2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Buarada sen ılac fılan alıyormusun canım yoksa ılacsız bı olcummu bu bıde olcumden sonra doktor ılac verdımı

Dinlen cnm progestan killaniyorsan insalhh bisey olmaz yavruna

Hem gozun aydın hemde gecmıs olsun canım
Merak etme dıkkatlı ol ınsallah bısey olmaz
ancak ben kanaması olanların yatması gerektıgını bılıyorum son kanamanın uzerınden 14 gun gecmden dusuk rıskı bıttı sayılmazmıs calısanların rapor alması gerek buarada daha once yazmayı unutmustum bi öğretmen arkadas daha vardı sankı

Bende kullanıyorum canım 0,600luk test yaptın mı sen kan pıhtılaşması varmı yoksa önlem olarak mı verdi

Test yaptırmadan hamile kaldım cnm önlem amaçlı kullanıyorum iste. Coraspin ve progestan kullanıyorum bir de.
benim bide euthyrox var tsh normal sınırda ama gebelik için yüksekmiş düşene kadar düşük doz başladım..kalp atışlarını duydun mu canım ben haftaya gideceğim kalp atışı için bi duysam içime su serpilecek biraz

Evet cnm duyduk çok şükür darısı sana ins :) 6+1 de duydum cumartesi yine kontrol var sorun yoktur inş

Dinlen cnm progestan killaniyorsan insalhh bisey olmaz yavruna
bugün alıcam canım progestanı inşallah amin hiç dinlenemiyorum işte sabah yedide evden cıkıyorum zaten aksam yedide evdeyim o saatten sonrada yemek bulaşık, oğlum yatana kadar onla ilgileniyorum

sağol canım şu an benim kanamam yok kesedeki kanama geçene kadar mı 14 gün sonra bitiyormuş , ben rapor almadım daha gecenlerde yıllık izin kullanmıştım diye evdede olsam oğlum durdurmuyor zaten cok hareketli

bu arada kızlar bebeğimin kalbi dakikada 150 atıyordu. duyduguma göre 140 ve altı erkek 140 üzeri kız oluyormuş ayyy hadi inşallah bir kızım olur sağlıkla hayırlısıyla benim oğlum 120-130 fln atardı tuttu iki arkadasımdada tutmuştu inşallah bu bebişimde de tutar

süpermiş canım.. inşallah kalp atışını duyarsak ben de dk.da kaç attığını sorayım doktora.. inşallah sağlıklı olsunlar da.. biz de kız istiyoruz oğlumla.. ismi de hazır. hadi hayırlısı..
CuteMom canım inşallah.. benim senden daha önce günüm zaten sen içini ferah tut. herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle..

Oldumu canım gordunmu? Bı heycanlandım yazmadınmı yoksa

Hayır hayır fıılen kanaması olanlar ııcn yazdım fıılen kanamanın uzerınden 14 gun kanamasız gecırılınce dusuk tehlıkesı bıtıyormus senın fıılen bır kanaman yoksa sorun yok

sor tatlım bakalım isminiz ne olacak :) bizimki de hazır eger kız olursa Elif Su düşünüyorum inşallah

Hayır hayır fıılen kanaması olanlar ııcn yazdım fıılen kanamanın uzerınden 14 gun kanamasız gecırılınce dusuk tehlıkesı bıtıyormus senın fıılen bır kanaman yoksa sorun yok
hmm anladım canım kanamam yok olmaz inşallah

öyle demiş ama şimdi progestan kulllananların bebekleri sağlıksız mı olcak anlamına geliyo çok saçma geldi bana. 2-3 kere düşük yapan insanların da bebeklerinin genetik sorunu olacağını sanmıyorum progestan tedbir amaçlı bir tedavi. düşük riski olan her bebeğe kullanılması şart bence. şimdiden buna karar veremez..

15 gündür hastaneye gidip geliyorum
1200 tl para harcadık ortada bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…