , ben rapor almadım daha gecenlerde yıllık izin kullanmıştım diye evdede olsam oğlum durdurmuyor zaten cok hareketli
yok canım öğleden sonra 15.30'da randevum. hemen yazacağım merak etme..Oldumu canım gordunmu? Bı heycanlandım yazmadınmı yoksa
sor tatlım bakalım isminiz ne olacak :) bizimki de hazır eger kız olursa Elif Su düşünüyorum inşallahsüpermiş canım.. inşallah kalp atışını duyarsak ben de dk.da kaç attığını sorayım doktora..inşallah sağlıklı olsunlar da.. biz de kız istiyoruz oğlumla.. ismi de hazır. hadi hayırlısı..
CuteMom canım inşallah.. benim senden daha önce günüm zaten sen içini ferah tut. herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle..
hmm anladım canım kanamam yok olmaz inşallahHayır hayır fıılen kanaması olanlar ııcn yazdım fıılen kanamanın uzerınden 14 gun kanamasız gecırılınce dusuk tehlıkesı bıtıyormus senın fıılen bır kanaman yoksa sorun yok
öyle demiş ama şimdi progestan kulllananların bebekleri sağlıksız mı olcak anlamına geliyo çok saçma geldi bana. 2-3 kere düşük yapan insanların da bebeklerinin genetik sorunu olacağını sanmıyorum progestan tedbir amaçlı bir tedavi. düşük riski olan her bebeğe kullanılması şart bence. şimdiden buna karar veremez..baya arastırdım ama gebelık oncesı progesteronları okudum hep bıde ılac alanları o yuzden bana ılacsız olcturen lazım oldugu ıcın bı nıhayete eremedım ama dr 6,5 uzerınde olması bıze yeterlı dedı
sanırım gec dollenme dusunuyorlar o yuzden bende uzerıne dusmedım ılacta vermıyor benım doktorum 12 haftaya kadar düşecek olan düşssün sağlıksız bebeği zorla tutmanın anlamı yok ıdyo
yoks aben tedbır amaclı ıcmek ıstıyorum progesteron ama dış gebelık ıhtımalıde oldugu ıcın sımdı yanlıs bısı yapmıyım dedım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?