2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Aramızda bir gün var seninle öncelikle ferah tutmak için yöntemler bul ben hastaneye gidicem onun da stresi var en son gittiğimde 28 haftalık bebeğimin öldüğünü öğrendim orada şimdi çok garip bir his var hem hüzün hem heyecan , ilk gebelikler de oluyormuş böyle genellikle boş gebelik düşük falan Rabbim en güzel imtihanlarını sunsun bize , herşeyde var bir hayır . Ben daha beta kaç kese var mı yok mu Nasıl bi durumdayım bilmiyorum da hiç

aynen canım ya aynı hizmet fazla para benim oğlum doğumdan sonra küvezde kaldı ona bile ekstra para almadılar özel hastanede bizim burada sezaryen 50 tl fazla
yani burdada oyle muayeneye 3 yilda gelen zam 10 tl 50 veriyodum 60 olmus istanbul bursa arasi 1 15 dk ama fiyatlar 5 kati neredeyse allah yardimciniz olsun

Kızlar doktorla konustum
dıyorkı dıs gebelık oldugunu sanmıyorum ben zaten keseyı gormusum . sen cuma gunu gel dedı ama cuma gıdemıcem calısıyorum ben daha hafta bası tsh ıcın ızın almıstım neyse cumarttesı sabah gıdıcem ama beta yaptırarak gel dedı.
onun uzerınden konusacak bende bugun ve cuma aksamı testı tekrarlıcam ona gore gıdıcem doktora

CuteMom canım hala okuldayım. üçte çıksam yetişirim hastane yakın. ayrıca çok deli paralar harcamışsın yazık ya..
ben oğlumda 3 doktor değiştirdim. İlki özeldeydi, 20 haftaya kadar falan oraya gittim. sonra normal doğum istemem ve özel hastanelerin biraz daha sezeryana yatkın olması dolayısıyla devlette doktor bulma arayışına girdik. üniversite hastanesinde tanıdık bir doktor bulduk. sağolsun kabul etti, hemen hemen 30. haftaya kadar da ondaydım. sonra tayini çıktı maalesef ve beni yine devlet hastanesinde tanıdığı bir doktora yönlendirdi. en son orada doğum yaptım. doktorumdan çok memnundum. fakat devlette tek sorun kendi doktorunuzun doğuma girememesi. nöbetçi kimse o giriyor. o konuda da şanslıydım şükür. bunda da ilk haftada devlete gittim ilk ay tahlillerinin hepsi (8 tüp kan aldılar kanımı emdiler resmen:) devlette yapıldı. sonuçları özeldeki doktora götürdüm. kan tahlili için bir şey ödemedim. muayeneye 27 lira ödüyorum. doğum fiyatı da 1400'müş galiba normal doğum. ben ona 2000 diyeyim. :) muayenem uygun olduğu için doğuma verdiğim para sıkıntı yaratmayacak.
neyse ben gideyim saat üçe geliyor.. heyecan dorukta...

Ay dogru dıyorsun ya ben 1.30 gıbı kaldı aklımda hadı gıt bakalım sonra konusuruz ınsalalh bu dogum tahlıl masraflarını canım
ben bu aksamda beta yaptırıcam seytan dıyor nobetcı dr baktır karnından

300 tl ama harika kesinlikle ben ıkı yerde devam edıyorum muanem cnm furkan bey burda olsa avrupa yakasında hep ona gıderım

Aslında bende 270veriyorum furkan beyi yeni farkettim instagramda baştan bilsem ona giderdim doktorumda iyi çok şükür memnunum ama furkan beyden de çok olumlu bahsediliyor

Aslında bende 270veriyorum furkan beyi yeni farkettim instagramda baştan bilsem ona giderdim doktorumda iyi çok şükür memnunum ama furkan beyden de çok olumlu bahsediliyor
maddi manevi ban cok yardımcı olsu amelıyatımı o yaptı bir numara gercekten muane ucretlerınıde ındırım yapıyor

Senın doktorun kım canım ?
kızlar buarada beta 3500 ıken karından usg goruluyormu hııc baktırıp canımı sıkmıyayımmı nobetcı dr vajınal baktırmak ıstemıyorum

Senın doktorun kım canım ?
kızlar buarada beta 3500 ıken karından usg goruluyormu hııc baktırıp canımı sıkmıyayımmı nobetcı dr vajınal baktırmak ıstemıyorum

Benim doktorum Doç, Dr ayşe Gürbüz hastane de değil özel muayenesi var oraya gidiyorum ben tavsiye üzerine memnunum şu ana kadar bu arada karından 6000i geçtikten sonra görülür canım ama vajinal baktırbilirsin

O DEĞİŞİYOR BENCE BİZ 4700 LE KARINDAN GÖRDÜK CİHAZA GÖRE FALAN ÇOK DEĞİŞİYOR

Benim 6+1 de büyük bebeğim 3.8 mm idi. Neden küçükler ki :/
İkiz oldukları ıcın bence kucuk olmaları normal canım
suanda bı yakınım dogum yaptı ıkız 37 haftalık bırı 2200 dıgerı 1800 normalde o haftalarda bebekler 3000 kg dogar

İkiz oldukları ıcın bence kucuk olmaları normal canım
suanda bı yakınım dogum yaptı ıkız 37 haftalık bırı 2200 dıgerı 1800 normalde o haftalarda bebekler 3000 kg dogar
Allah bagislasin.Doktorla ayrıntılı konuşamadım hiç cumartesi kontrolde sorayım. Neden küçükler diye :) ikiz oldukları için olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…