2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
O DEĞİŞİYOR BENCE BİZ 4700 LE KARINDAN GÖRDÜK CİHAZA GÖRE FALAN ÇOK DEĞİŞİYOR

Olabilir canım bana eski doktorum öyle demişti zaten belli bi değer söylenmesi bana saçma geliyor herkesin bünyesi farklı sonuçta

ben ıkı dojktor cnm bir ataşehire gidiyorum furkan kayabaşoğlu bapcılardada nagihan kaya
Cnm bende nagihan kara icin randevu alcaktim 29 subata kdr doluydu..Keseyi baska doktorda gorup sonunda yine ona gitcem 29 subatta..Bir arkadasim tavsiye etmisti..Sen memnun musun ?

Kızlar ya dün bi soru sormuştumm kimse bilmiyor mu cevabı ultrason kağıdında 6.5cm yazıyor ne olduğunu anlamadım bilen yokmu?

Cuma gununu 4 gozle bekliyorum herkes 2 3 belkide 4 defa gittiler ama ben iyi sabrettim umarim cuma kalp atisinida duyarım. Icim rahatlar kac cm olmus yazicam bende:)

Kızlar ya dün bi soru sormuştumm kimse bilmiyor mu cevabı ultrason kağıdında 6.5cm yazıyor ne olduğunu anlamadım bilen yokmu?
Kesenın boyutumu canım o acaba mm mı demek ıstıyo bende mesela 0,30 cm yazıyor 3 mm demek bu

Cnm bende nagihan kara icin randevu alcaktim 29 subata kdr doluydu..Keseyi baska doktorda gorup sonunda yine ona gitcem 29 subatta..Bir arkadasim tavsiye etmisti..Sen memnun musun ?
MEMNUNUM CNM IYI DAVRANIYOR VE ILGILENIYOR COK YOGUN BIR DOKTOR AMA IYI ILGILENIYOR

Bende geldim doktordan kese göründü 6 mm Dedi doktor kan tahlili yapmadı direk karından kese göründü diye bi de sol tarafımda kist çıktı :/ 15 gün sonra gel kan tahlili ve kalp atışına bakıcaz Dedi 4+ 5 im bu arada , sağlıkla güzel güzel büyür kucağıma alırım bu sefer inşallah

Kesenın boyutumu canım o acaba mm mı demek ıstıyo bende mesela 0,30 cm yazıyor 3 mm demek bu

Yok kesenin boyutu değil 6.5cm yazıyor çünkü bak resim atıyorum

Eklentiler

• 20160216_212136.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…