- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
cnm bebeği gördünüz mü?merhabalar ben de dün gittim kontrole. sonunda keseyi gördük çok şükür 8 mm cik. dış gebelik falan yok dedi doktor boş gebelik de deilmiş. ama bu haftalar önemliymiş kızlar. folik asiti unutmayın sakın beslenmenize de dikkat edin.
Progestan ne icin kullaiyrsun düsük icin fln mi? Ben kan testinden snra ilk defa gtcem doktora bgn..Folik asit fln da doktora sorup alcam.Insallah cnm gecsin hos degil ben progestan kullaniyorum onun yan etkilerinde de var
canım folik asit vitamin gibi birşey kan değerlerinle alakası yok.benım kan sonucları dusuk cıktı folık asıt kullanmama ragmen. gunde 2 tane ıcen varmıkı
Hayır canım cumartesı 5+4 kese gordum 3 mm ama dr hıı cbısey soylemedı kese gordugunu bıle pazartesı gunu hostes'ınden ogrendım ama bos gormus keseyı bu cumartesı tekrar gıdıcem bu aksam beta yaptırıcamcnm bebeği gördünüz mü?
Amin cnm kan pıhtılaşması için test yaptırdın mı? Ben de iğne enox kullanıyorum 1 gun arayla. Her gün kullandım kanama olunca 1 gun arayla kullan dedi doktorum. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimiziSelam kızlar bende 5+3 hamileyim bir düşüğüm var bu ikinci gebeliğim düşük riskim var kan sulandırıcı kullanıyorum bir türlü sevinemedim hamileliğe hep düşük korkusu var içimde rabbim hepimizin kucagına almayı nasip etsin inşallah..
Cnm stres yapma keseyi görür görmez bebeği görmüyorlar ki zaten. ben de de kese vardı ama şimdilik içinde bişey göremiyorum haftaya gel dedi mesela.. o yüzden sıkıntı yapma herkesin vücudu farklı sonuçta :) gebelikten gebeliğe bile değişebiliyor nihayetinde..Hayır canım cumartesı 5+4 kese gordum 3 mm ama dr hıı cbısey soylemedı kese gordugunu bıle pazartesı gunu hostes'ınden ogrendım ama bos gormus keseyı bu cumartesı tekrar gıdıcem bu aksam beta yaptırıcam
cumartesı co guzeldı deger 1112 progestern 8.7 dr tamam artık dedı ama pazartesı yaptırdıgım beta 1731 cıktı artık ben bıle cıkamıyorum ısın ıcınden
baya arastırdım ama gebelık oncesı progesteronları okudum hep bıde ılac alanları o yuzden bana ılacsız olcturen lazım oldugu ıcın bı nıhayete eremedım ama dr 6,5 uzerınde olması bıze yeterlı dedıCnm stres yapma keseyi görür görmez bebeği görmüyorlar ki zaten. ben de de kese vardı ama şimdilik içinde bişey göremiyorum haftaya gel dedi mesela.. o yüzden sıkıntı yapma herkesin vücudu farklı sonuçta :) gebelikten gebeliğe bile değişebiliyor nihayetinde..
bi de progesteronun bana düşük geldi onu yazmıştm deminki yorumda ama silmişim yanlışlıkla. alt limiti kaç bilmiyorum ama mesela benim 18di geçen hafta. bunu bi araştır bence bilemedim.
Ben günde 2tane kullanıyorum toplam 800mcg kan değerlerime baktırdım folik asit normal seviyede çıktı ama benim kan pıhtılaşması oldugu için folik asit çok önemliymiş bide vucutta depolanmıyo fazlası idrarla atılıyor 2tanenin bi zararı olmadığını söyledi drbenım kan sonucları dusuk cıktı folık asıt kullanmama ragmen. gunde 2 tane ıcen varmıkı
Evet canım genetikte test yapıldı 4genimde mutasyon var simdi oksapar 0.4 iğne ecopirin100mg kullanıyorum sen yaptırdın mı test ?Amin cnm kan pıhtılaşması için test yaptırdın mı? Ben de iğne enox kullanıyorum 1 gun arayla. Her gün kullandım kanama olunca 1 gun arayla kullan dedi doktorum. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi
canım ben geçen hafta 5+3 tüm. vajinal baktı bebek oluşmuş kalp atışları da başlamış dedi. Bana da gösterdi . Yavaş olması normal yeni oluşmaya başlamış dedi. Bugün yine kontrol var 3 te. çok heyecanlıyım. umarım normal bir şekilde kalbi atmaya başlamıştır.
Test yaptırmadan hamile kaldım cnm önlem amaçlı kullanıyorum iste. Coraspin ve progestan kullanıyorum bir de.Evet canım genetikte test yapıldı 4genimde mutasyon var simdi oksapar 0.4 iğne ecopirin100mg kullanıyorum sen yaptırdın mı test ?
Cnm ben bos gebelik yasadim o yuzden verdibana progesteron testı yaptı doktor ama hıc ılac vermedı sankı bana dusuk gıbı geldı ama emın degılım hanı 8.7 cıktı 5+4 beta 1112 ıken
Yok cnm ikiz değil tek kese vardı 2 hafta sonra kalp içi gidecezsenin ikiz mi canım maşallah
Cnm benm bi bos gebeligim var o yuzden kullaniyorumProgestan ne icin kullaiyrsun düsük icin fln mi? Ben kan testinden snra ilk defa gtcem doktora bgn..Folik asit fln da doktora sorup alcam.
Cnn yok ikiz değil ultrason kağıdında 8.13 mm yazıyı doktprda dedi tek kese var cnmBende merak ettim ya bana 4,5 haftalıkken kese boyutuna 5mm demişti doktor seninki daha büyük masAllah canım ikiz mi acaba :))
Cnn valla bilmiyorum ki benide heyecanlandiniz kizlar ama tek kese vatdi cnm ikiz olurdafa belli olur cnm 2 hafta sonra gidicem kalp atışları icincanım merak ettim tek kese 2 bebek mi var tek yumurta ikizi mi nasıl oluyor :))
Cnn valla olabilir ama benm arkadasimin 5 hafyalikken 11 mm ama tek kese var şimdi 11 haftalık hamile ama bende ikiz ki değil mi 2 hafta sonra ogrenicemMerhabalar canım ben geçen gün de yazmıştım buraya ama bie dönüş olmadı ben de tam 5 haftalıkken gittim doktora 8mm dedi doktor keseyi eve gelince kızımın aynı dönemki ultrason kağıdına baktım 5+4de kızımın kesesi 4mm miş şimdi merak ettiğim acaba yeni miniş ikiz mi sizce bi gösterge olurmu arkadaşlar randevum cumartesi o güne kadar merakımı gidermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?