2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

devlet hastanesine gitmek istemiyorum ben ve bu para gayet normal geldi fotoğrafçı zaten doktorun hediyesi oluyor çoğu zaman ama biz zaten kendimiz getiriyoruz..her muayneye ayrı ücret vermiyoruz tahlillere para vermiyoruz hepsinden bir kerede kurtuluyoruz

Elhamdulillah marasta da uygun fiyatlar :) helede normal doğumsa yani iyicene uygunlasiyor fiyatlar :) doktorum zaten Sezeryani çok tavsiye etmiyor mecbur kalmadikca :) cidden Anadoluda olmak bu açıdan avantaj :) büyük şehirlerde sağlık çok pahalı rabbim yardımcınız olsun..

anladım canım ben hesapladım bak benim muayene tahlil falan hepsi 800 ü geçmiyor epidural normal doğum istiyorum inşallah doğum sonrası dikişler atılırken anestezi istiyorum bunların fiyatı da 700 fln tutuyor fotografçıyı 400 e özel geliyor toplam 1900 -2000 birşey Allah tan baska birşey çıkmazsa inşallah baştan sona . devlette ilgilenmiyorlar bende sevmiyorum canım aman sağlıkla kucağımıza alalım da canları sağolsun yavrularımızın .

Benim muayenem 270 daha bunun testleri var battım ben

amin canım inşalah

aynen canım ya aynı hizmet fazla para benim oğlum doğumdan sonra küvezde kaldı ona bile ekstra para almadılar özel hastanede bizim burada sezaryen 50 tl fazla

Bende kullanıyorum canım 0,600luk test yaptın mı sen kan pıhtılaşması varmı yoksa önlem olarak mı verdi

genetik test istedi bizden ondan sonra verdi. ama dedi ki aslında önlem olarak veriyoru sende kan pıhtılaşma eğilimi var ancak en masum olanı çıkmış dedi.

kızlar ben daha önce bi kaç tane özel hastane gezdim. hiç birinden memnun kalmadım. devlet hastanesinde ebe arkadaşım var o çok ısrar etti bi dr var daha önce tüp bebek merkezinde çalışmış özelde dedi. ben de bi gideyim bakalım dedim ve ondan sonra başka dr gidemiyorum. dr uma çok güveniyorum. en önemlisi bu bence dr la frekansı yakalıyorsanız nerde olduğunu sallamayın. ben bunu öğrendim.

Canim benim, benim de gec dollenme muhtemwlen. Cunku aalnda 6haftaligim ama 5 haftalik gibi hersey. O konuda stres yapma ben yapmamaya calsiyorum:)
Keseyi gordu demistin doktor, nerede oldugunu soylemedi mi ? Dis gebelikse gorup hemen soylemesi lazim degilmiydi, ben de eksik biliyo olabilirim tabi ama...
Sen bu hafta dur dinlenmene bak. Ama baska bi doktora daha gitsen daha faydali olabilir farkli bir bakis acisi :)

Rahımde duzensız sınırlı 3 mm anekokık bır gorunum saptandı yazıyor artık bu bos gebelıkmıs suanda bos oldugu ıcın kıst olarak degerlendırmısler.
Ay allahtan hayırlısı artık elımızden bıseygelıyor
benımde kesınlıkle gec dollenme ama bakalım ne kadar gec dollenme

Ay cnm ya hayirlisi olsun valla sonucta doktorlar bizden daha iyi biliyorlar bazen ne desek bos :)) sen pozitif ol yeter, haftaya guzel seyler olcagina inaniyorum

Ben bugün doktora gidicem heyecandan stresten duramıyorum resmen dudağımı ısırmaktan kanatmışım bile , Rabbim hayırlısını nasip etsin
Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah ama cok stresli bi donemdeyiz bende cumartesi gidicem gecen hafta 212 beta cikti bu hafta insallah keseyi ve bebegi gorurum die heyecan yapiyorum bi de bos gebeligim var ama sakin olmaya calisiyorum sende ole yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…