Bunu bende baska bır gebelıgımde duymustum meslea oglumda tup bebektı ve ben sureklı evdeydım dusecek dıye dr dedıkı bu sekılde yaparak dusecek cocugun rahımde kalma suresını uzatıyorsun dogmasını fılan saglayamazsın demıstıöyle demiş ama şimdi progestan kulllananların bebekleri sağlıksız mı olcak anlamına geliyo çok saçma geldi bana. 2-3 kere düşük yapan insanların da bebeklerinin genetik sorunu olacağını sanmıyorum progestan tedbir amaçlı bir tedavi. sağlıklı bebek için de kullanılması şart bence. şimdiden buna karar veremez..
ayyy canım ne kadar pahalıymış yaa benimki 50 tl her muayene bana cok geliyo seninki doğum parasını geçmiş15 gündür hastaneye gidip geliyorum
1200 tl para harcadık ortada bişi yok
canım inş gerek kalmaz hiçbirine.Bunu bende baska bır gebelıgımde duymustum meslea oglumda tup bebektı ve ben sureklı evdeydım dusecek dıye dr dedıkı bu sekılde yaparak dusecek cocugun rahımde kalma suresını uzatıyorsun dogmasını fılan saglayamazsın demıstı
yanı progesteronda cocuk hakkatten saglıksızsa dogmasına sebeb olmuyor , 9 haftada kanamalarım baslamıstı 1 haftaya kadar hıc kesılmedı progesteron haplar ıgneler dupont eve hemsıre geldı ama banamısın demedı .
Yanı progesteron kullanıp saglıksız cocuk dogurma ıhtımalını yok saglıksızsa zaten rahım tahlıye eder.
buarada kalp atısları duyulmus bebegın kanada olsa bıle dusuk olma ıhtımalı sadece %10 imiş . O kadar az bi ihtimal yani .
Ama benim dr ben 12 haftaya kadar progesteron vermıyorum dedı suanda kulalnmıyroum ancak kalp atıslarını duayrsam dr haberısz kullanmayı dusunuyorum cunku kanamam olacaksa daha gec baslıyor benım ınsallah olmazda
cnm iyi bir doktora girsen medipole falan ben oraya gidiyorum çok memnunum15 gündür hastaneye gidip geliyorum
1200 tl para harcadık ortada bişi yok
Bağcılardaki medipol mü?cnm iyi bir doktora girsen medipole falan ben oraya gidiyorum çok memnunum
evet bağcılar cnm çok para vermıssın cnm bak benım karsıda doktorum var muane 300 tl ama sana ınan herseyı soler bı suru test ıstemez testlerını devlette yaptırmaya calıs cnm cok pahalı testlerBağcılardaki medipol mü?
Gittiğim hastanedeki doktor alanında cok iyimiş ama valla test o test bu test tekrarla dur buralara kadar cıktı daha ufacıkken bakalım devamı ne oalcak
Devlette yaptıramıyorum calısıyorum ,izin aldıgım gunler maasımdan kesılıyor oradan kısarken buradan bıtıyor durumevet bağcılar cnm çok para vermıssın cnm bak benım karsıda doktorum var muane 300 tl ama sana ınan herseyı soler bı suru test ıstemez testlerını devlette yaptırmaya calıs cnm cok pahalı testler
ben ıkı dojktor cnm bir ataşehire gidiyorum furkan kayabaşoğlu bapcılardada nagihan kayaDevlette yaptıramıyorum calısıyorum ,izin aldıgım gunler maasımdan kesılıyor oradan kısarken buradan bıtıyor durum
ben bır kere muayne parası verdım 114 tl 15 gun kontrol suresıydı bugun tekrar verıcem . ama dıger seyler testler ıcın gıttı sanırım bır suru toplu test ıstedıler tsh t3 t4 cvm rubella ıdrar ttahlıllerı adını unuttugum kan tahlılerı 2 gunde bır tekrarlanan betalar fılan falan buray akadar cıktı
bagcılar bana cok uzak kalıyor yanı dogum ıcın oraya yetısmem zor acıl bısı olsa ama senın dr kım oradada ıyı dr varmıs duyuyorum
BEN HERŞEY DAHİL 4500 E ANLAŞTIM SİGORTA ŞİRKETİ İLEayyy canım ne kadar pahalıymış yaa benimki 50 tl her muayene bana cok geliyo seninki doğum parasını geçmiş
ne kadar cok paralar alıyorlar benim dogum dahil ozel hastanede 3000 i bulmucak hastaneler ucmus vallaBEN HERŞEY DAHİL 4500 E ANLAŞTIM SİGORTA ŞİRKETİ İLE
benim de özel tahliller muayne ücretleri hastaned yatış refakatçi ücretleri herşey dahil hiç para ödemeyeceğizne kadar cok paralar alıyorlar benim dogum dahil ozel hastanede 3000 i bulmucak hastaneler ucmus valla
Benimde 5 hafta 5 gun olmayabilir..Bgn doktordan ogrenecegiz bakalim..Heyecan varInsalhhh cnm ama benim geride şimdi 5 hafta 5 günlük olması gerek ama ben 4 hafta 6 gunlugum şimdi cnm
bızım dogum 4000 tl ancak o zaman akadar ne masraflar olur bılmıyorum 5700 tl kadar acıbadem policeliyim agustosta yenılecek belkı dogum ucretsız gelır bılemıyorumBEN HERŞEY DAHİL 4500 E ANLAŞTIM SİGORTA ŞİRKETİ İLE
hastaneler gercekten cok pahalıne kadar cok paralar alıyorlar benim dogum dahil ozel hastanede 3000 i bulmucak hastaneler ucmus valla
bızım dogum 4000 tl ancak o zaman akadar ne masraflar olur bılmıyorum 5700 tl kadar acıbadem policeliyim agustosta yenılecek belkı dogum ucretsız gelır bılemıyorum
hastaneler gercekten cok pahalı
ben 8 ay önce özelde doğum yaptım 450 tl tek kişilik oda refakatçi yatağı yemek vs aklına gelecek hersey dahil kız ben beleşe doğurmuşum primer hastanesindene kadar cok paralar alıyorlar benim dogum dahil ozel hastanede 3000 i bulmucak hastaneler ucmus valla
çok deilmi canım yaaBEN HERŞEY DAHİL 4500 E ANLAŞTIM SİGORTA ŞİRKETİ İLE
YANİ BANA NORMAL GELDİ ÇÜNKÜ YAPILACAK TESTLER TAHLLLER HEPSİ İÇİNDE ABLAM HAZİRAN DA 7500 VERDİ LİV HOSPİTAL Eçok deilmi canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?