2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bunu bende baska bır gebelıgımde duymustum meslea oglumda tup bebektı ve ben sureklı evdeydım dusecek dıye dr dedıkı bu sekılde yaparak dusecek cocugun rahımde kalma suresını uzatıyorsun dogmasını fılan saglayamazsın demıstı
yanı progesteronda cocuk hakkatten saglıksızsa dogmasına sebeb olmuyor , 9 haftada kanamalarım baslamıstı 1 haftaya kadar hıc kesılmedı progesteron haplar ıgneler dupont eve hemsıre geldı ama banamısın demedı .
Yanı progesteron kullanıp saglıksız cocuk dogurma ıhtımalını yok saglıksızsa zaten rahım tahlıye eder.
buarada kalp atısları duyulmus bebegın kanada olsa bıle dusuk olma ıhtımalı sadece %10 imiş . O kadar az bi ihtimal yani .
Ama benim dr ben 12 haftaya kadar progesteron vermıyorum dedı suanda kulalnmıyroum ancak kalp atıslarını duayrsam dr haberısz kullanmayı dusunuyorum cunku kanamam olacaksa daha gec baslıyor benım ınsallah olmazda

canım inş gerek kalmaz hiçbirine.

cnm iyi bir doktora girsen medipole falan ben oraya gidiyorum çok memnunum
Bağcılardaki medipol mü?

Gittiğim hastanedeki doktor alanında cok iyimiş ama valla test o test bu test tekrarla dur buralara kadar cıktı daha ufacıkken bakalım devamı ne oalcak

Bağcılardaki medipol mü?

Gittiğim hastanedeki doktor alanında cok iyimiş ama valla test o test bu test tekrarla dur buralara kadar cıktı daha ufacıkken bakalım devamı ne oalcak
evet bağcılar cnm çok para vermıssın cnm bak benım karsıda doktorum var muane 300 tl ama sana ınan herseyı soler bı suru test ıstemez testlerını devlette yaptırmaya calıs cnm cok pahalı testler

evet bağcılar cnm çok para vermıssın cnm bak benım karsıda doktorum var muane 300 tl ama sana ınan herseyı soler bı suru test ıstemez testlerını devlette yaptırmaya calıs cnm cok pahalı testler
Devlette yaptıramıyorum calısıyorum ,izin aldıgım gunler maasımdan kesılıyor oradan kısarken buradan bıtıyor durum
ben bır kere muayne parası verdım 114 tl 15 gun kontrol suresıydı bugun tekrar verıcem . ama dıger seyler testler ıcın gıttı sanırım bır suru toplu test ıstedıler tsh t3 t4 cvm rubella ıdrar ttahlıllerı adını unuttugum kan tahlılerı 2 gunde bır tekrarlanan betalar fılan falan buray akadar cıktı
bagcılar bana cok uzak kalıyor yanı dogum ıcın oraya yetısmem zor acıl bısı olsa ama senın dr kım oradada ıyı dr varmıs duyuyorum

ben ıkı dojktor cnm bir ataşehire gidiyorum furkan kayabaşoğlu bapcılardada nagihan kaya

BEN HERŞEY DAHİL 4500 E ANLAŞTIM SİGORTA ŞİRKETİ İLE
bızım dogum 4000 tl ancak o zaman akadar ne masraflar olur bılmıyorum 5700 tl kadar acıbadem policeliyim agustosta yenılecek belkı dogum ucretsız gelır bılemıyorum
ne kadar cok paralar alıyorlar benim dogum dahil ozel hastanede 3000 i bulmucak hastaneler ucmus valla
hastaneler gercekten cok pahalı

bızım dogum 4000 tl ancak o zaman akadar ne masraflar olur bılmıyorum 5700 tl kadar acıbadem policeliyim agustosta yenılecek belkı dogum ucretsız gelır bılemıyorum
hastaneler gercekten cok pahalı

İNŞALLAH CANIM ÇOK OLMAZ DAHA FAZLA BEN MEDİCAL PARK ANKARAYA GİDİYORUM

ne kadar cok paralar alıyorlar benim dogum dahil ozel hastanede 3000 i bulmucak hastaneler ucmus valla
ben 8 ay önce özelde doğum yaptım 450 tl tek kişilik oda refakatçi yatağı yemek vs aklına gelecek hersey dahil kız ben beleşe doğurmuşum primer hastanesinde

Arkadaşlar hepimize hayirli olsun , Allah bebislerimizi sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin ,bu aralar aklımda bir sürü soru var bende çene ve gogus ucunda tuylenme var gebelik olunca aldiramiyorum da cenedekileri geçtim gogus ucundakilieri napcm bilmiyorum Hayirlisiyla dogum yaparsam bebegimi emzirirken tedirgin olucm benim durumunda olan var mi bi akıl almaya çok ihtiyacım var

ben o paralara doğursam organizasyon şirketi fotograf kuaför hepsini içinde tutarım :) ben fotografcıyla bile en fazla 400 tl ye anlaşcam e hadi 600 de doğum olsun ohh mis gibi 1000 tl doğum . sizin yaşadığınız şehirlerde uçmuş kızlar ya üzüldüm gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…