- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
demekki orada oyle cnm düşün ben bulunduüğum yerin en ünlü doktoruna gidiyorum üstelikYANİ BANA NORMAL GELDİ ÇÜNKÜ YAPILACAK TESTLER TAHLLLER HEPSİ İÇİNDE ABLAM HAZİRAN DA 7500 VERDİ LİV HOSPİTAL E
ben o paralara doğursam organizasyon şirketi fotograf kuaför hepsini içinde tutarım :) ben fotografcıyla bile en fazla 400 tl ye anlaşcam e hadi 600 de doğum olsun ohh mis gibi 1000 tl doğum . sizin yaşadığınız şehirlerde uçmuş kızlar ya üzüldüm gercekten
ben ıkı dojktor cnm bir ataşehire gidiyorum furkan kayabaşoğlu bapcılardada nagihan kaya
Elhamdulillah marasta da uygun fiyatlar :) helede normal doğumsa yani iyicene uygunlasiyor fiyatlar :) doktorum zaten Sezeryani çok tavsiye etmiyor mecbur kalmadikca :) cidden Anadoluda olmak bu açıdan avantaj :) büyük şehirlerde sağlık çok pahalıben o paralara doğursam organizasyon şirketi fotograf kuaför hepsini içinde tutarım :) ben fotografcıyla bile en fazla 400 tl ye anlaşcam e hadi 600 de doğum olsun ohh mis gibi 1000 tl doğum . sizin yaşadığınız şehirlerde uçmuş kızlar ya üzüldüm gercekten
Aynen cnm döllenme ile alakalı fark aşıyı banada doktorum dedi kalbi duyunca sana doğumunun ne zaman gelan olacagini soyluycem dediBenimde 5 hafta 5 gun olmayabilir..Bgn doktordan ogrenecegiz bakalim..Heyecan var)
anladım canım ben hesapladım bak benim muayene tahlil falan hepsi 800 ü geçmiyor epidural normal doğum istiyorum inşallah doğum sonrası dikişler atılırken anestezi istiyorum bunların fiyatı da 700 fln tutuyor fotografçıyı 400 e özel geliyor toplam 1900 -2000 birşey Allah tan baska birşey çıkmazsa inşallah baştan sona . devlette ilgilenmiyorlar bende sevmiyorum canım aman sağlıkla kucağımıza alalım da canları sağolsun yavrularımızın .devlet hastanesine gitmek istemiyorum ben ve bu para gayet normal geldi fotoğrafçı zaten doktorun hediyesi oluyor çoğu zaman ama biz zaten kendimiz getiriyoruz..her muayneye ayrı ücret vermiyoruz tahlillere para vermiyoruz hepsinden bir kerede kurtuluyoruz
ben o paralara doğursam organizasyon şirketi fotograf kuaför hepsini içinde tutarım :) ben fotografcıyla bile en fazla 400 tl ye anlaşcam e hadi 600 de doğum olsun ohh mis gibi 1000 tl doğum . sizin yaşadığınız şehirlerde uçmuş kızlar ya üzüldüm gercekten
amin canım inşalahanladım canım ben hesapladım bak benim muayene tahlil falan hepsi 800 ü geçmiyor epidural normal doğum istiyorum inşallah doğum sonrası dikişler atılırken anestezi istiyorum bunların fiyatı da 700 fln tutuyor fotografçıyı 400 e özel geliyor toplam 1900 -2000 birşey Allah tan baska birşey çıkmazsa inşallah baştan sona . devlette ilgilenmiyorlar bende sevmiyorum canım aman sağlıkla kucağımıza alalım da canları sağolsun yavrularımızın .
aynen canım ya aynı hizmet fazla para benim oğlum doğumdan sonra küvezde kaldı ona bile ekstra para almadılar özel hastanede bizim burada sezaryen 50 tl fazlaElhamdulillah marasta da uygun fiyatlar :) helede normal doğumsa yani iyicene uygunlasiyor fiyatlar :) doktorum zaten Sezeryani çok tavsiye etmiyor mecbur kalmadikca :) cidden Anadoluda olmak bu açıdan avantaj :) büyük şehirlerde sağlık çok pahalırabbim yardımcınız olsun..
Allah yardımcın olsun canımBenim muayenem 270 daha bunun testleri var battım ben
Bende kullanıyorum canım 0,600luk test yaptın mı sen kan pıhtılaşması varmı yoksa önlem olarak mı verdi
Canim benim, benim de gec dollenme muhtemwlen. Cunku aalnda 6haftaligim ama 5 haftalik gibi hersey. O konuda stres yapma ben yapmamaya calsiyorum:)baya arastırdım ama gebelık oncesı progesteronları okudum hep bıde ılac alanları o yuzden bana ılacsız olcturen lazım oldugu ıcın bı nıhayete eremedım ama dr 6,5 uzerınde olması bıze yeterlı dedı
sanırım gec dollenme dusunuyorlar o yuzden bende uzerıne dusmedım ılacta vermıyor benım doktorum 12 haftaya kadar düşecek olan düşssün sağlıksız bebeği zorla tutmanın anlamı yok ıdyo
yoks aben tedbır amaclı ıcmek ıstıyorum progesteron ama dış gebelık ıhtımalıde oldugu ıcın sımdı yanlıs bısı yapmıyım dedım canım
Rahımde duzensız sınırlı 3 mm anekokık bır gorunum saptandı yazıyor artık bu bos gebelıkmıs suanda bos oldugu ıcın kıst olarak degerlendırmısler.Canim benim, benim de gec dollenme muhtemwlen. Cunku aalnda 6haftaligim ama 5 haftalik gibi hersey. O konuda stres yapma ben yapmamaya calsiyorum:)
Keseyi gordu demistin doktor, nerede oldugunu soylemedi mi ? Dis gebelikse gorup hemen soylemesi lazim degilmiydi, ben de eksik biliyo olabilirim tabi ama...
Sen bu hafta dur dinlenmene bak. Ama baska bi doktora daha gitsen daha faydali olabilir farkli bir bakis acisi :)
Allah yardımcın olsun canım
Rahımde duzensız sınırlı 3 mm anekokık bır gorunum saptandı yazıyor artık bu bos gebelıkmıs suanda bos oldugu ıcın kıst olarak degerlendırmısler.
Ay allahtan hayırlısı artık elımızden bıseygelıyor
benımde kesınlıkle gec dollenme ama bakalım ne kadar gec dollenme
Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah ama cok stresli bi donemdeyiz bende cumartesi gidicem gecen hafta 212 beta cikti bu hafta insallah keseyi ve bebegi gorurum die heyecan yapiyorum bi de bos gebeligim var ama sakin olmaya calisiyorum sende ole yapBen bugün doktora gidicem heyecandan stresten duramıyorum resmen dudağımı ısırmaktan kanatmışım bile , Rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?