Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah ama cok stresli bi donemdeyiz bende cumartesi gidicem gecen hafta 212 beta cikti bu hafta insallah keseyi ve bebegi gorurum die heyecan yapiyorum bi de bos gebeligim var ama sakin olmaya calisiyorum sende ole yap
yani burdada oyle muayeneye 3 yilda gelen zam 10 tl 50 veriyodum 60 olmus istanbul bursa arasi 1 15 dk ama fiyatlar 5 kati neredeyse allah yardimciniz olsunaynen canım ya aynı hizmet fazla para benim oğlum doğumdan sonra küvezde kaldı ona bile ekstra para almadılar özel hastanede bizim burada sezaryen 50 tl fazla
300 tl ama harika kesinlikle ben ıkı yerde devam edıyorum muanem cnm furkan bey burda olsa avrupa yakasında hep ona gıderımFurkan Kayabaşoğlu çok iyi bi doktor diye duydum muayenesi ne kadar ödüyorsun canım
Primer antepte mi cnmben 8 ay önce özelde doğum yaptım 450 tl tek kişilik oda refakatçi yatağı yemek vs aklına gelecek hersey dahil kız ben beleşe doğurmuşum primer hastanesinde
Ay dogru dıyorsun ya ben 1.30 gıbı kaldı aklımda hadı gıt bakalım sonra konusuruz ınsalalh bu dogum tahlıl masraflarını canımCuteMom canım hala okuldayım. üçte çıksam yetişirim hastane yakın. ayrıca çok deli paralar harcamışsın yazık ya..
ben oğlumda 3 doktor değiştirdim. İlki özeldeydi, 20 haftaya kadar falan oraya gittim. sonra normal doğum istemem ve özel hastanelerin biraz daha sezeryana yatkın olması dolayısıyla devlette doktor bulma arayışına girdik. üniversite hastanesinde tanıdık bir doktor bulduk. sağolsun kabul etti, hemen hemen 30. haftaya kadar da ondaydım. sonra tayini çıktı maalesef ve beni yine devlet hastanesinde tanıdığı bir doktora yönlendirdi. en son orada doğum yaptım. doktorumdan çok memnundum. fakat devlette tek sorun kendi doktorunuzun doğuma girememesi. nöbetçi kimse o giriyor. o konuda da şanslıydım şükür. bunda da ilk haftada devlete gittim ilk ay tahlillerinin hepsi (8 tüp kan aldılar kanımı emdiler resmen:) devlette yapıldı. sonuçları özeldeki doktora götürdüm. kan tahlili için bir şey ödemedim. muayeneye 27 lira ödüyorum. doğum fiyatı da 1400'müş galiba normal doğum. ben ona 2000 diyeyim. :) muayenem uygun olduğu için doğuma verdiğim para sıkıntı yaratmayacak.
neyse ben gideyim saat üçe geliyor.. heyecan dorukta...
300 tl ama harika kesinlikle ben ıkı yerde devam edıyorum muanem cnm furkan bey burda olsa avrupa yakasında hep ona gıderım
maddi manevi ban cok yardımcı olsu amelıyatımı o yaptı bir numara gercekten muane ucretlerınıde ındırım yapıyorAslında bende 270veriyorum furkan beyi yeni farkettim instagramda baştan bilsem ona giderdim doktorumda iyi çok şükür memnunum ama furkan beyden de çok olumlu bahsediliyor
Senın doktorun kım canım ?Aslında bende 270veriyorum furkan beyi yeni farkettim instagramda baştan bilsem ona giderdim doktorumda iyi çok şükür memnunum ama furkan beyden de çok olumlu bahsediliyor
Senın doktorun kım canım ?
kızlar buarada beta 3500 ıken karından usg goruluyormu hııc baktırıp canımı sıkmıyayımmı nobetcı dr vajınal baktırmak ıstemıyorum
İnşallah cnm kanama korkutuyor bu seferde beni.Amin inşallah bende duyarım canım bu kan pıhtılaşması çok moralimi bozduinşallah bu sefer sorunsuz geçer
Senın doktorun kım canım ?
kızlar buarada beta 3500 ıken karından usg goruluyormu hııc baktırıp canımı sıkmıyayımmı nobetcı dr vajınal baktırmak ıstemıyorum
Benim doktorum Doç, Dr ayşe Gürbüz hastane de değil özel muayenesi var oraya gidiyorum ben tavsiye üzerine memnunum şu ana kadar bu arada karından 6000i geçtikten sonra görülür canım ama vajinal baktırbilirsin
evet canım ama şimdi hateme gidiyorum fiyatlar hemen hemen aynıPrimer antepte mi cnm
Şuandan ıtıbaren sıkısmaya baslıyorum ben oyleyseBEN 4700 LE KARINDAN GÖRDÜM CANIM GÖRÜNÜR BENCE SENİNDE
İkiz oldukları ıcın bence kucuk olmaları normal canımBenim 6+1 de büyük bebeğim 3.8 mm idi. Neden küçükler ki :/
Allah bagislasin.Doktorla ayrıntılı konuşamadım hiç cumartesi kontrolde sorayım. Neden küçükler diye :) ikiz oldukları için olabilir tabi.İkiz oldukları ıcın bence kucuk olmaları normal canım
suanda bı yakınım dogum yaptı ıkız 37 haftalık bırı 2200 dıgerı 1800 normalde o haftalarda bebekler 3000 kg dogar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?