2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cnm bebeği gördünüz mü?

Selam kızlar bende 5+3 hamileyim bir düşüğüm var bu ikinci gebeliğim düşük riskim var kan sulandırıcı kullanıyorum bir türlü sevinemedim hamileliğe hep düşük korkusu var içimde rabbim hepimizin kucagına almayı nasip etsin inşallah..

cnm bebeği gördünüz mü?
Hayır canım cumartesı 5+4 kese gordum 3 mm ama dr hıı cbısey soylemedı kese gordugunu bıle pazartesı gunu hostes'ınden ogrendım ama bos gormus keseyı bu cumartesı tekrar gıdıcem bu aksam beta yaptırıcam
cumartesı co guzeldı deger 1112 progestern 8.7 dr tamam artık dedı ama pazartesı yaptırdıgım beta 1731 cıktı artık ben bıle cıkamıyorum ısın ıcınden

Amin cnm kan pıhtılaşması için test yaptırdın mı? Ben de iğne enox kullanıyorum 1 gun arayla. Her gün kullandım kanama olunca 1 gun arayla kullan dedi doktorum. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi

Cnm stres yapma keseyi görür görmez bebeği görmüyorlar ki zaten. ben de de kese vardı ama şimdilik içinde bişey göremiyorum haftaya gel dedi mesela.. o yüzden sıkıntı yapma herkesin vücudu farklı sonuçta :) gebelikten gebeliğe bile değişebiliyor nihayetinde..

bi de progesteronun bana düşük geldi onu yazmıştm deminki yorumda ama silmişim yanlışlıkla. alt limiti kaç bilmiyorum ama mesela benim 18di geçen hafta. bunu bi araştır bence bilemedim.

baya arastırdım ama gebelık oncesı progesteronları okudum hep bıde ılac alanları o yuzden bana ılacsız olcturen lazım oldugu ıcın bı nıhayete eremedım ama dr 6,5 uzerınde olması bıze yeterlı dedı
sanırım gec dollenme dusunuyorlar o yuzden bende uzerıne dusmedım ılacta vermıyor benım doktorum 12 haftaya kadar düşecek olan düşssün sağlıksız bebeği zorla tutmanın anlamı yok ıdyo
yoks aben tedbır amaclı ıcmek ıstıyorum progesteron ama dış gebelık ıhtımalıde oldugu ıcın sımdı yanlıs bısı yapmıyım dedım canım

benım kan sonucları dusuk cıktı folık asıt kullanmama ragmen. gunde 2 tane ıcen varmıkı
Ben günde 2tane kullanıyorum toplam 800mcg kan değerlerime baktırdım folik asit normal seviyede çıktı ama benim kan pıhtılaşması oldugu için folik asit çok önemliymiş bide vucutta depolanmıyo fazlası idrarla atılıyor 2tanenin bi zararı olmadığını söyledi dr

Evet canım genetikte test yapıldı 4genimde mutasyon var simdi oksapar 0.4 iğne ecopirin100mg kullanıyorum sen yaptırdın mı test ?

Inşallah hayırlı haberler alırsın canım çıkınca yaz bize de Ben geçen hafta cumartesi gittim kese oluşmuş dedi haftaya büyük ihtimal duyarız dedi ama hep bi korku içindeyim hele muayene sırası beklerken kalbim yerinden çıkacak gibi Allah sonumu hayır etsin :)

Evet canım genetikte test yapıldı 4genimde mutasyon var simdi oksapar 0.4 iğne ecopirin100mg kullanıyorum sen yaptırdın mı test ?
Test yaptırmadan hamile kaldım cnm önlem amaçlı kullanıyorum iste. Coraspin ve progestan kullanıyorum bir de.

kızlar şimdi doktordan geldim çook şükür kalp atışlarını duyduk yavrumun ultrasona göre 6+5 görünüyor geç döllenme demekki çünkü sata göre 7+4 olması lazımdı. biraz moralim bozuk kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var bende progestan kullanıcam inş bişey olmaz

Cnn valla olabilir ama benm arkadasimin 5 hafyalikken 11 mm ama tek kese var şimdi 11 haftalık hamile ama bende ikiz ki değil mi 2 hafta sonra ogrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…